2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星座命理 十二星座交流&交友討論版 雙魚座交流&交友討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

雙魚座交流&交友討論區 [複製鏈接]

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-8 09:12 PM 發表
-3-..............唉~呃佢囉~講大話~
我呃左佢d好小ge野~
到宜家一年...........佢覺得好大年事€

好小野都會記左成年-.-?
係咪你每日呃佢一件好小既野...
成年來佢終於忍受5到- -lllll?
好小既事*365=好大件事
ps-.-...你又打錯字啦- -llll

我知呀~
唉~成日打錯~
唉~
><~老了~
只係一年事~
係一年~不過係連住ge大大話~
so佢覺得好多個~
><~
唉~我都知衰了~
要我同個個講我都唔mind了~
只要佢原諒我~

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-8 09:22 PM 發表
我知呀~
唉~成日打錯~
唉~
><~老了~  <~~~你老-.-.......我咪係................."""""
只係一年事~
係一年~不過係連住ge大大話~<~~~~唔係好明=.=
so佢覺得好多個~
><~

唉~我都知衰了~
要我同個個講我都唔mind了~
只要佢原諒我~   <~~~同佢講.你知錯啦~俾最後1次機會你..男仔總是衰心太軟=OO=  一定會原諒你既^^ fighting!!

................................................................

原帖由 *子凝* 於 2006-10-8 09:33 PM 發表

................................................................

=3=~我講過了~~
我地係月光下..............浪漫完佢就走了~
之後.就..............嗚嗚嗚..................

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-8 09:40 PM 發表

=3=~我講過了~~
我地係月光下..............浪漫完佢就走了~
之後.就..............嗚嗚嗚..................

唉-.-.........."""""
趙完鬆- -.?
身為男仔我竟然都5了解男仔-x-llll
俾d時間佢啦-.-
唔好成日煩住佢~
等佢再諗清楚d~

嗯~我會了~><.............................嗚嗚..............................

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-8 09:57 PM 發表
嗯~我會了~><.............................嗚嗚..............................

嗯^^第n次希望你地可以復合=..=

俾張圖你叫

呢張圖叫..等你出地獄xddd

好無奈呀~
你想死呀~
ja係咩意思呀...........
唉~好唔開心呀~
冇傷害ge大話都嬲得咩?

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-8 10:17 PM 發表
好無奈呀~
你想死呀~
ja係咩意思呀...........
唉~好唔開心呀~
冇傷害ge大話都嬲得咩?

下..純粹覺得好笑想俾你睇姐=0=
女仔果然好敏感..
算...5做好人=0=........
你可能覺得無傷害,BUT男仔既想法唔同架~
所以.多D企係人地既角度去諗野...
咁樣5止可以減少衝突.
仲可以顯示出你既細心/體貼=0=
不過我諗細心同體貼你應該無具備=0=""

回復 #150 *子凝* 的帖子

去死喇你~我更有喇~只係睇對咩人ja~愛人就更你好細心喇~~
fd就唔會囉€
因為我自問唔係一個咁''私文''ge女仔~更係唔細心喇~
仲有~
我知佢睇緊我地講野嫁~
只係佢唔講野~
唉~我唔想佢hurt又hurt佢自己~
真係唔好的~

你果張相係比我笑咩?@@""
我唔範得好笑~><~
係好慘~

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-9 05:16 PM 發表
去死喇你~我更有喇~只係睇對咩人ja~愛人就更你好細心喇~~
fd就唔會囉€
因為我自問唔係一個咁''私文''ge女仔~更係唔細心喇~
仲有~
我知佢睇緊我地講野嫁~
只係佢唔講野~
唉~我唔想佢hurt又hurt佢自己~
真係 ...

-.-........""我對你d中文水平完全失望,,唔係-.-.....應該係絕望先至o岩-.-....."""
你唔斯文唔洗講-.-""個個都知-.-XD
細心-.-.體貼-.-..."""可能或者應該也許maybe-.-...."你曾經具備過-..-10歲前掛- -lll
既然唔想hurt佢就改變下自己-.-.."""
暫時諗唔到可以再講d咩=o=ll

回復 #152 *子凝* 的帖子

>x<~~~~~~~~~................
嗚嗚嗚................剛剛想不到...........
不知怎打,所以就打同音字~
sorry~
我的中文不知在上年的第2學期~
是80幾分的~

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-9 07:44 PM 發表
>x<~~~~~~~~~................
嗚嗚嗚................剛剛想不到...........
不知怎打,所以就打同音字~
sorry~
我的中文不知在上年的第2學期~
是80幾分的~

你又打錯字了-.-
正確應該是
我的中文不知在哪一年的第2學期~是80分的@.@vvvv
ps:你依家仲讀緊書or雙失青年~O~?

