2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星座命理 十二星座交流&交友討論版 雙魚座交流&交友討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

雙魚座交流&交友討論區 [複製鏈接]

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-6 08:56 PM 發表

= =''
你好白痴~係咁講癈話= =
近排都唔見你on ge= =''死左去邊呢?
心病,,,,為邊個先?
你為女嗎?= =''*~算la~
女之ma~hk之大~驚死冇女咩~:D
hahaha............................
其實你近排係咪為女先 ...

===========================
我已經淨番講廢話呢個優點-.-"""
依家日日補課到5點幾,
之後又要去自修室/補習@.@v無時間on=.="
唉-.-妳d理解能力真係好................差-.-"
如果係為女一定為你-.-XDDDDDDDD~*
============================
小心D~*

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-6 08:49 PM 發表

吾吾~同意呀~^^
我都係d咁ge人~^^~

遲鈍~kaka~
你自己承認@,@vvvvvvvv
wakakakakaka~~~~
笨~_~vvv

原帖由 *子凝* 於 2006-11-7 05:37 PM 發表

遲鈍~kaka~
你自己承認@,@vvvvvvvv
wakakakakaka~~~~
笨~_~vvv

你去死吧~又話我~我認唔係認尼樣wo~
只係有少少岩先認ja~
唔好話到我好似咁蠢咁~

原帖由 *子凝* 於 2006-11-7 05:35 PM 發表

我已經淨番講廢話呢個優點-.-"""
依家日日補課到5點幾,
之後又要去自修室/補習@.@v無時間on=.="
==================== ...

我好驚wo~你叫我小心d= =''
嘜你做人冇用喇咩~點解要用淨番???= =''
你會考呀>?咁勤力ge- -''
真係少有- -''(好似都唔識你)
不過你都努力溫書la~你回唔到我ge我都唔會當你死左的~呵呵~(尼句野都當左喇ha)

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-8 08:05 AM 發表

我好驚wo~你叫我小心d= =''
嘜你做人冇用喇咩~點解要用淨番???= =''
你會考呀>?咁勤力ge- -''
真係少有- -''(好似都唔識你)
不過你都努力溫書la~你回唔到我ge我都唔會當你死左的~呵呵~(尼句野都當 ...

=====================================================
-.-......"""唔洗驚~_~哥哥好好人架-x-"
=====================================================
好似真係好無用-.-"
唔係ce=.="係al=.="妳d記憶力真係好=-=............................................................差
我好乖架=x=只不過次次5乖既時候咁岩俾妳知道-x-"
我就快死- -所以妳可以當我死~.~"

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-8 07:52 AM 發表

你去死吧~又話我~我認唔係認尼樣wo~
只係有少少岩先認ja~
唔好話到我好似咁蠢咁~

讚緊妳喎-.-.......女仔傻先有人鍾意@.@""v
                         ↑金石良言-.-"
=============================
其實妳我都係同類=x=

原帖由 *子凝* 於 2006-11-8 04:30 PM 發表

-.-......"""唔洗驚~_~哥哥好好人架-x-"
好似真係好無用-.-"
...

=3=///你做咩死呀?我唔想雙魚死wo...............(無人同我傾)==''現實左dd~

原帖由 *子凝* 於 2006-11-8 04:31 PM 發表

讚緊妳喎-.-.......女仔傻先有人鍾意@.@""v
                         ↑金石良言-.-"
=============================
其實妳我都係同類=x=

:o 你都好多人鍾意ga??= =''
(睇唔出)..............
不過都可能有呢~haha~
我覺得有時女仔傻好慘的~
會比男仔呃.............................................or玩..................
都唔係咁好~愛自己果個未必真係愛~
係想搵個人玩ja~

點解冇人的= =''我諗佢都係死左了.....................................為佢安息~

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-10 02:01 PM 發表

=3=///你做咩死呀?我唔想雙魚死wo...............(無人同我傾)==''現實左dd~

我係話妳可以當我死左- -
唉~- -
---------------------分隔線-------------------------
全世界最怕死既人一定係我@x@"v
所以我一定唔會死-.-vvvvV
---------------------呱呱呱呱----------------------
so- -放心 - -唔會無人同妳傾-.-"

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-10 02:03 PM 發表

:o 你都好多人鍾意ga??= =''
(睇唔出)..............
不過都可能有呢~haha~
我覺得有時女仔傻好慘的~
會比男仔呃.............................................or玩..................
都唔係咁 ...

