2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 戀愛.愛情版相關資訊區 原創小說~《南區之戀》+《南區之戀外傳》最新公佈 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kira3204
go

原創小說~《南區之戀》+《南區之戀外傳》最新公佈 [複製鏈接]

原帖由 kira3204 於 2007-1-9 08:21 PM 發表

我寫小說冇技巧,冇文筆可言,只係將自己心裡面想寫o既野,想表達o既感情寫出o黎。簡單o黎講,憑心,雖然好老土,但係最基本。

e...難道個故事係真ga o.o
純粹估ja....kaka=.=

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 kira3204 於 2007-1-1 16:41 發表

每個故事都有完結o既一日ga ma,天下無不散之筵席ar﹗不過我好多謝你以行動支持依份小說,really thx。

P.S:岩岩收到戀愛版版主o既pm,依份小說已列入精華,多謝小劍兒and 一班讀者o既支持ar﹗能夠收錄於 ...

@o@我睇到十幾集,唔錯, 我仲print晒出黎睇>.<" 日日睇._.

小劍兒介紹我睇的@o@

咁好睇既,當然值得精華啦

原帖由 矢澤愛 於 2007-1-13 11:09 AM 發表

@o@我睇到十幾集,唔錯, 我仲print晒出黎睇>.<" 日日睇._.

小劍兒介紹我睇的@o@

咁好睇既,當然值得精華啦

好耐冇入o黎,so 咁遲先reply 你添,真係唔好意思ar。由我開始寫個陣,估唔到有咁多朋友鍾意依份小說,得到版主o既賞識,我感到好高興。:D

原帖由 kira3204 於 2007-1-16 01:06 PM 發表

好耐冇入o黎,so 咁遲先reply 你添,真係唔好意思ar。由我開始寫個陣,估唔到有咁多朋友鍾意依份小說,得到版主o既賞識,我感到好高興。:D

好既野  緊係傳千里嫁啦^.^

原帖由 kira3204 於 2007-1-16 13:06 發表

我仲sor啦>o<你寫左咁耐,我而家先至睇/o\", 睇到第四十幾集...隻羊真係好慘,搞到要入多次院&交通意外,, 睇到眼濕濕>_<"

我想問呢, kira3204

你現時係唔係得呢套原創小說,有無寫其他?? :)2

原帖由 矢澤愛 於 2007-1-18 10:18 PM 發表
我想問呢, kira3204

你現時係唔係得呢套原創小說,有無寫其他?? :)2

唔緊要,你依家知道都冇問題ga。係ar,我依家得依份原創小說 lor。

勁好睇呀>~~~~~~<"
勁感人,,好想快d睇羊同凱兒一齊呀
而俊又可以同凱寧一齊>33<

原帖由 TKP108 於 2007-1-22 10:10 PM 發表
勁好睇呀>~~~~~~<"
勁感人,,好想快d睇羊同凱兒一齊呀
而俊又可以同凱寧一齊>33<

我已經收到你pm and reply o左 la,你去睇睇 la
仲有,多謝你o既支持ar﹗:D

樓主..我可以叫你做羊嗎..哈哈:D '
你篇文章 真係唔錯...到最尾果幾章...我都有d感動起黎
我都聽左你首歌...幾好聽 我已經識唱lu...如果可以 你pm我留下msn sd首歌比我丫...
我開頭諗住一日可以睇晒架..原來係唔得
真係好長....希望樓主日後可以再作多d感人既文章比大家...

一天看完67章了  起初仲以為佢同阿sa ~~慢慢就開始覺得凱兒正~~果然夠吸引 ~~~
樓主有機會再作多d

原帖由 ♀最終箭神♂ 於 2007-1-27 01:01 AM 發表
樓主..我可以叫你做羊嗎..哈哈:D '
你篇文章 真係唔錯...到最尾果幾章...我都有d感動起黎
我都聽左你首歌...幾好聽 我已經識唱lu...如果可以 你pm我留下msn sd首歌比我丫...
我開頭諗住一日可以睇晒架 ...

叫我阿羊當然可以 la,其實依篇只係好普通o既小說,能夠感動咁多人我都好高興。

原帖由 柯南道爾 於 2007-1-27 05:41 PM 發表
一天看完67章了  起初仲以為佢同阿sa ~~慢慢就開始覺得凱兒正~~果然夠吸引 ~~~
樓主有機會再作多d

一日睇哂67 章 =.="""""" 太快 la,快到嚇親我,一日睇哂32 多萬字。

冇計太引人入勝了...好似用了14小時左右去睇@@ 上左個網有埋鈴聲架 好掂-_-"
不果我唔係太識跟d音同歌詞 一起 哈哈 音樂百痴一名  不果聽見我都好感動 最後真的唔錯!!
起馬我一開始就已鍾意凱兒比較多 ~_~實話實說 有d 似你的真人經歷bo~咁家姐有冇同湯神一起??其實你仲可以post落去呱~post多章講佢地結婚生仔 哈哈 其他有怎樣

原帖由 柯南道爾 於 2007-1-28 04:33 AM 發表
冇計太引人入勝了...好似用了14小時左右去睇@@ 上左個網有埋鈴聲架 好掂-_-"
不果我唔係太識跟d音同歌詞 一起 哈哈 音樂百痴一名  不果聽見我都好感動 最後真的唔錯!!
起馬我一開始就已鍾意凱兒比較多 ~ ...

好多讀者都叫我寫後章,不過......暫時唔會 la

暫時唔會... 即係遲d有可能啦~ 哈哈
無論點都好,支持南區之戀,如果有後章既話都更加會支持!!!
真係一篇好好睇小說

羊羊~~(我又跟佢咁叫你>V<)
我睇左啦~好好睇呀!!
我有試過跟音唱,不過仲未捉得實..有冇真人聲演示範呀
唱俾我地聽下啦~:P

經過我岩岩既研究之後呢,我識唱了
不過都係得8成到,因為有D位唔識抖氣..
話時話,E首歌咁好聽,唔知會唔會好似KELLYJACKIE果首<他約我去迪士尼>咁紅左呢>V<!!

補充一下(呃POST?!=0=)
首歌男仔KEY架可??
女仔(我-口-)好難唱,但唱返女仔KEY又好似好高音..
等我開開聲再唱下先~=P

原帖由 ~cHeRrY~ 於 2007-1-31 08:37 AM 發表
羊羊~~(我又跟佢咁叫你>V<;)
我睇左啦~好好睇呀!!
我有試過跟音唱,不過仲未捉得實..有冇真人聲演示範呀
唱俾我地聽下啦~:P

一次過留3 個言俾我,你都得ga la。阿俊同我講過,依首歌係難唱ga,但可惜o既係佢唔得閒錄音,否則有真人示範ar。

係ar,見到你個簽名檔個陣,點解你會用salior moon 同gundam seed destiny o既?我睇你留言個陣,就俾依兩樣野吸引o左。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 05:04 AM , Processed in 0.072316 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存