2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 古龍幫派吹水專區 s4 出前一丁 開番啦~(吹水區) 哈哈! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 漢堡神偷
go

s4 出前一丁 開番啦~(吹水區) 哈哈! [複製鏈接]

原帖由 漢堡神偷 於 2007-5-15 10:45 PM 發表

回合制先好玩牙

好悶架,地方唔係大,,,,,如果玩回合制,不如玩魔力2

各花入各眼啦!! 我覺得好玩 舊少林 我玩左半年
仲識左好多fd

唔知玩咩 自己睇介紹
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

原帖由 漢堡神偷 於 2007-5-16 10:13 AM 發表
各花入各眼啦!! 我覺得好玩 舊少林 我玩左半年
仲識左好多fd

唔知玩咩 自己睇介紹
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

你玩過咁耐=口=你有無見過聚賢山莊 e個會  話唔定我識你xd

原帖由 漢堡神偷 於 2007-5-15 10:45 PM 發表

回合制先好玩牙

ya,....我玩拳宗 應該..或者 禪宗 好屈機 到5月22號叫我喇 我可能考完大考先玩
大考前一個月 唔比玩>.<!!! 唔好升咁快 等埋我6月尾就得了

原帖由 wongzoo 於 2007-5-16 07:48 PM 發表

你玩過咁耐=口=你有無見過聚賢山莊 e個會  話唔定我識你xd

有印象喎~ 我記得有 呢個會 (係舊少未收費 未合server果陣)

原帖由 漢堡神偷 於 2007-5-18 06:41 PM 發表

有印象喎~ 我記得有 呢個會 (係舊少未收費 未合server果陣)

YES,,,,合左SER前,,,合左SER,我都仲有玩多1,2個月:smilie_:): :smilie_:): 我叫秋葉,,,你知唔知邊個   丫BB,滅神者 ^^E2位係 當時數1數2既高手

仲有木葉蟲E個傻仔!_!

原帖由 wongzoo 於 2007-5-18 07:24 PM 發表

YES,,,,合左SER前,,,合左SER,我都仲有玩多1,2個月:smilie_:): :smilie_:): 我叫秋葉,,,你知唔知邊個   丫BB,滅神者 ^^E2位係 當時數1數2既高手

仲有木葉蟲E個傻仔!_!

好似有睇到有呢個!!
我好似仲有d圖呢 唔知搵唔搵得返

原帖由 漢堡神偷 於 2007-5-19 08:36 PM 發表

好似有睇到有呢個!!
我好似仲有d圖呢 唔知搵唔搵得返

以前真係幾好玩:smilie_:):  全禪秒怪團極速升lv

不過比佢改到=.=大日超廢,,,個個無心機玩,,,,,,,,,

所以如果玩禪要諗諗=.="玩棍唔錯

原帖由 wongzoo 於 2007-5-20 08:09 AM 發表

以前真係幾好玩:smilie_:):  全禪秒怪團極速升lv

不過比佢改到=.=大日超廢,,,個個無心機玩,,,,,,,,,

所以如果玩禪要諗諗=.="玩棍唔錯

點止 暴雨箭都秒怪 升得快 不過又係比佢改廢左
e家呢 好似多左好多技wo~
我玩力敏武 棍弓 雙修

偷偷你貼果部機好似幾正咁wo=.=我又想買tim= =用緊w800i

原帖由 ~型仔西西~ 於 2007-5-26 01:05 AM 發表
偷偷你貼果部機好似幾正咁wo=.=我又想買tim= =用緊w800i

有排都未出 我打算買架!!
話今年第三季出 都唔知幾月-.-"

原帖由 漢堡神偷 於 2007-6-2 09:36 PM 發表

有排都未出 我打算買架!!
話今年第三季出 都唔知幾月-.-"

草錢買先!o!~

偷偷~呢部野幾$?

原帖由 王阿坤 於 2007-6-4 09:04 PM 發表
偷偷~呢部野幾$?

發售日 2007年第三季
值錢    待定

我都唔知~

部機...我都有d期待....好正~o~""

規格 網絡制式 GSM 850/900/1800/1900 (四頻)  
體積 99 x 47 x 14 mm
重量 94 g
顏色 白色、灰色  
機身設計 推滑式手機  
換殼功能 -
電池類別 鋰電池  
備用時間 360 小時
通話時間 6 小時

螢幕顯示 主螢幕色彩 26 萬色 TFT 螢幕
解像度 240 x 320 pixels (2 吋)  
輕觸式螢幕 -
輸入法 聯想式文字輸入法  

數碼功能 數碼鏡頭 200 萬像素 CMOS 鏡頭 (1600 x 1200 pixels)
補光燈 -
數碼變焦 數碼變焦  
影片拍攝 影片拍攝  
影片播放 影片播放  
MP3 播放  
其它音樂播放 AAC 、eAAC+  
影音補充資料 內置 Disc2Phone 音樂管理軟件
TrackID™ 音樂識別功能-- 用戶可節錄一段音樂再上傳至專門的音樂伺服網站,即時可得悉歌曲名稱
當啟動音樂播放器時,背燈會自動變成鮮艷的橙色  
記憶體 12MB  
記憶卡插槽 Memory Stick Micro (M2)  

