2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英 格羅寧根 5LV家族 收人(另外呢個POST會係我 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 地獄槍神
go

火鳳群英 格羅寧根 5LV家族 收人(另外呢個POST會係我地家族既落腳點) [複製鏈接]

Originally posted by 〥紫乂悔〥 at 16/11/05 11:32
冇話邊個既._.只係唔鍾意見到d懶屎醒既人

唔係我啊ma??
係我唔玩番la......
我諗多數講緊個死靚仔=.=||

Originally posted by 紫ki at 2005-11-13 01:07 PM
咦... 德德個頭像....o個個米Cloud既figure黎既.... 做o麥要迫佢同Sephiroth Kiss牙.... 好變態牙~~

Cloud型爆牙~~ ^3^

同志...一齊向ff7朝拜吧! (跪)
抵我用左hkd25xx買盒boxset番來 = =
慢慢玩隻sephiroth同cloud先:D5
=================================
講真,天外真係好無聊,我諗ce完我都係玩
wow(us server)算
我打算賣哂d英呀,裝呀,ac呀

Originally posted by 戰神ARRON at 2005-11-16 08:53 PM

唔係我啊ma??
係我唔玩番la......
我諗多數講緊個死靚仔=.=||

大家心知我講緊邊個架啦= =(其實有一個係燕黎A_A)

Originally posted by at 2005-11-16 10:42 PM

同志...一齊向ff7朝拜吧! (跪)
抵我用左hkd25xx買盒boxset番來 = =
慢慢玩隻sephiroth同cloud先:D5
=================================
講真,天外真係好無聊,我諗ce完我都係玩
wow(us server)算
我打算賣 ...

:O.o知你有米la... 25xx都買....crazy....好5抵得你有牙><...

我都想要Cloud 既figure牙...仲想要Squall 同Tidus figure... 但我太窮,買5起佢地3個美男~~

算吧la,玩番都追5到d lv la....又冇晒熟人,玩都無謂,素性玩第2隻仲好.....

如果有FF 既online game就好la~~ :D4

Originally posted by 〥紫乂悔〥 at 2005-11-16 11:32 PM

大家心知我講緊邊個架啦= =(其實有一個係燕黎A_A)

「其實有一個」e句指出查實有好多人都乞悔哥憎~~ /)燕只係眼中釘既其中一個~~~ 哈哈~~

仲有冇人記得我= ="
阿血啊~!!!
(N年前改左做喪Bill o個個呢~)
我想入番game但係佢話我過左期wo~
點算好啊= ="?

過左期咪即係冇點囉~~~~~~~~~~

噢~~ 血血~~hihi!!! 好耐矛見,走左去邊????

你5介意做人妖既話,我可以送我個Account俾你,我好似仲有8點....= =不過冇晒野,得eq....

@_@ 原來e+要做雲起會員先入到甘煩ga....太耐冇去過官網...估5到仲未删除個account...= =

Originally posted by 紫ki at 20/11/05 12:53
噢~~ 血血~~hihi!!! 好耐矛見,走左去邊????

你5介意做人妖既話,我可以送我個Account俾你,我好似仲有8點....= =不過冇晒野,得eq....

@_@ 原來e+要做雲起會員先入到甘煩ga....太耐冇去過官網...估5到仲未 ...

各位,小弟岩岩俾人gu 長腳(咁我都試過移情別戀既=.=" 唔怪得人)~
就係果個 戀劍乂龍兒 (69lv -.-" 唔夠抽)
算吧la~online 情緣~冇可能既事~
各位好自為之la~

我本來都唔知玩唔玩番好~
加埋呢件事~更加想唔玩~
睇下我地德爺點la~

係我呀.........

喂, 大家好呀...........