妳....妳.....咁樣講好hurt我脆弱既心靈架
==============哇哇哇哇================
唔知點解覺得你d思想好似變得偏激左d@.@"
有失戀既feel- -
=============xxxxxxxxx================
妳.....係咪唔開心@.@?

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-11 08:28 PM 發表
點解冇人的= =''我諗佢都係死左了.....................................為佢安息~

我都希望自己可以安息@x@"v
======================
不過係百年之後-x-v
本來想嬲下妳~.~v竟然話我死左-.-"
不過妳好似唔開心咁
所以算啦~.~"
ps:今日起日日都會回妳@.@"v
如果有得回既話-.-"
↑係咪覺得我好好人...
不過-.-...................""
唔洗感動到喊住先-.-XDDDD~*
因為.......如果妳真係唔開心
就快d開心番
之後再喊~.~
睇完如果想嘔請去洗手間-x-'"
唔好整污x左妳間房@.@v
不知不覺竟然打左咁多字- -'
閃人-x-"

原帖由 *子凝* 於 2006-11-13 04:32 PM 發表

我係話妳可以當我死左- -
唉~- -
---------------------分隔線-------------------------
全世界最怕死既人一定係我@x@"v
所以我一定唔會死-.-vvvvV
---------------------呱呱呱呱----------- ...

:)2 你都十年上一次黎ge= =''
咁你叫我當你死ma~我咪當下幾分鐘囉~haha^^
你怕死?點解ge?一定以前死唔去la~so宜家唔想再死多次~hahaha~= =''

原帖由 *子凝* 於 2006-11-13 04:36 PM 發表

妳....妳.....咁樣講好hurt我脆弱既心靈架
==============哇哇哇哇================
唔知點解覺得你d思想好似變得偏激左d@.@"
有失戀既feel- -
=============xxxxxxxxx================
...

=,=唉~板主又想飛我了.........唉~成日只係識講女仔..........(係女仔都嬲la\''/)
果日問佢鍾意邊個時佢同我講鍾意佢以前條女多~真係比佢激死= =''(死左一半€)
-------------------------------------------------------------------------------
你都有脆弱心靈嗎?睇唔出~我覺得你好睇得開~咩都好似講到似層層~(好似你咩都識哂咁)
=======================:( =====================================
唔開心就更有喇~你試下條女日日同你講自己同邊條仔開心咁ar~你又會點先?
最重要係佢對住第個女仔開心過同我傾計......................我同傾就唔開心..........同第條女就只係睇住佢打ge字都笑口哂哂~
一聽到女仔電話就係咁so佢d''優''默出黎~唉~(仲話自己唔識媾女wo)

原帖由 *子凝* 於 2006-11-13 04:42 PM 發表

我都希望自己可以安息@x@"v
不過係百年之後-x-v
本來想嬲下妳~.~v竟然話我死左-.-"
不過妳好似唔開心咁
========== ...

= =''咁你十年都唔回我以為你死左ma~你知你la~鬼咁多野做~唉~點似我尼d~,,,,,,,,
日日回?= =''係咪真ga?唔會比板主扣分卦~haha岩岩好4個都唔鬼理佢ra!
(你好人?咪係尼一刻囉~因為你之前做左好耐衰人)
你尾尾果d唔明你講嘜= =''
咩...........................之後再喊~.~

(真係唔多明............)

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-14 11:54 AM 發表

:)2 你都十年上一次黎ge= =''
咁你叫我當你死ma~我咪當下幾分鐘囉~haha^^
你怕死?點解ge?一定以前死唔去la~so宜家唔想再死多次~hahaha~= =''

其實-.-"我唔係好明妳想表達d咩-.-"
唔係人人都怕死咩-.-....
死離我好近-.-卻又好遠-.-"""
↑我諗妳都唔明我想表達d乜掛-.-

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-14 12:00 PM 發表

=,=唉~板主又想飛我了.........唉~成日只係識講女仔..........(係女仔都嬲la\''/)
果日問佢鍾意邊個時佢同我講鍾意佢以前條女多~真係比佢激死= =''(死左一半€)
-------------------------------------------------------------------------------
你都有脆弱心靈嗎?睇唔出~我覺得你好睇得開~咩都好似講到似層層~(好似你咩都識哂咁)
=======================:( =====================================
唔開心就更有喇~你試下條女日日同你講自己同邊條仔開心咁ar~你又會點先?
最重要係佢對住第個女仔開心過同我傾計......................我同傾就唔開心..........同第條女就只係睇住佢打ge字都笑口哂哂~
一聽到女仔電話就係咁so佢d''優''默出黎~唉~(仲話自己唔識媾女wo)...

