2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 官方意見收集 「點數換領虛擬道具系統」意見咨詢!
樓主: HiMsPaCe
go

「點數換領虛擬道具系統」意見咨詢!   [複製鏈接]

孔雀山莊令  15點1個

還云 . 不死 10點一凹

羅剎馬 麒麟坐騎 150點

細錶 50點

大錶180點

Originally posted by ~§風§~ at 2005-6-17 12:13 PM
我覺得唔好出殺人王果d名囉  如果個個有!!有都冇意思啦!!!!

細錶都起碼150點啦=.=  即係35蚊左右<---唔知有冇計錯

如果d野太平古龍錢又會大跌價嫁啦!!

不死,還魂,古酒果 ...

唔緊要-.-佢出1個咪都係得一個人有

Originally posted by wongzoo at 2005-6-16 05:46 PM
9天回魂果<---50點..1粒

細錶<----50點1隻

大錶<--200點1隻

不死....最好很1個acc買幾多-.-"如果唔係d人狂買......唔洗玩

孟婆湯<---50點1支

便利<---50點

好似太貪wor,
細錶150點1隻la
大錶500點1隻會好d
不死....唔好有
孟婆湯最小100點1支
便利最小300-.-........如果唔係gm出可以交易做乜

Originally posted by 文健 at 2005-6-18 01:11 PM

唔緊要-.-佢出1個咪都係得一個人有

玩鬥快買=.="""

出咩都唔緊要 最好出之前 比個共識我地喇 出佐都唔知咩事 點樣換呀??

gameone第一件事應該係出返d絕左版而又多人要既野
例如:

龍騰戰衣 X1            =  50點
鳳舞戰衣 X1            =  50點
紫龍裝備每1件       =  50點
新嘩鬼裝備每1件   =  30點
黑金殺神通 X1        =  70點
巨商金庫  X1           =  30點
九天渾元丹12粒     =  10點

以上既野    每樣可以配額1000件     反應好既話    可以再推出
至於好多人都要求既九天易筋丸同還魂果
因為補魚系統有得拎   個人唔鼓勵出   

反而其他野可以諗下

真不死12粒                              =  150點    <----------   或者古龍醇酒都得     因為可以互換
九天回魂果 X1                         =  100點
佛、道、醫鬥魂技能每1套    =  200點
細錶每1隻                                =  100點    ﹙隨機抽中   如果想合大錶.......  請耐心等待﹚
黃金四十萬兩  X1                    =  10  點
霸王醇12支                              =  50  點
無敵酒12支                              =  50  點
便利系列每1個                        =  180點
燕十三專用 X1                         =  350點        
謝曉峰專用 X1                         =  350點
一本萬利 X1                             =  700點
合成石 X1                                 =  150點
情迷曲奇錶 X1                         =  250點

以上既野    建議可以實行雙配額制  
所謂雙配額制     係指從兩方面配額限制
第一方面係官方限制     建議可以限定每樣物品每月數量  
例如真不死可以限定250打    九天回魂果限定50粒  等等    手快有手慢冇
第二方面係玩家限制    每一個帳戶每月只可以買一次該樣物品
以收防止個別玩家大量入貨之效
每一個月會從新計算     "貨尾"唔會累積

如果真係實行左雙方面既配額制
300點入場費呢個措施可以免除

Originally posted by ~Gerry~ at 2005-6-18 04:30 PM
gameone第一件事應該係出返d絕左版而又多人要既野
例如:

龍騰戰衣 X1            =  50點
鳳舞戰衣 X1            =  50點
紫龍裝備每1件       =  50點
新嘩鬼裝備每1件   =  30點
黑金殺神通 X1       ...

好詳細,但係,唔覺得太貴ma?!一本萬利要750點?!

有d都好合理,有d-.-太貴啦,750點....差唔多成2張月費....

Originally posted by wongzoo at 2005-6-18 16:56

有d都好合理,有d-.-太貴啦,750點....差唔多成2張月費....

係lo~~我都覺得太貴~~~~

孔雀山莊令----60點 <-謝謝~~~~

Originally posted by wongzoo at 2005-6-18 16:56

不如單係買2張月費都冇一本萬利要咁多錢買呀~~~唔洗浪費d錢~~~

我覺鬼d價唔好太低-.-同埋有一定既限數

還云果 x1   5點        一個月出2000粒左右
不死 x1       5點         一個月出2000粒左右
細錶x1        150點一隻
九天易筋丸x1 150點
天皇巨星    100點
殺人王        100點
殺人莊主    300點
將軍酒        10點

「點數換領虛擬道具系統」係咪姐係用真錢黎買虛擬道具呀?話明虛擬道具即係你game入面的道具..係咪要用返game錢買先岩呢?成日要玩家用真錢黎買道具.好似抽卡咁..係咪近期d卡冇人抽.所以要諗d新招?定係見d人力量都升到999爆晒.冇得再升.又出到5轉.驚d人唔玩所以出d咁ge野散咁d點數卡@@?其實大家而家都唔洗升lv啦..我估gameone過多一排就會送古龍一程.出點數買exp啦.....唉....

佛學技能
醫學技能
道學技能

9天回魂果<---50點..1粒

細錶<----50點1隻

大錶<--200點1隻

不死....最好很1個acc買幾多-.-"如果唔係d人狂買......唔洗玩

孟婆湯<---50點1支

便利<---50點

↑呢個幾好@@
加多個一本萬利 200點..
and官方應該出大量......"
最好就無限....因為搶購得好勁=.=

不過先要條件都係轉左免費先~~

[ Last edited by 光二周助 on 2005-6-19 at 04:07 PM ]

d野好貴......

佛  醫  道  技點........黑金我最想要-_-""

羅刈馬-----)100點

你地咁唸法... 即係古龍係有錢人話哂事啦-.-^

黑金

還魂

重生果

一本萬利-oo-v

我唔讚成出殺人王,殺人莊莊主果d稱號
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:17 AM , Processed in 0.034145 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存