2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星座命理 十二星座交流&交友討論版 山羊座交流&交友討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

山羊座交流&交友討論區 [複製鏈接]

就到聖誕節了@@' 山羊座的朋友會怎麼過呢..
我去街和朋友玩@V@'   呵...

>V<

笑傲無雙 玩過星曲WEB

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-23 07:40 PM

>V<

我唔知呀......我諗應該都要同FD去玩!

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-23 04:16 PM

天份?我深信天份是後天努力已得成的.. 也可能天生有吧!但天生我不太相信..
我喜愛作文... 完全是我數年看小說而得回來的..加上老師給了我好多比賽來讓我去肯定自己的文筆..
畫畫..我完全沒有天份..就算後天 ...

我信運氣同緣份ka~(係咪唔似山羊會講ga野~)
運氣都係實力ga一種
只係有實力ga人先可以把握每一個機會, 運氣
所以我信運氣
我相緣份
事界上有咁多人我同你可以靠呢個post黎到去認識到大家都係一種緣份
我唔信後天ga努力因為後天再努力都無可以可以拉近彼此ga實力差距

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-23 07:40 PM

>V<

24號同天蠍女朋友去食飯, 尖咀睇燈飾, 搭船過海再睇, 之後飲杯野咁囉.

25號去個小學同學既屋企玩, 都成年冇見過佢lu.

26號佢詁肯至少陪我睇兩套戲. (呢樣最正^^)

Originally posted by 玩野高手 at 2005-12-23 09:58 PM

運氣都係實力ga一種
所以我信運氣
我相緣份
事界上有咁多人我同你可以靠呢個post黎到去認識到大家都係一種緣份
我唔 ...

我唔信後天ga努力因為後天再努力都無可以可以拉近彼此ga實力差距

我只有尼句野唔認同@@

Originally posted by wing@@ at 2005-12-24 12:19 AM

24號同天蠍女朋友去食飯, 尖咀睇燈飾, 搭船過海再睇, 之後飲杯野咁囉.

咁浪漫......ha~

Originally posted by wing@@ at 2005-12-24 12:19 AM

嘩.. 咁正
聽講天蠍同山羊都幾襯架啵@@'我好多朋友都係天蠍=-=
過海..真係浪漫= =  估唔到山羊都可以咁浪浪漫..

去小學同學玩@@?..真係好= =我小學同學都幾個月冇見..

2套戲? 情顛大聖同哈利波特都唔錯=.=我睇哂..正'

祝你同你女朋友同埋小學同學玩得開心同埋聖誕節快樂^^'

Originally posted by 玩野高手 at 2005-12-23 09:58 PM

運氣都係實力ga一種
所以我信運氣
我相緣份
我唔 ...

運氣..我自問我冇乜運氣.. 人地拾到1百蚊..我一蚊都未拾過,,
唔通自己整個一蚊係地下拾返咁就叫運氣--?..我抽獎十次都係紙巾..
運氣呢樣野唔係出現係我身上..
緣份..呢樣野我唔知..佢係冇分時間咁出現..令人冇法去預料..
實力.................
我都唔知自己有冇實力..也許我唔明咩叫實力--

我老師都有講..就算你天生係天才又點.
你後天唔去努力, 你有幾好幾勁天份都會俾你遺忘..最後你唔係天才只係平常人一個..

好似我呢D人..從來都冇乜運氣..
好多野都係努力而得返黎.
咁唔通果D靠運氣而冇努力既人可以得到比我地呢D冇運氣既人較好既優待?
咁會唔會對我地呢D冇運氣既人好唔公平?

運氣唔係想有就一定有..
咁多人去買六合彩.. 咪得一個中..
幾時先會到你? 你將買六彩D錢籌埋都可能仲多個六合彩既頭獎..

可能我講得太多了..有咩得罪請原諒,,我有咩都係直話直說SOR*

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-24 02:51 PM

運氣..我自問我冇乜運氣.. 人地拾到1百蚊..我一蚊都未拾過,,
唔通自己整個一蚊係地下拾返咁就叫運氣--?..我抽獎十次都係紙巾..
緣份..呢樣野我唔知..佢係冇分時間咁出現.. ...

大家看法角度不同,我覺得無運氣都冇所為,你努力得來的會較珍貴!