回復 #154 *子凝* 的帖子

你笑我><~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~後面dvvvvvvv好多~
你笑我!!!!!!!!!!!!!!><!
><嗚嗚.....................
我都夠opange喇~你仲笑我~
真係開頭打得幾好~不過我岩岩要出街咪冇睇就咁打囉~
打打下又變口語呀咁~
都唔知自己講緊嘜 \= =''

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-9 09:55 PM 發表
你笑我><~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~後面dvvvvvvv好多~
你笑我!!!!!!!!!!!!!!><!
><嗚嗚.....................
我都夠opange喇~你仲笑我~
真係開頭打得幾好~不過我岩岩要出街咪冇睇就咁打囉~
打 ...

我無笑你-.-llll亦唔敢笑你-.-llll
哦-.-...."""
你唔明自己講緊乜-.-?
理解+表達能力既問題-.-"
我都試過寫作文..
寫寫下..變成口語
仲要無發現到- -
好彩係平時既hw~
如果係公開考試就.....
你仲未答我 ps 個問題-.-

回復 #156 *子凝* 的帖子

@O@~讀書的~仲~
唉~中4~><~
宜家呢好辛苦呀~成日都要上埋d低b pe堂~
我都唔想上~
超悶~又要有陸運會wo~真係激都激死~
我都唔係好身子過人~都唔知點上~
宜家我都冇返喇今日~
返學好悶~
不過仲讀理科~係咪好kai?><~
我中文水平唔好咩?~但係我覺得今年教我果個牙sir好有問題呀~
因為呢佢好9的~都9係講書~堂堂拎隻碟上黎唔知佢冇咩~
堂堂要講新書就播碟~低b~自己又唔講書~比$$佢都唔知做咩~><~
宜家尼d生活都唔知係叫咩~

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-10 07:58 AM 發表
@O@~讀書的~仲~
唉~中4~><~
宜家呢好辛苦呀~成日都要上埋d低b pe堂~
我都唔想上~
超悶~又要有陸運會wo~真係激都激死~
我都唔係好身子過人~都唔知點上~
宜家我都冇返喇今日~
返學好悶~
不過仲讀理科~係咪好kai?><~
我中文水平唔好咩?~但係我覺得今年教我果個牙sir好有問題呀~
因為呢佢好9的~都9係講書~堂堂拎隻碟上黎唔知佢冇咩~
堂堂要講新書就播碟~低b~自己又唔講書~比$$佢都唔知做咩~><~
宜家尼d生活都唔知係叫咩~

身體唔好應該上多d pe-.-XD
加強體質-.-...""
理科好kai-.-?我都係讀理科喎-,-
姐係話我!@#$%^&*
唔番學咪仲悶-.-....."""
留係屋企都無野做啦-.-
自己一個人行街-.-?~悶-.-lll
中文丫sir做得sir-.-...""
都唔會差到去邊啦-.-.最多咪同你地一樣程度-.-.
不過佢咁廢都可以做丫sir-.-....""
你應該好好問佢點"混"出黎XD
以後讀唔成書都可以學佢-.-
-------------------------------------------
↑語無倫次-.-我都唔知自己up緊乜-..-

原帖由 *子凝* 於 2006-10-10 12:52 PM 發表

身體唔好應該上多d pe-.-XD
加強體質-.-...""
理科好kai-.-?我都係讀理科喎-,-
姐係話我!@#$%^&*
唔番學咪仲悶-.-....."""
留係屋企都無野做啦-.-
自己一個人行街-.-?~悶- ...

haha~好搞笑你講d野~唔跳話你話緊我好ar定話你話緊個牙sir~><~
理埸唔係唔好~幾好~不過今日冇我想上ge堂~><~
我一間先返學囉~
返去上3堂~就放學~^^~
係home係悶呀
不過可以自由d~唔駛上堂時想訓又冇得訓呀~
><~

原帖由 bbk_1216 於 2006-10-10 12:59 PM 發表

haha~好搞笑你講d野~唔跳話你話緊我好ar定話你話緊個牙sir~><~
理埸唔係唔好~幾好~不過今日冇我想上ge堂~><~
我一間先返學囉~
返去上3堂~就放學~^^~
係home係悶呀
不過可以自由d~唔駛上堂時想訓又冇得訓呀~
><~

首先-.-.多謝你讚我-.-lll
第二-.-.睇下紅色d字有咩問題-.-..."""
第三-.-.快d去番學-.-1點幾啦-.-.小心遲到-.-lll
係咁多-.-唔阻你番學-.-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:15 PM , Processed in 0.047032 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存