2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星座命理 十二星座交流&交友討論版 雙魚座交流&交友討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

雙魚座交流&交友討論區 [複製鏈接]

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-16 12:32 PM 發表

=3=我夠知la~\''/講到我咁貪心...............
你驚死咩~佢都唔會扣到分~
比你做絃分鐘好人你都覺得唔夠...............
咁下次我比多幾分鐘你做好人la~^^
唔好咁貪心~你牙ma冇教你ga咩~= =''
做人要知足 ...

點解妳總係理解錯我講既野-.-"""
唔通我太老- -
我地之間有代溝-x-"
==========================
好似-.-...""不嬲都做緊-.-'
俾人讚得最多既就係話我係好人 -x-"
(雖然我最希望佢地讚我令仔-.-'")
-.-""'""講笑-.-"
知足-.-?我已經好知足@.@v
以前既我先唔知何為知足-.-"
我講笑咋-.-"
唔洗講sorry~
sorry係唔可以隨便講的-.-"
講左係要負責任的-.-"
(其實我想表達d咩呢- -"')
=========================
最後想講-.-"
本來琴日想回妳- -
but最後2堂pe堂
打網球打到周身痛- -
( 老人家係咁- -)
===========================
所以太累- -所以無回- -
- -"

原帖由 *子凝* 於 2006-11-17 05:19 PM 發表

點解妳總係理解錯我講既野-.-"""
唔通我太老- -
我地之間有代溝-x-"
好似-.-...""不嬲都做緊-.-'
俾人讚得最多既就係話我係好人 -x-"
...

=3=......唔好意思呀爺爺........我都知你老人家老了..............
可能都有dd關代溝卦,,,,,^^kaka唔好嬲呀..........
我知我地都冇咩代溝,,只係你太成熟......................
講句句都講到鬼咁有道理= =''ja~:)2
--------------------------------------------------------------------------------------------
(雖然我最希望佢地讚我令仔-.-'")
= =尼句先大左dd................我都未見過你個樣........點知你令唔令- -''無奈~
點解你以前唔知知足ge?@@
你好貪心的[email=?@@o]?@@o[/email]........
下~點解你成日都話自己講野有問題?但我又唔覺得d咩= =///~(我蠢..............)
@o@,,,,,,,,,,,,,,,,,,爺爺係老了...............唔好做咁多咁劇烈ge 運動~p咩e ar~你上多上就連d老骨頭都.......==..
嘰嘰.......

原帖由 *子凝* 於 2006-11-17 05:11 PM 發表

我都唔明妳講乜- -"
妳想反對d乜-.-?
第一個咁做的-.-?更?br /> ===================================
我無話自己係天才-.-"
我係話d天才好似我咁-.-'""""................... ...

我反對係反對你咁講~話叫我放棄~==''你都唔知自己同我講左d咩ge~==''
你話天才似你................點會.......
話佢地似你你有咁叻咩~

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-17 08:47 PM 發表

我反對係反對你咁講~話叫我放棄~==''你都唔知自己同我講左d咩ge~==''
你話天才似你................點會.......
話佢地似你你有咁叻咩~

我諗再唔回妳會從 極嬲 upgrade到憎我= ="
==============================
妳msn個句野應該唔會係俾我睇掛=-=
==============================
希望唔係=.=""
唔知點解仲係覺得有d怪怪地既感覺=.="
言歸正傳- -
妳同老公仔依家點丫=.=?
係好sweet定x左-x-
唔敢要妳放棄- -"
fighting~

原帖由 bbk_1216 於 2006-11-17 08:44 PM 發表

=3=......唔好意思呀爺爺........我都知你老人家老了..............
可能都有dd關代溝卦,,,,,^^kaka唔好嬲呀..........
我知我地都冇咩代溝,,只係你太成熟......................
講句句都講到鬼咁有道理= ...

