2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 戀愛.愛情版相關資訊區 。我唔叫你老婆…係因為你俾冇到答案我.."" ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 傻琪琪
go

。我唔叫你老婆…係因為你俾冇到答案我.."" [複製鏈接]

亞寶:不如搵d野玩下啦~
亞渲:玩咩丫你想?
亞寶:mu.....誠實大膽啦 @.@"
all:好丫~
家欣:我拎支筆泥轉丫~
wing:我轉先我轉先~
之後wing就轉......指左落亞文度...
亞文:哇...第一個就係我....
wing:誠實定大膽a"a?
亞文:大膽><
wing:搵一條仔錫...要錫嘴嘴嫁~-3-
亞文:-0-
wing:快d丫!!
亞文:就我既渲渲豬啦~ =3=
亞渲:哇...麥搵我泥攪丫....(2經俾亞文錫左了)
亞寶:e.....好核凸丫><
家欣: (o 緊嘴)
亞文:正a"a
亞渲:shit it .....=.=
亞文:好啦~到我轉啦~(之後轉)
指中亞峰......
亞峰:哇~
亞文:誠實定大膽 a"a?
亞峰:大膽...
亞文:搵條女錫啦~講明唔準錫我老婆嫁.\/.!!!
亞寶+wing:下...........
之後就錫左亞寶......
亞寶面紅)(心諗:點解個心會.....)
亞峰(笑)
all: wowo~~~~~
亞峰:到我轉~(轉)
指中左家欣.....
家欣: oh..no....
亞峰:誠實定大膽a"a?
家欣:我玩誠實算啦~
亞峰:如果我話我鍾意亞寶要追既話你俾唔俾?
家欣:俾~

家欣:到我~(轉)
指中亞寶....
亞寶:.......
家欣:誠實定大膽?
亞寶:誠實lo....
家欣:你鍾唔鍾意亞峰.....
亞寶:有小小feel~
家欣:wowo~
all: wo~
亞峰:口甘姐係受唔受?
亞寶:我......俾d時間我....
亞峰:嗯!
之後就玩到12點幾....佢地走晒.....
家欣:估唔到wo...幾時開始對佢有feel嫁a"a?
亞寶:岩岩玩誠實大膽佢錫我個陣時lo....
家欣:嘿嘿~
家欣:但係點解唔受呢?
亞寶:亞東死左唔係好耐咋....我口甘快就......
家欣:.............
亞寶:好似好咩口甘........
家欣:你又唔係"首生掛"....
亞寶:唉.....我e+末姐係好似亞文追你個陣口甘lo....
家欣:完全明白你e+既心情=.=|||
亞寶:同埋我都唔知佢係味會真係對我好....你估個個都好似亞文口甘好咩.....
家欣:你都唔俾信心自己同機會亞峰.....
亞寶:唔知丫....訓覺啦~

幾日之後....
學校.....
亞寶:我返課室先啦~
家欣:嗯~88-3-
亞寶:8-3-
之後家欣都返自己課室.....
亞成:欣姐早晨-3-
家欣:早晨-3-
亞成:我幫你開左lock啦^o^
家欣:唔該^o^有冇功課要交丫?
亞成:中史作業lo....
家欣:你做左末丫?
亞成:岩岩抄完^o^
家欣:口甘仲唔借泥俾我抄>\/<
亞成k >\/<
之後家欣就抄.....點知訓導主任行入泥...俾佢見到家欣抄緊功課....
訓導主任收左家欣本作業)
家欣:..............
訓導主任:x家欣...你做咩抄功課?!xx成你點解借俾佢抄?!
亞成:關你咩事丫?
家欣:唔識做末抄lo!!
訓導主任:你地2個本作業我會沒收...放學先俾返你地!!!同埋要扣1分!!
家欣:妖...
訓導主任:xx成你d頭髮有問題wo...x家欣你企係度俾我睇下你條君!
家欣:企lo...
訓導主任:x家欣你同我抄20次女生儀容...xx成你同我抄20次男生儀容!!聽日交!!!
之後訓導主任走左....
家欣:頂..得罪你個2隻"雞鎚"咩?! (p.s雞鎚姐係話佢隻腳又粗又圓...勁似雞鎚-v-)
亞成:末係...正係雞鎚美女!!!
之後佢地末死死氣..勁唔据口甘係度抄男女生儀容lo....
到左lunch.....
亞文:喂~食飯啦~係度抄緊咩丫?
家欣:唉...俾雞鎚美女罰抄男女生儀容20次丫.....
亞寶:邊個叫雞鎚美女?
亞成:訓導主任lo-.-個名岩岩改既........
家欣:你地唔覺得佢對腳好似雞鎚咩-0-?
亞峰:哈哈...又真係幾似wo ^o^
亞寶:諗諗下又真係幾似.....-.-
亞文:個名係你2個先諗到-0-|||
家欣:呵呵~食飯先啦..返泥先再抄....

