2000FUN論壇

搜索
樓主: 路斯化
go

長槍專區 [複製鏈接]

有冇加4力1體1心 或5力1體 14-15lv既同我打下
我想睇下點樣加勁d

Originally posted by 小限 at 2006-3-20 08:11 PM
有冇加4力1體1心 或5力1體 14-15lv既同我打下
我想睇下點樣加勁d

前期高攻勁
後期多血會勁d

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我(1LV升2LV)4力2體(2LV升3LV)4力1體1 如此類推......加到心你認為足夠就全力+4力2體 之後再作打算

我加全力-,-~~~不過加左幾點血~~好似冇乜用咁~加得果少少血~~不如加招防仲好@_@

有冇人可以講下d槍攻擊技~係咩屬性

玩2力2體2心啦,,大陸d人爆1力5心..狂爆技--不過大陸易搵錢6

日 版 就 話 全 力 勁 ~_~
但 係 香 港 版 真 係 好 似 好 多 選 擇 咁 啵 !!!
加 心 好 似 必 要 咁 @o@
咁 爆 技 做 咩 唔 要 加 埋 力 既 =0="
加 3 體 3 心 唔 好 咩 , 要 多 血 又 要 係 咁 爆 技 !......

仲 有 想 問 下 呢 , 招 槍 技 同 本 身 個 人 攻 擊 力 有 冇 關 係 架 ?

[ Last edited by 三九仔 on 2006-3-21 at 01:05 PM ]

我 係 全 加 力 的 , 今 日 同 一 個 同 lv , 但 係 佢 加 3 體3 心 , 開 頭 加 左 小 小 力 。
打 左 兩 場 都 輸 , 第 一 場 佢 有 4 百 幾 血 未 扣 , 第 二 場 就 3 百 幾 血 = = "
全 力 好 似 完 全 唔 夠 打 。
我 係 用 槍 ><

咁同你打果個都係槍???????
我想問外攻d招關唔關心脈事架,因為風馳果招有時暴擊架bor,仲有心脈+左之後係未+內攻,咁+邊d內攻??
仲有3體3心咩武器都咁+,咁未gd囉?????係未,都係爆技(勁爆ja)

你地覺得槍用水3冰住人有冇用??
我就覺得冇乜,冰完之後你都係走埋去吉怪…隻怪咁一樣打到你…
點解d人話槍要配水既?

Originally posted by 三九仔 at 2006-3-21 15:16
我 係 全 加 力 的 , 今 日 同 一 個 同 lv , 但 係 佢 加 3 體3 心 , 開 頭 加 左 小 小 力 。
打 左 兩 場 都 輸 , 第 一 場 佢 有 4 百 幾 血 未 扣 , 第 二 場 就 3 百 幾 血 = = "
全 力 好 似  ...

--你玩全力不如去玩刀我建議你
槍係玩耐久戰同大範圍攻擊架-口-
力血內都好緊要=    =初期我覺得多血多攻先
中期平均d就2力2血2心
後期就自己研究下=____=....我個人唔鍾意玩pk
我鍾意玩門派戰之類o既多人戰爭

Originally posted by loklok213 at 2006-3-21 18:13
我想問外攻d招關唔關心脈事架,因為風馳果招有時暴擊架bor,仲有心脈+左之後係未+內攻,咁+邊d內攻??
仲有3體3心咩武器都咁+,咁未gd囉?????係未,都係爆技(勁爆ja)

聽聞外功計力量,內功計心脈
但因槍要狂爆技--心脈都好有用後期
絕大多數Game後期都係玩爆技=   =好少玩普攻
d Game成日話d玩刀o既攻擊力o既職業易升lv-   -其實到後期最難升係佢地自己
少mp唔爆技好易死-    -除非用錢搭救

咁我想玩爆技係咪要加哂力量同心脈??
仲有你地覺得玩槍加咩屬勻好呀??

咁佢既內攻係指d乜野黎架?????

Originally posted by loklok213 at 2006-3-21 06:13 PM

咁 關 唔 關 字 我 真 係 唔 太 知 呀 . .
但 係 今 日 同 個 個 人 p , 佢 係 3 體 3 心 咁 加 既 。
佢 勁 用 招 風 馳 , 由 於 佢 多 內 力 過 我 , 係 咁 屈 招 屈 死 我 >< . . .
所 以 真 係 好 難 決 定 點 先 係 最 好 既 點 法 。

Originally posted by 噹噹DonDon at 2006-3-21 06:50 PM

--你玩全力不如去玩刀我建議你
槍係玩耐久戰同大範圍攻擊架-口-
力血內都好緊要=    =初期我覺得多血多攻先
中期平均d就2力2血2心
後期就自己研究下=____=....我個人唔鍾意玩pk
我鍾意玩門派戰之類o既 ...