唔好覺得出奇我打中文 :D5

學咗陣啦.....阿燕,我知你單野,比人搶咗鈴鈴=.=''

件野都係琴日先到步,等我look look佢乜料先:ro11:

唉,而家個家族冷冷清清,冇乜人氣..........所有前家族成員聽住,唔理你地偷又好,搶又好,買番d點入黎......唔係就..........男就乜..........女就乜........:D3

喂阿血,你係咪番黎呀,係就快啦,要教吓d新人呀.........一係你用新a/c,帶你up又點話 :010:

而家個家族既餘軍仲有我,星妹,天佑,鈴鈴,同埋...............唔記得lu ............... 唉,唔認老都唔得,愈黎愈冇記性.:ro12:

我得閒會上黎多d啦........

有事就call我啦,電話係852 90060900,電訊公司會收番一皮既服務費

= =''' 有稀客喎~~~終於肯死上黎la....:ma2:

禾夫好鬼串牙,識打中文就即刻串7 7.... 你再甘串星妹就5要你~~ 嘻嘻!!!

你都係用番雞腸la~~ 好唔慣.......

矛$矛時間矛左個game,點玩者???? 你俾$ 我地入點米玩番lo!!!!/)

老人痴呆症係好正常既,得閒去睇醫生la.....5屎驚:010:

其實可能你冇記錯,事實上全族只係淨番e幾個......仍然堅苦奮鬥升lv

852 90060900 ← 每6秒一蚊聽故仔個d牙???:010:

燕燕甘橙牙,節哀順便la~~ 最多我介紹多d"靚女"你識la~~~~ eg. 如花.....:D5

[ Last edited by 紫ki on 2005-11-23 at 06:31 PM ]

我都係得閒先上黎吹水lu~
入點...過左6月先la~
而加我日日都要溫書~

我岩岩先比女飛><
飛得好應><好慘><
有冇咩靚女介紹一下啊~!?

你地有冇試過約出黎吹水啊@@?
話晒都係朋友一埸~
不如搵日出黎食飯丫@@

我都係講下姐^^
唔好插我啊 ~_~

喂,琪琪,妳d fd 令唔令女呀,唔令唔好介紹比阿血...........一陣佢嘔哂就唔好啦/)

琴晚阿血話揾日出黎咬米....我2個冇問題,阿霞姐妳得唔得呀 ( 唔係驚呀 ) :010:

不過就要比廿皮比天佑同鈴兒搭船過黎...............

如果係就快,一係聖誕出黎啦:ro12:

聖誕都得既...要22號之後wo~~~ (56日晚都可能要返工牙~~)
= = 我驚咩??? 我嚇大既~~ 哼~~
你地甘有$$$, 你地俾$$$ 佢地fly過黎lo~~~~
最好請埋我食飯~~ 呵呵呵~~~食聖誕大餐+自助餐!!!wakaka

血同燕都俾人fly牙.... so poor~~~ 同是天涯淪落人~~
5屎甘傷心~~~ 我d fd 好令ga!!!!!! 介紹d 俾你地la~~ 哈哈哈!!

禾~~ 手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!手信牙!!

=.=''

琪琪,不如我地拉埋阿血同燕啦...............而家香港咁open.....:D5

仲有妳要乜野手信,點解要手信,因乜叉事要手信呀.....

聖誕單野係唔係堅呀,係就吹雞呀

時間同地點你地話事

禾,請問聲我個次比你個d裝岩唔岩洗?仲有燕燕比人搶左條女都唔好咁唔開心但係我好黑心講句= =我唔係好贊成同遊戲談戀愛,不過呢d睇你自己既o者,此終係一個遊戲入面談戀愛冇乜意思囉,咁不如自己實實在在去識個女仔拍下拖好過啦A_A,小弟呢排都冇乜野搞,開親機都係聽歌,勁無聊= =但係依家又成日興起落街打太鼓,唔知你地有冇呢個興趣呢?

我去打頭D wo= ="
不過而加停左~
你地仲有冇打咩game架~?

我唔係o係game比人飛啊~
係真人比女飛><
好慘啊~!!!