之後食lunch.....
亞峰:食咩好?
家欣:m記~
all:讚成~
之後就入m記啦....搵左位....
亞文:老婆想食咩丫...我幫你買埋^o^
家欣:我要麥樂雞><
亞文:k~
亞峰:亞寶你食咩丫..?
亞寶:我都要麥樂雞^^
亞峰:ok^^
亞成:冇人幫我買T^T
亞文:我幫你買埋啦..=.=|||
亞成:文哥你對我太好啦...>3<
亞文: -.-|||
之後亞文同亞峰就去左買野食~好快就買完返泥啦~
家欣:好野~有野食><
之後就有玩有笑口甘...食到過晒鍾~
亞寶:喂...2點啦..遲到丫!!!
all:係wo!!!!
全部一齊飛奔返學校.....
家欣:好累丫....
訓導主任:做咩遲到嫁?
亞寶望佢對腳.....)哈哈~~~~~
訓導主任:你做咩傻笑?
亞寶:冇野....=.=|||
訓導主任:你地等陣拎埋手冊落泥俾我...e+快d返上去上堂啦~
之後佢走左....
亞成:寶姐岩岩係味笑佢對雞鎚-.-?
亞寶:係丫=.=.......

跟住放學亞文同家欣就2條友去左拍拖仔-3-
亞成就要落銅記~得返亞峰同亞寶a"a
亞峰:我送你返屋企丫...
亞寶:嗯...
之後佢地就行啦...
亞峰:係呢..你諗成點丫?
亞寶:mu....
亞峰:俾次機會我啦...(跪係地下)
亞寶:下...喂..起身啦..(勁多人望住)
亞峰:我愛你丫!!!!
亞寶:...........(面紅)
亞峰:你唔應當你應成嫁啦...
亞寶:(笑)
亞峰:好野!(攬住亞寶)
就係口甘..亞寶同亞峰就一齊左....-.-|||
之後夜晚個陣...家欣同亞文8點幾返到屋企...見到亞寶同亞峰坐係梳化到拖手仔-0-|||
家欣:哇...你2個a"a
亞寶:你夠同亞文拖啦...
亞文:我地係拍拖既拖手仔wo a"a
亞峰:我地夠係拍拖既拖手仔lo ^o^
家欣+亞文: wowo a"a
家欣:幾時開始嫁@0@
亞寶:今日晏就5點...-.-"
亞文:岩岩一齊左3個鍾wo a"a
家欣:亞峰今晚有冇係度訓嫁?
亞峰:緊係啦@0@你有老公仔倍你我老婆都要有老公仔倍嫁><
之後佢地就玩左好耐...

第2日...
返到學校...
Sir:我地今次既旅行日會同f.4一齊去行山~
家欣+亞成:好野!!!
之後小息..亞寶過左泥搵家欣同亞成...
亞寶:好野~有得同亞峰亞文一齊行山><
家欣:勁開心lo ><
之後過左陣亞文亞峰都泥左...
亞文:老婆><可以一齊行山丫!!!
家欣:ya><
亞峰:so happy><
家欣:口甘放學之後一齊去買旅行D野啦~
all: 嗯!!!
好快就放學啦....跟住去welcome...
亞文:要買大大支水~唔係行行下冇水飲會死人-.-就泥支啦~(拎左2支1.5公升既水)
家欣:口甘大支-0-?
亞文:我拎之ma~唔係冇水飲就慘...
家欣:口甘又係-3-
亞成:買D零食先~(拎左甘大支..,百力支..能得利...m&m...著片...)
家欣:買多支綠茶先~老公你要唔要-3-?
亞文:我要可樂-3-
亞成:欣姐我都要可樂~
亞寶:幫我拎支甘吉檸檬~
亞峰:我要橙汁~
家欣:收到!
家欣:喂....支橙汁太高...我拎唔到丫-.-|||
亞峰:我自己拎啦-0-|||
亞文:係時候增高啦-3-
家欣:-.-|||
亞峰:仲要買lunch D野wo...要自己戴去食嫁~個度冇得買嫁~
亞寶:口甘買d 3文冶啦~
之後買會就拎晒d野去家欣屋企啦~
家欣:放係度得啦...
亞文:口甘我地聽朝上泥拎啦~
家欣:嗯嗯^^
亞峰:口甘我地走先啦~
亞寶:ok~-3-
all: 88~