其 實 刀 唔 係 都 係 玩 爆 技 架 咩 ?! . .
同 埋 我 鍾 意 槍 多 d ^ ^ . . 所 以 先 玩 槍 !!

如 果 就 咁 小 小 力 都 唔 加 會 唔 會 仲 好 呢 !
由 開 頭 到 中 , 後 期 都 只 係 爆 技 up lv , pk 等  . . .  
你 覺 得 咁 ok 嗎 . . .

我 都 鍾 意 玩 門 派 戰 個 d , 多 d 人 一 齊 成 班 打 , 會 激 好 多 。
不 過 同 pk 差 唔 多 , 係 多 d 人 一 齊 , 而 家 咁 早 期 仲 未 有 d 門 派 戰 , 所 以 試 定 點 pk 先 勁 !
到 時 玩 門 戰 可 能 會 易 上 手 d . . . 哈

Originally posted by 噹噹DonDon at 2006-3-21 06:53 PM

聽聞外功計力量,內功計心脈
但因槍要狂爆技--心脈都好有用後期
絕大多數Game後期都係玩爆技=   =好少玩普攻
d Game成日話d玩刀o既攻擊力o既職業易升lv-   -其實到後期最難升係佢地自己
少mp唔爆技好易死 ...

哎 . . . . 如 果 真 係 外 功 計 力 量 , 內 功 計 心 脈。
加 力 用 起 ”風 馳” ( 槍 個 招 ) 會 勁 d , 加 左 心 脈 d 內 會 多 d , 咁 聽 落 好 似 可 以 好 勁 咁 。
但 係 無 加 體 又 唔 掂 咁 ~~
若 然 加 2 力 2 心 2 體 咁 , 又 唔 知 會 唔 會 太 分 散 加 令 到 個 人 唔 夠 集 中 。
=_=" 好 難 決 擇 **********

[ Last edited by 三九仔 on 2006-3-21 at 08:37 PM ]

有幾個加法好似幾好.....問過好多人.....你地睇下冰個好d
3力1體2心 /  頭24lv1,2,3之後全力 / 4,1,1 / 2,2,2
我加緊3力1體2心.....我覺得mama地
唔知後面個幾個好唔好呢??????

Originally posted by 康哥~ at 2006-3-21 08:41 PM
有幾個加法好似幾好.....問過好多人.....你地睇下冰個好d
3力1體2心 /  頭24lv1,2,3之後全力 / 4,1,1 / 2,2,2
我加緊3力1體2心.....我覺得mama地
唔知後面個幾個好唔好呢??????

3 體 3 心 有 冇 人 玩 過 都 ok 呀 .. ? ?
太 多 選 擇 , 哈 哈 。

* 你 地 除 左 學 槍 技 外 , 仲 學 左 d 咩 招 呀 ?

[ Last edited by 三九仔 on 2006-3-22 at 12:56 AM ]

如果要17lv壓到等....係咪要加全力先呢..之後再加返體,心
有冇人知17lv全力可唔可以2下n怪??

我 都 諗 過 呢 個 問 題 ><
但 係 我 又 想 升 埋 d 招 既 層 數 !
所 以 到 時 壓 等 我 會 出 招 打 ~ ~
咁 可 能 會 比 兩 下 打 死 慢 ,因 為 自 己 想 升 埋 招 層 數。  
就 算 到 時 慢 都 要 壓 架 喇 , 都 唔 知 過 左 lv 1 7 仲 有 冇 壓 等 既 好 怪 ~~><

笑傲無雙 玩過星曲WEB

好似冇人6點加晒力,我係狂加力,冇加體
因為加力都會加防,護體,hp,mp....總之咩都有得加,只係比起其他屬性加得少防
依家16 lv  用13 lv武力,冇+1 ,普攻 200
3段 毒蛇 破400,3段橫掃130-150一下

咁防就一定低,所以特技集中加防,其次加內力同埋冥想
防加到4級,依家去鄭州打羅羅比佢地扣一下4x = ="

[ Last edited by 祭神KING on 2006-3-23 at 11:42 AM ]

Originally posted by 祭神KING at 2006-3-23 11:38 AM
好似冇人6點加晒力,我係狂加力,冇加體
因為加力都會加防,護體,hp,mp....總之咩都有得加,只係比起其他屬性加得少防
依家16 lv  用13 lv武力,冇+1 ,普攻 200
3段 毒蛇 破400,3段橫掃130-150一下

咁防就一定低 ...

咁 樣 pk 掂 唔 掂 呢 ~ ~
之 前 我 all 加 力 , 有 小 小 加 左 體  ! !
發 覺 唔 夠 內 力 同 人 p ( 唔 計 食 加 內 野 )  
p 到 無 內 力 就 輸 ~***
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:46 AM , Processed in 0.036304 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存