2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 破碎虛空
go

火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) [複製鏈接]

Originally posted by coco11111 at 2005-10-12 04:07 AM
小飛哩度係米有野玩嫁,但我按娛樂都入唔倒去ge

股票交易所

金錢積分兌換:
每10積分兌換1000金錢
每1000金錢兌換10積分

我用所有分轉錢錢玩囉,好好玩架,now 賺 $100

hehe:P2:P2

Originally posted by 活潑仔 at 2005-10-12 03:07 PM

哈哈~~我第一次上來post~~多多指教8)8)....我想講以前有個族係度..可以收晒我地d 分身入去架~~
lv 4 家族:O.o...設施齊備~~~仲可以開家族工房添空空同coco 可以諗諗架~~ ...

wow 勁勁

你自己開架?/)/)

係呀小飛姐姐~~
以前個族越來越少人玩~~跟住就來左新天下呢個大家庭la:P:P:P

Originally posted by 活潑仔 at 2005-10-12 05:34 PM
係呀小飛姐姐~~
以前個族越來越少人玩~~跟住就來左新天下呢個大家庭la:P:P:P

活活  你之前個族叫咩名

卡通王國&&  <~~我同d 朋友一齊開...以前都好多人玩架^^:):)

Originally posted by 活潑仔 at 2005-10-13 02:47 AM
卡通王國&&  <~~我同d 朋友一齊開...以前都好多人玩架^^:):)

HAHA

就 第一個 愛小飛 轉過去 比多D 勁FD 玩下 :P2:P2:P2

係啵  活仔  你個族有冇轉過名??~

冇o既可以轉名啵

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-13 09:33 PM
係啵  活仔  你個族有冇轉過名??~

冇o既可以轉名啵

問過活仔,佢話個名有紀念唔想轉,就係唔知點好,再開定用活仔哩個好呀,比d意見黎
:O.o:O.o

Originally posted by coco11111 at 2005-10-14 06:21 AM

問過活仔,佢話個名有紀念唔想轉,就係唔知點好,再開定用活仔哩個好呀,比d意見黎
:O.o:O.o

其實個名都幾好8)8)

又唔使加 D 功夫就有族房, 不過問題就係 如果有賊仔打何包d 分身新手又唔夠力打,有族房都好似冇咩用敢 ^^

hi hi 我係天飛流星 岩岩59lv
有冇高手可幫我打天專牙 ><

Originally posted by 射手阿然 at 2005-10-14 04:27 PM

hi ^^ 有時間^^機會 一齊玩下8)8)

努力:D4:D4:D4

識飛天o既流星  你60左  

夜晚約齊人我可幫你

Originally posted by 射手阿然 at 2005-10-14 04:27 PM

我晚晚夜晚12點就係度,要幫手叫我啦:P2:P2

齊人就可以找我~~~~有時間我都可以幫手架

早排睇左段野,睇完唔開心左成晚,好感人好慘,個腦成日諗起套野入面所講既情景........好似.....

睇完之後,更加覺得生命有時真脆弱得可憐,更加覺得幸福唔係必然,唔會一生都無風無浪咁跟住你,

所以更加覺得自己應該好好咁去珍惜現在所擁有的人同物,

珍惜身邊每一個對你好既人

睇完第一次之後,間中訓唔著都會不其然咁再去睇第二次....第三次.....

而每一次睇完之後,都會提醒自己要珍惜自己身邊既野,唔好比自己有後悔既一天呢:P2:P2:P2

我自己都唔知點解對哩段野咁有感觸,突然間好似諗通左好多野咁,可能有時冥冥中真係好似有安排咁,

連我自己都唔知點解無啦啦會係度寫段咁既野

值得推介你地睇下

http://fcuaa.fcu.edu.tw/~m8402802/show.htm

睇個陣記得開埋聲聽埋呀:)

女仔我諗會睇一次哭一次呢(真係留心睇哂先計嫁:O.o)

[ Last edited by coco11111 on 2005-10-17 at 05:03 AM ]

好傷感

Thx CoCo !!
......................不過..........................
開心d啦!! 努力面對將來所有!!
大家努力!!比d心機!!支持你!!

努力走穩人生的路

老公,親親如晤:自與你分別至今,已是第六十六天。相識十六年以來,從來不曾有這麼久沒有你的音訊,無論當兵、出差、工作、出再遠的門,電話、信件從未斷過。體貼如你,怎捨得此刻留我一人,苦苦思念、淚流不止?