第2朝...亞文同峰同亞成好早就上泥拎野...真係好早...
門鍾....
家欣:泥啦...(末訓醒既聲..)
亞文:早晨>3<
家欣:(望下個鍾)哇...口甘早-.-?
亞峰:唔早啦...都6點半啦a"a
家欣:6點半都唔早-0-?丫..入泥先~
亞寶:(嘈醒左)做咩口甘嘈嫁......
亞峰:老婆仔><
亞寶:哇...e+先幾點丫-0-?
家欣:6點半.....-.-
亞寶:..................
亞成:你2個快d去刷牙先啦...跟住欣姐要正早餐俾我地食a"a
家欣:頂...原來係要我正早餐你地食-.-
亞文:老婆丫><你唔正早餐俾我地食我地等陣邊有力玩丫><""(好o爹-0-)
家欣:得得得-.-
之後亞寶同家欣就去刷牙....刷先之後家欣就去正早餐.....
家欣:太陽蛋加腸仍加包包夠唔夠丫?
all:夠>v<

之後食完就出門口啦....
返到學校...
家欣:我地去集合先啦~等陣見><
all: ok><
之後去到山個陣...家欣同亞成就等亞寶佢地泥...
等左陣...佢地終於到左啦~
亞文:老婆><
家欣:><
跟住就一路行一路玩~
亞寶:(大叫)x家欣~
家欣:(大叫)點丫?
亞寶:(大叫)你愛唔愛xx文丫?
家欣:(好大聲)愛~!!!!!!!!!!!!!!!!!
亞文:(勁大聲)我勁鍾意我老婆~x家欣丫~!!!!!!!
家欣:(大叫)口甘x寶x你又愛唔愛你老公~xx峰丫~?!!!!!!!!!!
亞寶:(大叫)我好鍾意佢丫~!!!
亞峰:(超大聲)我都好鍾意你丫~老婆x寶x!!!!!!
亞成:(大叫)攪錯丫....我冇人鍾意><!!!!
all:(勁大聲)我地個個都口甘鍾意你嫁 a.a"!!!!!!
跟住全部都係度笑.....
跟住都行左好耐下...
家欣:老公丫....
亞文:做咩丫?
家欣:我好累丫...隻腳行到好痛啦..../.\
亞文:我咩你啦^o^
家欣:好丫@.@"
亞文:上泥啦~^^
一跳...就上左去....
家欣:愛死你啦>3<(錫落亞文塊面到)
亞寶:魚...我又要>3<
家欣:彈開啦a"a
亞寶:車...老公我又要咩><
亞峰:上泥啦^o^
亞寶:我夠有人咩啦a"a
亞成:俾口甘多野我拎-.-
all:拎住先啦a.a"
亞成:哇....平時又唔見你地口甘齊....
又笑~
咩左好耐....
家欣:重唔重丫...不如我落返泥行啦~
亞文:唔洗啦^^我想咩多你一陣-3-
家欣:^^