傳輸功能 藍芽  
紅外線 -
USB傳輸  
上網功能 EDGE, GPRS (HTML 瀏覽器、RSS 新聞閱讀器)  
多媒體訊息 MMS、EMS、SMS  
Email 收發 Email 收發 (POP3, IMAP, SMTP)  

鈴聲 / 遊戲 分組鈴聲 分組鈴聲  
來電照片  
來電短片 -
和絃鈴聲 和絃鈴聲  
MP3 鈴聲 MP3 鈴聲  
鈴聲下載  
遊戲功能 內置 The Sims 2 及 Lumines 遊戲  
Java 功能 Java MIDP 2.0  
錄音功能 錄音功能  

其他 聲控撥號  聲控撥號、聲控指令  
Push to talk (PoC) -
震機功能  
鬧鐘功能  
免提擴音  
收音機 立體聲 FM 收音機  
其他功能 支援立體聲藍芽 / A2DP  
  內置運動程式、可計步數、卡路里、跑步速度、距離及時間
支援飛行模式  
預計推出日期 2007 年第 3 季

原帖由 無名~S仔 於 2007-6-16 10:15 AM 發表
規格 網絡制式 GSM 850/900/1800/1900 (四頻)  
體積 99 x 47 x 14 mm
重量 94 g
顏色 白色、灰色  
機身設計 推滑式手機  
換殼功能 -
電池類別 鋰電池  
備用時間 360 小時
通話時間 6 小時

...

差係無補光燈 不過外型令!~ 我會買

如埋都唔知第三季係幾時  等死我啦

原帖由 漢堡神偷 於 2007-6-18 07:17 PM 發表

差係無補光燈 不過外型令!~ 我會買

如埋都唔知第三季係幾時  等死我啦

外型都唔係好令家...
張圖你可以見到d制..唔係咁令既 =_=!!!佢只係外殼令d...
w910i 同哩部差唔多~不過d 制會令d~

如果你係想換機既...
個人推介 NOKIA >> N76

內外都型....再加上紅色 夠潮... @_@" 正
規格 網絡制式 WCDMA / GSM 900/1800/1900 雙制式三頻  
體積 106.5 x 52 x 13.7 mm
重量 115 g
顏色 黑色、紅色  
機身設計 摺疊式手機  
換殼功能 -
電池類別 鋰電池  
備用時間 204 小時
通話時間 2.75 小時

螢幕顯示 主螢幕色彩 1600 萬色 TFT 螢幕
解像度 240 x 320 pixels (2.4 吋)  
副螢幕色彩 26 萬色 TFT 螢幕
解像度 128 x 160 pixels (1.36 吋)  
輕觸式螢幕 -
輸入法 T9 智慧型輸入  

數碼功能 數碼鏡頭 200 萬像素 CMOS 鏡頭 (1600 x 1200 pixels)
次鏡頭 10 萬像素 CMOS 鏡頭 (384 x 320 pixels)
補光燈  
數碼變焦 20X數碼變焦  
  多級光亮控制、對比度調節
標準、夜間拍攝模式  
  相片編輯功能  
影片拍攝 影片拍攝 15fps (320 x 240 pixels)  
影片播放 影片播放 (H.263, MPEG-4, MPEG-4 AVC (H.264), 3GP, RealVideo 8/9/10)  
MP3 播放  
其它音樂播放 AAC, AAC+, eAAC+, WMA  
影音補充資料 內置 3.5 mm 耳機插槽
手機面蓋設置音樂操控鍵  
記憶體 50MB  
記憶卡插槽 Micro-SD (可擴充至 2GB)  

傳輸功能 藍芽  
紅外線 -
USB傳輸  
上網功能 UMTS, EDGE , GPRS  
多媒體訊息 MMS、EMS、SMS  
Email 收發 Email 收發  

鈴聲 / 遊戲 分組鈴聲 分組鈴聲  
來電照片  
來電短片 -
和絃鈴聲 64 和絃鈴聲  
MP3 鈴聲 MP3 鈴聲  
鈴聲下載  
遊戲功能 遊戲功能  
Java 功能 Java MIDP 2.0  
錄音功能 錄音功能  

其他 聲控撥號  聲控撥號、聲控指令  
Push to talk (PoC)  
震機功能  
鬧鐘功能  
免提擴音  
收音機 立體聲 FM 收音機  
作業系統 Symbian S60 3rd Edition  
其他功能 內置 Nokia Lifeblog 功能  
  藍芽 2.0 版本及 USB 2.0 (mini-USB 連接埠)  
  內置文件閱覽器 (可閱讀 Word、Excel、PowerPoint 等檔案)  
預計推出日期 2007 年第 3 季

w910i 係第四季出!!
同埋佢無左四個w580i同w850i 果4隻燈仔(外款透視出尼果隻)
得個鋼紅 比較上 單調左
nokia 果2部 揩起之後 凸左一大忽出尼
我唔鐘意呢d 唔岩我心水

包包仲有冇玩-0-?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:01 PM , Processed in 0.038663 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存