今日聖誕.....祝大家聖誕快樂  

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-24 02:51 PM

緣份..呢樣野我唔知..佢係冇分時間咁出現.. ...

係講多左小小不過幾詳細~
我唔同你我細細個唔洗點付出就可以得到我想要ga野
無論係升學定係其實
汁錢我100蚊都試過
或者我同你唔同我細細個就比運氣寵壞左
我唔信後天能力因為我無~
我唔想付出~
呢個就係我la~

Originally posted by 玩野高手 at 2005-12-26 10:02 PM

係講多左小小不過幾詳細~
我唔同你我細細個唔洗點付出就可以得到我想要ga野
無論係升學定係其實
汁錢我100蚊都試過
或者我同你唔同我細細個就比運氣寵壞左
我唔信後天能力因為我無~
我唔想付出~
呢個就係 ...

多謝你冇鬧我講得多得制先=V='

你就好LA** 唔洗付出就可以有想要既野 ,,

咁又係既..每個人既命運都唔同!

講起升學... 我諗住自己入到BAND2 學校''''''

點知入左BAND3 尾既學校>/\<'

我D FD果個都入哂BAND 1.2學校.. 自問我既成績都唔係好差姐>"<

唉都唔知點解入左BAND3    -3-

可能呢D就係運氣既影響'

....我想問你一條問題' 唔介意架可?

假若有一天運氣不再眷顧你.不再出現你身邊..
那你會怎樣?

唔知點解呢排情緒好大分別>/\<

一時喊一時笑一時扮COOL.......'' 好小事就已經好大反應........*

係咪山羊座入左唔知乜鬼宮搞到咁呀??''

生日....聖誕節.. 1D都唔開心="=........

同屋企人嘈到傻             *

2005年的生日和聖誕節是我由0歲到宜家最唔開心既2日日子!!!!

唉.唔講咁多..................'閃>3<'

HI~我也是山羊座...

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-27 12:58 PM

多謝你冇鬧我講得多得制先=V='

你就好LA** 唔洗付出就可以有想要既野 ,,

咁又係既..每個人既命運都唔同!

講起升學... 我諗住自己入到BAND2 學校''''''

點知入左BAND3 尾既學校>/\<'

我 ...

我中3後原校唔收我, 我諗住要入間差學校la, 點知入都間唔差ga學校仲好好玩添
日日都嘻嘻哈哈, 因為我入去個年換左校長咩都改革, 無計個天都幫我~
好多事每次當我以為死更ga時候個天都會幫我
你問我如果無晒運氣咁點算, 講真我真係無諗過
我只係知道運氣幫唔到我成世, 所以我要裝備自己, 同埋襯運氣未走ga時候做我想做ga野
因為我而家有運氣做咩都事半功倍係時候發威la~

Originally posted by 阿SHING at 2005-12-28 04:18 PM

你好....可否介紹下自己!

Originally posted by 橘魚 at 2005-12-27 12:58 PM

生日....聖誕節.. 1D都唔開心="=........

2005年的生日和聖誕節是我由0歲到宜家最唔開心既2日日子

我 ...

我都係好似你咁呢2個日子一d都唔開心

Originally posted by 小冥 at 2005-12-30 12:22 AM

黎緊仲有新年同中國新年丫....到時補番條數囉.

Originally posted by 玩野高手 at 2005-12-28 09:53 PM

我中3後原校唔收我, 我諗住要入間差學校la, 點知入都間唔差ga學校仲好好玩添
日日都嘻嘻哈哈, 因為我入去個年換左校長咩都改革, 無計個天都幫我~
好多事每次當我以為死更ga時候個天都會幫我
你問我如果無晒運 ...

哈哈哈-V- 咁正... 有乜方法可以改運!?--"

弓喜哂你次次都冇事=V="

Originally posted by 阿SHING at 2005-12-28 04:18 PM

嗨嗨唷>W<  歡迎歡迎..多D黎-口-"

Originally posted by 小冥 at 2005-12-30 12:22 AM

咩事丫 ' ? ? 做咩事呢 2日唔開心 ?' -3-
同我一樣撞正呢2日唔開心.."
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 06:12 AM , Processed in 0.046864 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存