家欣:愛死你啦>3<
亞文:me too 啦>3<
亞峰:不如d野玩下啦a.a"
亞寶:你想玩咩丫a.a"
亞成..亞峰..亞文..眼神接觸......(有D野.....)
家欣:你地做咩望泥望去....丫~~~~~~~~~~~~~~~(大叫)
亞寶:哇~~~~~~~~~~~~~~~(大叫)
亞文同亞峰咩住家欣同亞寶係山上面跑......=.=|||
家欣:哇...停丫><
亞文:哈哈(停左)
亞寶:哇~好好玩丫a.a"
亞峰:哈哈哈^^
亞成:跑死我啦...拎住口甘多野-.-|||
家欣:放返我落泥先啦^^
亞文:喔~
亞寶:我都要落泥啦...你地幫下亞成手拎野啦a.a
亞峰:haha..俾袋水我拎啦._.
亞成:算你地有返d良心.....T^T
之後就傾下計...又玩下...好快就行完全程^^
返到屋企個個好似"灘屍"口甘....
家欣:我沖涼先啦...累死....
亞寶:快小小丫...(飲可樂)
家欣:得啦~
之後用左成個鍾沖涼洗面....
過多好耐...個個都沖晒涼...
家欣:你地今晚係味係度訓丫?
亞峰+亞文+亞成:嗯(點頭)
家欣:口甘點訓._.?
亞成:我識做既~我訓廳啦a"a
亞文:口甘我同老婆仔訓客房~亞寶同亞峰訓主人房啦a"a
亞寶:我好累丫...我訓先啦....
亞峰:我都訓啦a.a"
家欣:你對眼好"會所"
亞文:哈哈....
家欣:我地都訓啦...我都好累....

第2日~
亞文:做咩出面"冰冰板板"" 嫁......(末訓醒)
亞文:e~老婆呢?!!!
之後亞文行左出門口....
家欣:e~老公豬醒啦 ^^?
亞文:老婆你口甘早攪麥鬼=.="""
家欣: (冇答) 嘿~你去刷牙啦^^
亞寶:........(末訓醒)
亞峰:.......(末訓醒)
家欣:醒啦@.@"?去刷牙啦!!亞渲泥左丫~
亞文:亞渲@.@?麥口甘好死口甘早泥丫~~
亞成:欣姐我攪掂啦><食得末丫????(洗手間行出泥)
亞渲:等多陣啦~
亞文+亞寶+亞峰:有野食.....?喂~個洗手間我嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(搶洗手間 =.=)
亞渲:你睇下佢地....=.=
家欣:哈哈~亞成幫我手拎d餅出泥啦~
亞成:喔~佢地一聽到有野食就醒晒=.=......
亞渲:鬼叫我地家欣姐正野好食咩@"@
家欣:哈.....
過左陣~佢地攪掂晒啦~
亞文:cookies 丫@0@"
亞寶:(食左啖)士多啤梨味丫@0@
亞成:仲有朱古力tim~~~@0@
亞峰:你地好似係度賣廣告口甘....=..=(食左啖)哇~~~~好正丫><
亞文+亞寶+亞成:挑~~你味又係好似賣緊廣告緊~!!!!!
家欣:哈哈~食就食啦...飲唔飲野丫?
all:鮮奶唔該~
之後互望......忍唔住笑~
all: 哈哈~
家欣:我地開始性格相同啦~哈
亞文:哈~口甘末好lo...
亞寶:證明我地既友誼....
all:係永固嫁~!!!!!!!!!!!!!!!!(大大聲)
樓上:吊!!!口甘早就嘈生晒!!!有病嫁?!!!
all:(細細聲)友誼永固萬歲 @.@"

之後佢地食完cookies就幫家欣手汁野啦~

家欣電話響....

家欣:咩料?

男:欣姐~有班人泥左社團踩場丫...

家欣:下...

男:嗯~快d落泥啦~

家欣:ok~你同佢地單聲~話我泥家就落泥!

男:嗯!

收線...

亞文:咩事丫??

家欣:有人泥左社團踩場丫...亞成你同亞渲落去先啦~我換3先~唔好衝動亂泥丫~

亞成+亞渲:ok!

之後亞成同亞渲就落去先啦~

過左冇耐...

家欣:行啦~落去睇下發生咩事...

亞寶+亞峰+亞文:嗯!

佢地冇耐都到左啦...

個班踩場既人係咁啤住家欣...但係又戴d疑惑既眼神...

班人:你地大佬呢...快d同我出泥丫!!(勁火)

男:欣姐~寶姐~成哥~文哥...就係佢地!

班人:就係呢個豆釘係你地大佬??(指住家欣)

家欣:咩豆釘丫~(拍左佢個隻指住佢既手一下)

班人:我同你死過!!!!(一刀劈埋去家欣度)

俾亞文用手捉住左....

亞文:邊個夠膽郁佢一條頭髮就唔好諗住可以出到呢個門口!!!(眼神勁惡)

之後個個人俾亞文嚇親...放低左把刀...坐左係地下...

亞寶慢慢行過去個個人度..烏低身fu左佢起身...