你知道我們的小女兒走了嗎?那個我用全部生命愛著的女孩…。你常誇她是個精緻娃娃,溫柔、甜蜜又貼心;她的動作總是輕輕巧巧的,惹人愛憐;她的善良,總讓人感覺溫暖。你也常說,我最愛和女兒談情說愛。

「妹妹。」

「怎樣。」

「愛妳。」

「知道。」

「我怕妳忘了呀!」

「不會!不會!」我們母女倆重複著這樣的對話,千百遍也不厭倦。

「媽媽,我那麼、那麼地愛妳…。」

「怎樣愛?」

「抱緊緊親親愛」然後,她會用她的小手緊緊抱住我…。我們的小女兒「妹妹」,五歲半,正在念大班,期待著上小…。天啊!我無法停止對她的思念。

地震那一天,妹妹生病了,下午請假,我帶她到醫院的小兒心臟科看病。晚上八點半,早早就讓她睡了,我讓她睡在我們的床上,想陪著她、照顧她。陪著、陪著,我也睡著了。地震前一會兒,我還醒來,起身到隔壁房間為兒子蓋被,瞥見你仍坐在客廳回房把女兒抱好、親一下,才躺著,誰知就天搖地動起來。剛搖第一下,妹妹就醒了,我摟著她告訴她:「不怕,是地震。」接著又晃動第二下、第三下…,天花板竟開始崩塌,牆壁矗立眼前,衣櫃重重壓在身上,瓦礫、石塊砸得我們滿身滿臉…。堅固的房子原是要保護人的,如今壓在身上卻成了無法動搖、無力推動的夢魘!

我們的女兒如此善良、如此堅強。她趴著,在我的右手腋下,左手、左腳被重物壓住,只喊著痛,要我幫她把東西推開;她說好渴,想喝舒跑;她說不要死,等人來救出我們時,要陪我一起住院。她沒有哭,一滴眼淚都沒有掉,只喊著:「爸爸來救我 們!哥哥來救我們!」而我全身又痛又麻,動彈不得。我推不開衣櫃,推不動牆壁,甚至不能呼吸,好想死去。但是,我好想力活著,好想陪著女兒。

女兒先被救出來,但是,等我到醫院找到她時,她卻躺在某個角落的地上。
她只看見她緊閉著青黑色的唇、滿身的塵土,你知道我多麼想陪著她走嗎?在殯儀館的那些天,我日夜守著她,只想陪著她。怕生的她,倘若找不到媽媽,可怎麼好?我等著你,親愛的老公,只有你最清楚我的心痛;我需要你,沒有你的攙扶,這樣的日子怎麼熬下去?然而我一天等過一天,等到的只有壞消息,究竟發生什麼事,為什麼轉眼間,世界全變了?多希望只是惡夢一場,多希望可以再抱抱女兒,多希望能枕著你的肩入睡…。

凝視著你冰冷的身體,你穿著我新買給你的內衣,手上的錶帶已斷,但手指依舊俊秀有力。我好想好好摸摸你,再說一次,我愛你!嫁給你真好!不忍看你的臉,他們說經過太多天才挖出,五官已模糊…。望著你,心中的吶喊,伴隨著止不住的淚水,真正能說出口的卻只有一句:「老公,你真的走了嗎?」

要一個愛家、愛孩子、愛先生的女人重新開始,需要多大的勇氣,你知道嗎?老公啊!我感覺得到你的不捨,你的愛。讓我們換一種方式相愛吧!原來因為愛,而不捨;如今因為愛,所以放下,我用全心的愛祝福你,你展翅飛翔吧!帶著我們的女兒飛上雲端、直往光明的國度。走吧!我的心底總有一個空位留在過往的記憶,那是一種甜蜜與幸福的滋味。

我們的兒子,再過幾天就滿九歲了。我會盡全力愛他、教導他,如你一樣,充滿智慧與熱情;如妹妹一樣,善良而貼心。!!我們會努力走穩我們人生的路,請你放心,我們會很好的,因為我們身邊還有好多家人、好朋友,用滿滿的愛支持著我們。!!

[ Last edited by K小飛 on 2005-10-17 at 06:13 PM ]

大家開心 D 啦, 我 D fd send 比我,大家開心下

http://www.zippyvideos.com/7802171531677836/cut/

http://www.zippyvideos.com/5037082511698636/mcdull/

http://www.zippyvideos.com/1572624261681646/terrorist-check/

:P2:P2

[ Last edited by K小飛 on 2005-10-18 at 05:25 PM ]

Originally posted by K小飛 at 2005-10-18 12:40 PM
大家開心 D 啦, 我 D fd send 比我,大家開心下

http://www.zippyvideos.com/7802171531677836/cut/

http://www.zippyvideos.com/5037082511698636/mcdull/

[url]http://www ...

哈,下面兩段幾好笑:P2:P2

好感人丫........

一路睇一路哭起來.....:cry::cry::cry:

睡不著又睇...:(:(:(:(

實在令人想起太多....:(:(:(:(

thx coco

Originally posted by 野蠻BB at 2005-10-19 04:15 AM
好感人丫........

一路睇一路哭起來.....:cry::cry::cry:

睡不著又睇...:(:(:(:(

實在令人想起太多....:(:(:(:(

thx coco

係呀,真係好感人嫁,我睇咁多次都仲忍唔住>.<:cry::cry:

d音樂又傷感,個女人好慘..冇左個女,個老公挖出黎個陣仲話5官都睇唔清
,諗下一個自己深愛左咁多年既男人,一個咁好既家庭.....一下子變成咁.....:cry::cry:

不過個女人真好堅.....好堅強,我真好有興趣去識下哩個女人添@@

唔知點可以比信問候下佢呢,好想知佢近況@.@我睇完段野之後好似中左毒咁,而家我仲整左做首頁添呀,

一上網就會睇倒+_+:O.o:O.o

[ Last edited by coco11111 on 2005-10-19 at 09:18 AM ]
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:27 PM , Processed in 0.039818 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存