爺爺=.="
=====================
咁妳咪係我的孫女-x-"
都好...有個咁靚女既孫女都5錯~_~
↑依家好似唔適合開玩笑- -
第一次俾人話我講既野有道理=.="
原來妳識煮飯架=x="
依家香港d女仔好多都唔識
仲以為妳都係個d千金小姐-.-"
唔知妳煮既個d野好唔好味-.-"
(雖然我更加想問係咪食得-x-")
閃人- -
last~~
sorry~咁耐先回妳- -
係我失信- -sorry*99999999~~~~

原帖由 *子凝* 於 2006-11-25 06:40 PM 發表

爺爺=.="
咁妳咪係我的孫女-x-"
都好...有個咁靚女既孫女都5錯~_~
↑依家好似唔適合開玩笑- -
...

1.我d野係一家食得。
2.你講ge野係咁岩比你講中....
3.我唔係d咩千金~我好窮的~
4.我煮ge野係可以比人食的味道~
5.你last咩st呀?你去死啦?
6.嘜你好唔得閒咩?
7.你得閒on9又唔回?
8.我都會好耐回你一次啦~
9.因為你咁遲回我....我諗我會少d上黎2000fun~
10.係你做成的

原帖由 *子凝* 於 2006-11-25 06:38 PM 發表

我諗再唔回妳會從 極嬲 upgrade到憎我= ="
妳msn個句野應該唔會係俾我睇掛=-=
希望唔係=.=""
======================== ...

=========================================
=========================================
p1.好好好sweets!多謝關心!
p2.我msn講左d咩?我都唔見到你add我~我又點同你講野呢?
p3.我冇憎你~
ps我唔會咁小器的~:D

永遠愛峰峰.............
唔會變!無論發生咩事!
雙魚都需要你!

原帖由 bbk_1216 於 2006-12-8 03:09 PM 發表
永遠愛峰峰.............
唔會變!無論發生咩事!
雙魚都需要你!

愛的宣言=.="""".............
真係唔知點回妳=x="
..............
sorry~我依家真係好少開部電腦黎玩=.='
妳可以選擇唔回- -"
我唔會怪妳-.-"
(雖然事實係=.=我無資格去怪妳- -")
----------------------------------------------------
祝福妳@.@"
同隻呆羊越來越sweet啦=.="
----------------------------------------------------

halo~我都係雙魚座架-0-
唔知有冇人覺得雙魚係敢愛敢恨,仲有特別易喊呢-0-?

原帖由 紫靈姬 於 2006-12-12 11:33 PM 發表
halo~我都係雙魚座架-0-
唔知有冇人覺得雙魚係敢愛敢恨,仲有特別易喊呢-0-?

我覺呀~因為我都係~^^
雙魚真係以''愛是傻得起''...............kaka^^~

雙魚座 ...
非常的感性  
無私的奉獻
"為愛而生"

我都係雙魚座架 .. :P

原帖由 wanmingpp 於 2006-12-28 11:47 PM 發表
我都係雙魚座架 .. :P

十年都冇黎過///你黎得都估到你係喇^^

原帖由 jacky君 於 2006-12-19 07:49 PM 發表
雙魚座 ...
非常的感性  
無私的奉獻
"為愛而生"

非常同意你ge講法@@

原帖由 jacky君 於 2006-12-19 07:49 PM 發表
雙魚座 ...
非常的感性  
無私的奉獻
"為愛而生"

同時
為愛而絕情-.-.....
好耐無係呢個版出現過估唔到沉佐落底-_______________-

都幾多人下wor 識多個自己人都好呢

為愛生  為愛死<<<<,有呢個歌仔架?=.=都幾極wor

原帖由 睡覺 於 2007-8-9 09:14 PM 發表
為愛生  為愛死

前年森小歌劇團ga歌, 劇入面係鄭伊健唱, 原聲碟就係a paul唱= =v

我想問雙魚座女仔..你地多數鍾意既男仔係咩星座架??
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:47 AM , Processed in 0.060328 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存