亞寶:其實你因咩事踩我地場丫...毛啦啦又要我地d人汁過晒d野...

班人:...............

亞寶:做咩踩我地場丫...又要我地d兄弟汁頭汁尾啦....

班人:係你地攪到我女朋友俾人強姦左嫁...

家欣一聽到呢2個字就好緊張....即刻問佢...

家欣:咩話?強姦?我d人姦左你條女?

班人:係丫...我女朋友e+...精神有問題啦...(激動)

家欣:發生咩事?話俾我知...如果係我地錯我一定幫你!!

亞寶+亞文+亞渲+亞峰+亞成:係丫..如果係既話我地欣姐一定會幫你!!!

班人:琴晚我同我女朋友係你地出面個球場行過...唔小心撞到個人...佢就勁惡咁啤住我...

之後我有同佢講對唔住嫁...但係佢就冇理我...正係不斷同我女朋友講野........(喊)

亞文:你慢慢講...唔好緊張...我明白你既心情...

班人:嗯...之後佢對我女朋友毛手毛腳....我推開佢...之後就有班人行過泥...捉住我女朋友...

跟住打暈左我...我醒返之後正係知道我女朋友身上面d 3 爛晒...係間廢屋入面咋...(喊)

all:..............

班人:到佢醒返個陣...佢就唔俾我接近佢...係咁話"你唔好行埋泥...唔好除我d 3......"...

家欣:仆 街....(勁嬲..好大力咁打落長度)

亞文捉住左家欣隻手...

班人:我同左佢去睇e生...e生話佢應該係俾人輪左丫!!!佢得17歲咋...我點對得住佢同佢既父母丫...

係我自己對住佢講..應成過佢...唔會俾佢受任何傷害..保護佢嫁...但係我e+...(激動)

all:.............

班人:我e+...睇住佢俾人捉左去...我...我都做唔到任何野丫...(勁激動)

亞文:原來你都同我一樣...應成過自己最愛既人...答應過會做到既誠若...(同家欣互望)

亞峰:吊!你記唔記得佢地個樣丫?!

班人:嗯!化灰都記得!!!

家欣:亞成~同我叫晒d人返泥!!!快!!

亞成:係!(之後叫左2個兄弟幫手打電話call人返泥)

亞寶:你叫咩名?

班人:叫我亞太得啦....佢係我女朋友既哥哥...叫亞奇....

亞文:哦...點解唔見佢出聲既?(望住亞奇)

亞太:mu....佢啞嫁...

亞文:哦.....

亞奇:(手語)xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

亞太:佢話你地一定要幫佢個妺...

家欣:亞奇你放心...我一定會!!

亞奇:(手語)xxxxxxxxxxxxxxx

亞太:佢話多謝你地幫佢!

家欣:唔洗多謝...係我d人錯我就一定會教訓佢地!!

亞太:嗯...我真係好鍾意箤明嫁...亞文我相信你都好鍾意家欣佢...我諗你一定好明白我e+既心情...

亞文:嗯...你點睇得出我好鍾意佢?

亞太:我岩岩劈佢個陣..你諗都唔諗就用手擋住把刀...

亞文:^^

家欣:亞成~得末丫?(大聲)

亞成:(衝出泥)call晒啦..好快就到!!

亞渲:你打算點做?

家欣:搵個幾條友出泥...問話...之後打佢一身...

亞渲:但係佢地d屋企人見到佢地成身傷晒...會好傷心嫁wo...同埋人地都係人地亞媽好辛苦生出泥嫁...

家欣:咁點解佢地唔諗下個女仔都係由人地亞媽好辛苦生出泥呢?又點解唔諗下佢地做完個d野之後個女仔

又會受到咩打擊呢?係佢地自己唔識諗...做野唔經大腦...拎泥賤!!唔直得可憐...對呢d人唔洗手下留情!!

亞文:.................

亞成:欣姐出去大堂啦..到晒啦...

家欣:ok~

之後佢地就行出去啦...大堂有好多人...佢地排得好正齊...

家欣:亞太你去認下人啦...

亞太:嗯...

之後佢就一路行一路認人啦開始....

家欣..亞文..亞寶..亞峰..亞成..亞渲..亞奇都好緊張..因為佢地都好想快d知道係邊個做既...

過左一陣....

