2000FUN論壇

搜索
go

弓手多面睇 [複製鏈接]

弓手係晴空有好多,但係勁既弓手又有幾多呢  ???
好多弓手選擇用炮轟做佢地既主要攻擊技
但係我會選擇爆烈火彈做我既主要攻擊技
因為佢附加能力係有機率暈對方
係打怪同打王既時候可以盡量唔比自己有受傷既機會,
而且cd又快,最岩爆擊型射手
反觀炮轟,雖然好高攻,但係cd慢,附加能力太差
好多人認為藤蔓枷鎖呢招好冇用
但係我會用黎打王
我既用法係將呢招同爆烈火彈配合用,先用火彈攻擊隻王,
通常三至四下就可以暈到隻王
但係暈完隻王之後隻王就會免疫
呢時再用藤蔓枷鎖,效果完左,免疫都解除左,
咁打王好easy!!!
但係只點一點係好easy miss
所以我點左兩點
我地睇下d狀態同被動技應該如何點啦
先睇下狙擊,佢會對你既爆擊率增加唔小
所以要加滿
弱點狙擊,佢會再將你既爆擊率提升15%
所以都係要點滿
護甲穿透,係增加你既爆傷,一樣要點滿
所以話,如果一個想做爆擊型射手無學到以上既技,
點算係一個爆擊型射手呢??
本人認為弩係爆擊型弓手最佳攻擊武器
所以弩炮專家一定要點爆:victory:
呢招直接增加你既攻擊,都要點滿:victory:
家陣我地傾下狀態應該如何點
係38副或41副游擊狀態好有用,因為避秒殺技需要反應同跑速
而重炮狀態會將你既攻擊同防禦提升15%
所以要靈活運用:smilie_:D4:
呢招平時都係用黎打王或破BP,
打王需要既係高攻,高跑速,呢招絕對有用
裝既方面,盡量要求三高
高攻,高爆率,高爆傷(本人實在太窮,比唔到一d靚裝比大家睇下 )
其實只要有以上既條件,打副,打怪就一定冇問題,
以上係本人既意見...不喜勿踩

厲害o_o 等我比你推一推先~

哩個係術爆弓手(?)但係點解會物爆咁高.定係雙修囧(?)
如果你係物爆,爆烈火彈係法術技囧..唔洗點咁高.用黎點砲轟比教合適.
爆烈火彈如果點咁高好似晒左d-_-對於1個咁高物爆既人黎講

個人見解,唔好打我

弓手多面睇
弓手係晴空有好多,但係勁既弓手又有幾多呢  ???
好多弓手選擇用炮轟做佢地既主要攻擊技
但係我會選擇爆烈火彈做我既主要攻擊技

11-8-5 09:11 PM
因為佢附加能力係有機率暈對方
係打怪同打王既時候可以盡量唔比自己有受傷既機會,
而且cd又快,最岩爆擊型射手
反觀炮轟,雖然好高攻,但係cd慢,附加能力太差

好多人認為藤蔓枷鎖呢招好冇用
但係我會用黎打王
我既用法係將呢招同爆烈火彈配合用,先用火彈攻擊隻王,
通常三至四下就可以暈到隻王
但係暈完隻王之後隻王就會免疫
呢時再用藤蔓枷鎖,效果完左,免疫都解除左,
咁打王好easy!!!
但係只點一點係好easy miss
所以我點左兩點
我地睇下d狀態同被動技應該如何點啦

先睇下狙擊,佢會對你既爆擊率增加唔小
所以要加滿

弱點狙擊,佢會再將你既爆擊率提升15%
所以都係要點滿

護甲穿透,係增加你既爆傷,一樣要點滿
所以話,如果一個想做爆擊型射手無學到以上既技,
點算係一個爆擊型射手呢??
本人認為弩係爆擊型弓手最佳攻擊武器

所以弩炮專家一定要點爆

呢招直接增加你既攻擊,都要點滿
家陣我地傾下狀態應該如何點

係38副或41副游擊狀態好有用,因為避秒殺技需要反應同跑速
而重炮狀態會將你既攻擊同防禦提升15%
所以要靈活運用

呢招平時都係用黎打王或破BP,
打王需要既係高攻,高跑速,呢招絕對有用
裝既方面,盡量要求三高
高攻,高爆率,高爆傷(本人實在太窮,比唔到一d靚裝比大家睇下 )

其實只要有以上既條件,打副,打怪就一定冇問題,
以上係本人既意見...不喜勿踩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:16 PM , Processed in 0.033969 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存