2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 無法正常登入遊戲者注意
go

[其他] 無法正常登入遊戲者注意 [複製鏈接]

致各位親愛的玩家:

大家好,公測已經開始超過兩小時,大部份玩家都已進去遊戲了。營運人員於論壇中發現有少數玩家仍未能正常登入遊戲,我們建議仍未能登入遊戲的玩家,可試試根據以下步驟做:

1. 如果您的 Windows 7 的用戶,請嘗試以管理員身份執行遊戲。

2. 請打開遊戲主程式,然後於下方按「完整檢查」,系統便會自動檢查檔案是否齊全,完成後重新開啟電腦後再試試,看看能否解決您的問題。

3. 如果依然無法登入遊戲,請首先完全移除遊戲,然後再重新下載主程式並進行安裝,完成後重新開啟電腦後再試試,看看能否解決您的問題。。

4. 打開 Windows 更新,讓您的 Windows 更新至最新版本,完成後重新開啟電腦後再試試,看看能否解決您的問題。

5. 到顯示卡的生產商網站,下載最更新的驅動程式並安裝,更新後重新開啟電腦後再試試,看看能否解決您的問題。

還有十大步驟,教您檢查電腦中的軟硬體:http://ams.altamm.com.hk/client/unit/checkpc

我想講...win7係可以正常地登錄 呵呵
反而係部份xp登唔到
我有2個fd係xp,重裝過game,重開過電腦,win更新應該唔關事,配備都冇問題 呵呵
都係登唔到,打完帳密停左一陣又要打過帳密
你個10大步驟叫佢地試下先 呵呵

我係win7 咩都唔洗整 裝完game 入得

玩過星曲WEB

我win7~~裝完開game禁開始!!之後就咩反應都無......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:58 PM , Processed in 0.026847 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存