亞太:係佢地啦!!!(好大聲...指住左3個人)

個3個人即刻淆...諗住走...

家欣:同我捉住佢地3個!

之後佢地3個就俾成個大堂裹面d人圍住....好快就俾人捉左出泥...

家欣:知唔知咩事我要捉你地出泥丫?

d人即刻議論紛紛....

亞成:冇嘈!欣姐要問佢地野!!!

之後就冇人再夠膽出聲....

家欣:聽唔聽到我問你地野丫..我唔要再問第3次丫!!!!

佢地都仲係冇答...正係得低頭...

家欣:我吊!

拍~拍~拍~

家欣打左佢地每人一把...

男1:欣姐放過我地啦....

家欣舉起手諗住再打...俾亞文捉住左...

亞文:唔好打住..問清楚先啦...

家欣:嗯..

家欣:咁點解你地唔放過個個女仔丫?

個3個人都冇聲出.....

亞太:答丫!!!!!

男2:欣姐對唔住丫...我地唔會再咁嫁啦...(勁驚)

家欣:妖...同我打佢地一獲...之後唔好俾我係銅記同mk再見到你地!唔係再打過!!

3個人:係係係...

家欣:仲有...唔好話係我d o靚丫...影衰我!!!

亞成:聽唔聽到丫?!

3個人:係係係....

家欣:我地走啦...(之後佢地跟住家欣走)

但係家欣行到一半又行返轉頭...拎左支木棍...行過去個3個人度...

亞寶:喂...你想做咩丫(驚驚)

亞文:唔好亂泥丫...

家欣一步一步行近個3條友...

3個人:............

亞渲:欣....

亞太+亞成:欣姐...

亞奇:(手語)唔好丫!!!

家欣冇理佢地點叫佢....一直行過去....

3個人:對對對...對唔住丫...欣欣..欣姐....(勁振)

之後家欣一棍嘔落去佢地3個既小deedee度....全中!

家欣:yo!bingo!!

3個人:牙......(禁住下面)

亞文+亞渲+亞寶+亞太+亞奇+亞成+亞峰:oh no....

家欣:強姦丫啦...睇下你仲夠唔夠薑!

3個人:唔唔唔..唔感啦...(仲禁住下面)

家欣:快d同我死能開啦...再唔走就再打多你地2下!!!!(舉起支棍)

之後佢3個走都走唔切....

亞寶:一定好痛丫....=.=

家欣:低死丫...佢用邊度攪箤明我就打邊度!!!

亞太:係!!用邊度攪就打邊度!!

亞奇:(手語)不過好變態....=.=

亞太:佢話不過咁做好變態wo..=.=

家欣:佢強姦你個妺係味仲變態丫??

亞奇:(點頭)

亞太:真係好多謝你地幫我地報仇丫....

家欣:唔洗多謝...係我地差你既!

亞寶:係丫...e後有咩要幫手就搵我地啦!!

家欣:係丫~有咩事就搵我地啦!

亞文:+亞成+亞渲+亞峰:係丫~我地4兄弟實幫你地嫁!!!

亞太:多謝你地...我同亞奇走先啦!要去e院搵箤明啦^^

亞文:嗯~好好照顧佢丫!

之後佢2個就走左啦....

好快就過左幾日啦...

家欣又坐係度彈琴啦...

亞文亞峰亞成亞寶亞渲等人就坐係度聽....

佢地一路聽住家欣彈出泥既音符...

過左陣...家欣彈完...

家欣:點ma^^

亞文:好好聽^^

家欣:嘿~

亞寶:係啦~唔知亞樂同wing佢地e+點呢 @.@?

亞成:我諗佢地e+一定生活得好開心啦..

亞渲+亞峰:點解咁講既??

亞寶:係lo~

亞成:亞樂2經唔再係黑社會大佬個仔wo...就可以同wing無休無慮咁生活啦~

亞寶:咁又係...

家欣:(望住同亞文1個月紀念日個陣亞文送俾佢個隻可以同亞文合埋既介子)

亞成:欣姐做咩咁呆?

家欣:下~冇事丫^^

亞寶:e~計計下..我同峰峰老公都就快一個月啦wo @0@

亞文:係wo~~

亞峰: 好野><我要同寶寶老婆你有好多好多好多個1個月!!!

亞寶:我都要同峰峰老公你有好多好多好多個1個月!!!