===========================================
講真我唔係好清楚妳地之間既事- -"妳地一時糖"癡"豆-.-一時又好似陌生人咁-.-"
==========================================
but-.-"
我係一個自私既人..覺得如果一齊得咁唔開心...
==========================================
點解要繼續落去....我會選擇放過自己,放過對方-.-""
↑妳可以反對-.-"
心靈脆弱-.-?我諗每個人都會啦-.-."只不過睇下你點去掩飾-.-"
睇得開-.-?或者掛-.-"既然仍然生存係呢個世界上,點解唔令自己開心d-.-
我都想自己乜都識晒-.-"
===========================================
不過我諗天才都有煩惱掛-.-"好似我咁
最後個d我諗自己無資格評論-x-所以不予置評=x="

只可以希望你快d開心番-.-......."
↑基本上我講既幾乎係廢話-.-""

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-14 12:04 PM 發表

= =''咁你十年都唔回我以為你死左ma~你知你la~鬼咁多野做~唉~點似我尼d~,,,,,,,,
日日回?= =''係咪真ga?唔會比板主扣分卦~haha岩岩好4個都唔鬼理佢ra!
(你好人?咪係尼一刻囉~因為你之前做左好耐衰人)
你尾尾果d唔明你講嘜= =''
咩...........................之後再喊~.~

(真係唔多明............)

妳講到自己好似無所是事咁-.-""
日日回係指- -"每日回妳一次-x-"
- -"""我已經將3個縮到2個-.-"
所以- -一定唔會扣分- -"
原來一直以來我係妳既............
心目中係衰人-.-.......
唉~唉~唉~唉~-.-.....好傷心tim-.-
妳....妳...竟然唔明......
我仲以為自己好幽默tim- -"
hurt爆-.-......
嚴重咁打擊我既自信心-.-"

原帖由 *子凝* 於 2006-11-14 05:33 PM 發表

其實-.-"我唔係好明妳想表達d咩-.-"
唔係人人都怕死咩-.-....
死離我好近-.-卻又好遠-.-"""
...

你搞到我睇得好辛苦= =''唉~唉~咁多字仲要係回左2個~
我反對!!!!我係第一個咁做的!
===============================
你係天才?@.@真係一個x才............................haha- -;;
都唔知點回你了~開始有d唔明你講嘜= =''
我唔係唔去睇清楚ga~我係真係唔明ga~唔好懷疑我~

原帖由 *子凝* 於 2006-11-14 05:39 PM 發表

妳講到自己好似無所是事咁-.-""
日日回係指- -"每日回妳一次-x-"
- -"""我已經將3個縮到2個-.-"
============ ...

=3=我夠知la~\''/講到我咁貪心...............
你驚死咩~佢都唔會扣到分~
比你做絃分鐘好人你都覺得唔夠...............
咁下次我比多幾分鐘你做好人la~^^
唔好咁貪心~你牙ma冇教你ga咩~= =''
做人要知足~
=========================
sorry~ sorry~................................我真係唔知你講緊笑話.............
不過唔緊要la~宜家先知係笑話我都識笑了,....................ha.....= .=......
hurt~?點會咁小事9呎8的~你唔好呃我了~

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-16 12:29 PM 發表

你搞到我睇得好辛苦= =''唉~唉~咁多字仲要係回左2個~
我反對!!!!我係第一個咁做的!
===============================
你係天才?@.@真係一個x才............................haha- -;;
都唔知點回你了~開始 ...

我都唔明妳講乜- -"
妳想反對d乜-.-?
第一個咁做的-.-?更加唔明=]
===================================
我無話自己係天才-.-"
我係話d天才好似我咁-.-'"""".....................一樣咁多煩惱-.-"
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-15 12:30 AM , Processed in 0.097086 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存