聖誕出黎好丫~
我都得架~

唔知你地講咩手信tim@@
有就比埋我la~XDDD~

禾夫識打中文啊??!!
cong.
我識你果陣都叫你學(我玩天外開頭都唔識,現家都要睇住個keyboard 打 =.=" )
玩online game 唔打中文,點溝女啊??(唉,都係唔好提,唔扮風流al =.=" )

聖誕出來??
都得既......
msn 搵我la~(呢度都得=.=" )

game 溝女??
玩下je~
我又唔係未飛過人~(我都試過移情別戀 =.=" )
更何況佢真人有條仔架=.=" (呢個我早知=.=" )
我前晚火得過龍~
連佢msn 都刪埋=.="
搵人俾番我=.=" 再見亦是朋友je ......

gu 我長腳既係 戀劍乂龍兒
69 lv 血=.=" (一大段lv =.=" 我得54 =.=" )
你地約佢 or 福頭 出來呢 就唔好約我la~
廢事我果日拳頭痛 =.="
但係我一直以來都冇買過月卡啊~咩包咁過bo~
最多多左d 零用都係買一兩張見寶=.="   

我俾人gu 既reasons( 自我檢討 =.="  )  :
一 lv 不足(佢話唔係呢個問題,我就唔信la=.= )
一 長冇on, msn 又冇搵佢 傾下計 (有既,一星期一次 =.= )

算吧la~今次真係打沉左我la~
圍繞我生活圈子 太多 令女 la ><"
我要,我要,我要!!!!!! (顛左la =.=)
我唔要再係天外幻想la ><" (我連佢真人張想都冇,算吧la)~
不過我講果d 現實令女 德德都唔識既=.=" (唔洗打算靠佢放料 ^.^ , beauty doesn't exist in school)
不過咁~我冇阿血咁傷=.="
佢真實架bo (我都未開始第一次=.=" )
算吧la~阿血~
心凝凝釋,與萬化冥合 <<始>> 希望你可以做到 不計較得失 呢一樣野la~ (大家中5 生,明架la)~

講真,我暫時未學識去面對果d 以前既情人~(e.g. 佢 同佢 個妹 雪 =.=' )
不過算la~記得搵埋德德wo~出來見既話=.="
講左好多野~但係總覺得有好多野未講=.="
我長駐呢度架~叫多d 人來la......

[ Last edited by 戰神ARRON on 2005-11-24 at 08:45 PM ]

唔解唔叫佢地出黎姐~
有咩講唔岩o既~
我實幫你wo~
話晒我都幾好打~

我而加對愛情冇咩信心tim@@
比條女傷得非常之深~
過左會考先搵女la~唉~

我冇你地MSN wo~
交流下丫~
我o既係--->billlch@hotmail.com
叫阿康就係我la~

RE 禾:
→ "拉埋阿血同燕啦"... 都好bo~~ 甘就5怕俾女飛甘hurt la~~ hahaha
→ "手信".... 你米扮野牙~~ 我記得你話會買手信俾我ga!!!!
→ "吹雞"..... 哈哈哈~~ 吹雞劈友定真人pk牙???

RE悔:
→ "我唔係好贊成同遊戲談戀愛" e句笑死我.....居然同game談戀愛.....XDDDD
RE血:
→好耐冇玩game,得閒我先去世貿打機..... 近排忙project, test and exam....
→ Add 左你la~

RE燕:
→ "玩online game 唔打中文,點溝女啊" .....禾邊會溝其他女牙,5怕俾星妹斬死佢咩~~ hehehe
→ "你地約佢 or 福頭 出來呢 就唔好約我la~ 廢事我果日拳頭痛" 家陣約出黎尋仇咩....5屎打人牙化....
→ 5好再沉迷虛幻既世界la~~~ 番黎現實世界面對殘酷既現實罷la~~~
→ <始得西山宴遊記>嗎??? = = 最憎個課,虛幻到都5g up乜......
→ 你寫到好似日記、成篇抒情文甘.....

總之你地個個去我先會去la~~ 最好係港島,其次9龍區,再遠d就88係甘先....
我都會係到長駐~~ 有新搞作就留言 or MSN傾 la~~

[ Last edited by 紫ki on 2005-11-24 at 09:44 PM ]
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:37 PM , Processed in 0.061418 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存