家欣:係呢~你地想點過你地個1個月紀念日丫._.?

亞峰:樹~~~~~~~~~@"@

亞寶:我都要好似亞文俾衰婆欣個1個月紀念日咁sweet嫁><

亞峰:唔知呢@.@""

亞寶:衰人><(追住亞峰泥打)

all:哈哈~

家欣:冇打亞峰啦~痛嫁~

亞文:打者愛也ma~

家欣:咁我就愛者打多你幾下啦@"@(追住亞文打)

all:哈~~

亞峰亞文係咁走~家欣亞寶就係咁追住佢地...亞渲亞成就睇住佢地癲...

2對相愛既情侶...4個好兄弟..2個好姐妺...每日都好幸福快樂咁過......

第2日朝早...
家欣:8婆~我要出去做野丫~今晚先返丫~
亞寶:下...你去邊丫(末訓醒)
家欣:關你尻事=.=
亞寶:.....=.=
家欣:講笑咋~死返入去訓你既覺啦...豬!!
亞寶:咁你今日有冇落去丫?
家欣:晏小小做完野就落~
亞寶:ok~我晏d落去等你啦~
家欣:bi~
其實家欣唔係去做野...係去文希個墓度姐...
家欣:牙~~~~~~~~~~~~~~~~(身懶腰)
家欣:好耐冇泥搵你啦~死野!!(打左文希個墓一下)
坐左係文希個墓格泥...
家欣:希丫~我係味應該唔好再做泥d野丫?(望住隻介子...)
家欣:我諗諗下自己真係好蠢丫...點解我唔好好地讀書呢...好好地學琴...做d正常女仔做既野?而去做
d唔係正常女仔做既野嫁?(摸下個頭)
文希:傻婆又亂諗野啦~
家欣:我冇亂諗嫁...我驚亞文會係下一個你丫...
文希:唔會既~
家欣:你都傻既~唔會....你呢家味又係訓左係度!
文希:頂你丫=.=
家欣:唉.......琴晚亞成佢地講個d野攪到我好咩丫...
文希:佢地講咩攪到你咁咩丫??
家欣:e+亞樂唔再係黑社會大佬個仔...就可以同wing無休無慮咁生活...但係我仲係黑社會大佬個女丫...
我每日都好驚亞文會俾人劈死丫....
文希:係丫...如果你想同亞文快快樂樂無休無慮咁生活..你就唔好再做泥d野啦~
家欣:嗯~過多排我會同老豆講嫁啦^^
文希:嗯~搵個時間同你老豆講啦~我諗佢會明白既~
家欣:我走啦~第日再搵你啦~
之後家欣起左身...一轉身...
發現自己又同空氣講野...
家欣:真係白痴...希明明死左...但係我就成日都仲覺得佢末死...痴線!!
之後捉住戴係佢條頸上面個條文希平時成日戴住既好似隻介子既圓形頸鏈...
發現到....
頸鏈上面克住 "hei love yan"
家欣:傻佬....(眼淚忍唔住流左出泥..但係又笑緊嫁wo)
家欣:吊你~我喊好定笑好丫...
之後就笑住咁走左啦.....

之後家欣去左mk搵亞寶...

家欣:8婆~

亞寶:泥啦終於...

家欣:做咩丫?有事發生?

亞寶:係丫...

家欣:邊個夠膽係我場攪事?!

亞寶:唔係丫...係我好肚餓丫...快d同我去食野啦...=.=""

家欣:挑....e為咩事tim-.-

亞寶:行啦..餓死我就真係大件事!!!

家欣:okok~唔感餓親你大小姐~

之後佢地就去左食野啦...

亞寶:唔該干炒牛河~可樂!快!!!!就餓死!!!

家欣:一杯凍"可力"...奶油多!

伙記:係~即到!!

冇耐之後d野食就到左啦~

家欣:真係幾快wo...

亞寶:緊係快啦...餓死我我做鬼都唔會放過佢=.=""

家欣:遲多2秒洗唔洗我幫你劈死晒泥到d人._.?(講笑)

亞寶:緊係要啦!!(講笑)

家欣:哈哈

亞寶:哈哈

亞寶:係呢~你岩岩有咩做丫?(食緊野)

家欣:e....你可唔可以唔好一路食一路講野丫....好核凸丫...

亞寶:我鍾意丫..你吹丫?(特燈食多啖先講)

家欣:........=.="

亞寶:唔玩你啦....你岩岩去左邊...做咩姐?

家欣:我岩岩去搵希之ma...=.=

亞寶:搵佢做咩=.=

家欣:唉......

亞寶:??

家欣:亞成琴晚末話亞樂同wing唔再同黑社會有關係..生活得好開心既...

亞寶:嗯嗯...

亞寶:哦~我明啦...

家欣:末就係lo...

亞寶:嗯...你想?

家欣:嗯...但係老豆又冇麥信得過既人幫得手....(飲"可力")

亞寶:咁又係...

家欣:如果我都走埋..就得返大佬咋...

亞寶:唉...

家欣:唉...

亞寶:係wo..輝哥同水姐點丫呢排?(飲左啖可樂)

家欣:鬼知咩..你唔打去問?(食奶油多)

亞寶:做人唔好咁串好wo...問下姐....

家欣:哈....(食奶油多)

亞寶:你係味仲驚亞文會變做第2個希?

家欣:由同亞文開始個刻2經驚緊...

亞寶:但係...你究竟係鍾意緊亞文定仲鍾意緊文希嫁...如果你係真係鍾意緊亞文就試下放低文希啦...

家欣:點解咁講??

亞寶:你仲戴住文希條頸鏈...(指住條頸鏈)

家欣:希係因為我先會死...根本呢世都冇可能會忘記到佢....(捉住條頸鏈)

亞寶:嗯...咁又係既...

家欣:更何況..你睇下...(俾左頸鏈上面隻介子刻住既字亞寶睇...)

亞寶:哇...我都係呢家先睇到咋...

家欣:我日日戴住都發現唔到啦..仲話你....

亞寶:hei love yan....

家欣:(微笑)

亞寶:(望住家欣...)

過左陣....

電話響....

亞文:老婆係邊丫??

家欣:同寶食緊野...

亞文:哦哦~有野要你幫手丫..快d泥啦...但係唔好戴寶過泥wo!!

家欣:哦哦@.@(知咩事)

亞寶:邊個泥嫁?

家欣:老公丫~

亞寶:ok~你去搵你既老公仔啦~

家欣:嗯嗯~咁今日你睇住先啦wo~我今晚再泥搵埋你一齊返屋企....

亞寶:得啦~去拍拖仔啦你~我埋單得啦~(推家欣走)

家欣:我走啦~豬豬...

亞寶:(扮嘔)

家欣:哈..(走出門口)

之後家欣打俾亞文...

家欣:係邊丫?

亞文:上泥我屋企啦~

家欣:ok~

冇耐就到左啦...

亞文:老婆>3<

亞峰:欣姐>3<

家欣:哇~做咩攪度咁亂....

亞峰:欣姐~我諗住俾泥d野老婆做佢既1個月紀念日既禮物好冇丫...

家欣:Yo...係得wo...(一路睇)

亞文:係wo...佢一拎出泥都嚇親我...

家欣:你由一同佢開始個日就開始儲起泥d野嫁啦?

亞峰:緊係啦...咁先可以記住晒嫁ma...

家欣:一定"林"死死寶啦!!

亞峰:yes!有你泥句我就放心!!(v字手勢)

家欣望住亞文...諗緊晏就同亞寶講既野...

家欣:(呆左...)

亞峰:(汁緊野)

亞文:老婆...冇事ma?(摸下家欣額頭..)

家欣:下下下..我冇事...諗緊野姐...(醒返晒)

亞文:我同你返屋企啦...我今晚想係你度訓(溫柔)

家欣:哦..好丫..要去接埋亞寶wo..

亞文:嗯...(笑)

亞峰:喂~我走先啦...返去正埋d野!!

家欣+亞文:ok~88

之後亞峰走左啦....

過左陣...門鍾響...

亞文:亞峰留左野咩..我去開~(去左開門)

原來係亞文媽味同爹地返泥....

文媽:好耐冇見啦新抱仔>3<

文爸:冇嚇親人啦....=0=

家欣:嘿^^"

亞文:夜啦..我送老婆返屋企...順便....

文媽:順便過埋夜...得啦去啦去啦~亞媽我識做既@.@"

亞文:>3<

之後就同家欣去接亞寶...跟住返屋企啦...

夜晚...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 12:59 AM , Processed in 0.042232 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存