2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 也路集團留言區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: PAD
go

也路集團留言區

又有返也路 @o@

入到黎唔知講咩好tim =.="""

Originally posted by ※靜之月☆← at 2003-11-30 10:45 AM:
**** Hidden message by originally poster *****

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽,你當前積分為 0

[ Last edited by 冰.冰 on 2003-11-30 at 11:40 AM ]

=_=........我係新加入既~對戀愛有好問題...好多玄想.....好多......

HORHOR.....又早過雪雪入來報到喇

琴日練波好累呀......
我地套波衫好靚靚啊.....
雪雪唔來冇得睇....哇卡卡

Originally posted by KKKKKK at 2003-12-1 09:40 AM:
HORHOR.....又早過雪雪入來報到喇

琴日練波好累呀......
我地套波衫好靚靚啊.....
雪雪唔來冇得睇....哇卡卡

你個死野... 仲唔快D POST上黎...

> <"""
仲有呀... 你D相太靚啦... 一張都要成M...
我冇足夠既空間放靚相...

下次個解像度可唔可以唔洗咁高呀 > <"""
睇到個樣咪算囉... ... ...

Originally posted by 【風劍之希】 at 2003-11-30 12:43 PM:
=_=........我係新加入既~對戀愛有好問題...好多玄想.....好多......

HIHI, 你好呀...

如果有咩感情既問題 / 煩惱 ?
歡迎係呢度發問. ^^"

Originally posted by 我係少呂布 at 2003-12-1 09:50 AM:

你個死野... 仲唔快D POST上黎...

> <"""
仲有呀... 你D相太靚啦... 一張都要成M...
我冇足夠既空間放靚相...

下次個解像度可唔可以唔洗咁高呀 > <"""
睇到 ...

我幫你調返低d revolution 再send多次俾你啦
1024*768 <--ok??

600-480 就OK啦... ...
因為我要放係第一頁...

Originally posted by 我係少呂布 at 2003-12-1 09:56 AM:
600-480 就OK啦... ...
因為我要放係第一頁...

你快d攪攪第一頁啦
真係好鬼屎長呀....第一個post

雪雪online喇=.=
慢半拍......哇卡卡

Originally posted by KKKKKK at 2003-12-1 09:58 AM:
你快d攪攪第一頁啦
真係好鬼屎長呀....第一個post

我想問?

長又有乜問題呢? ? ?
會員名單我唔想改...

但係收生果方面, 我諗要修改一下個細節... ...
其實唔識打波, 唔緊要... 以我地既水平, 總算過得去...
可以教到佢地打波, 睇住佢地進步... 都算係件好事...

不過冇心向學... 黎度玩玩下... 我實屌撚到佢仆街... ...
上個星期日, 我都唔想發佢地脾氣...
但係練左咁多次... 仲係一堆散沙... 似乜野...
KKKKKK, 希望你地唔好怪我苛刻, 要求高...

係同班細比賽中, 我覺得佢地進步左... ... ...
ALAN, 亂毛, 鬼仔, 笑民同克洛洛... 都有進步...
ALAN... 佢開始冇咁獨食... 而KEY波都好左... 一埋身就識分波! ! !
而亂毛, 同鬼仔帶動左佢地既進攻方式... 合作得好好...
而笑民同克洛洛既籃底, 比之前進步左... 爆上去爆得幾好...
係籃底定左好多...

反觀我地... 我地進攻慣性用個人技術! (由其係我 > <""" )
我地要好好咁向佢地學習...
其實當中關鍵, 除左我地合作問題之外... 走位, 單擋...
仲有一個原因... ...
泡泡就係我地既關鍵所在... ...
係防守方面, 泡泡真係做得好好...
但係進攻... ... 就... ... ...
駁腳又做唔到, 爆籃就唔洗講... ...
變左得四個人進攻...
佢企果個位置真係好緊要... ... 真係可以話成TEAM人進攻既關鍵...
如果佢肯爆既話, 我地會好打好打...
我可以多D單擋, 少D切入... 多D擾亂佢地既底線防守...

我相信, 我地都有好大既進步空間... ...
一齊努力吧...

對我有住何意見, 可以同我講... 唔洗比面我...

Originally posted by KKKKKK at 2003-12-1 09:59 AM:
雪雪online喇=.=
慢半拍......哇卡卡

依......甘嫁你 >.<
我自從星期六到依家都上唔到來呀 -.-
頭先先上到來,好掛住大家呀 ^^

我去左誘惑個邊報導呀,所以比你威左一次之嗎 :O.o :O.o
成日都 1040 甘,一係就唔知一句咩 -.-
有相相睇呀?? 好呀 ^^
星期日你地打波的時間,係我的黃金時間來嫁
因為個時我重係度zzzzz緊 :)3 :)3

我想加入-.-

Originally posted by 我係少呂布 at 2003-12-1 10:29 AM:

我想問?

會員名單我唔想改...

其實唔識打波, 唔緊要... 以我地既水平, 總算過得去...
可以教到佢地打波, 睇住佢地進步... 都算係件 ...

大家有意見就提出啦,布布會接受多方面的意見嫁,
甘當然係有建設性的建議啦 :)3 :)3

布布,早晨啊,重有冰冰,月月,天,風劍,大家好 ^^

Originally posted by 寞靈 at 2003-12-1 10:33 AM:
我想加入-.-

寞靈,早晨呀,你有時間就入來傾下計啦 ^^
有問題都可以係度問,我估大家都會幫你嫁.

Originally posted by 我係少呂布 at 2003-12-1 10:29 AM:

我想問?

會員名單我唔想改...

可以教到佢地打波, 睇住佢地進步... 都算係件 ...

因為琴日同幽助風間佢地講起,我地成日話要將d新料放o係第一頁第一個post
但係由於第一個post太長....同埋亂啊!!所以搵新野反而難....
其實果d 乜乜最有價值可以唔要啦...>right??
你地既戰績淨係寫季軍咪得囉......
會費果d亦係可以唔需要啦.....
同埋我地好多最新消息都好似冇乜update過-.-"
呢d係個人意見....唔岩聽當冇講過

至於我地練波....有時係真係心散左d,呢d要慢慢教架喇
咁大過人比人吊...你估好過癮咩....佢地會醒水架喇
我試下會叫我果fd來幫下手既....因為佢不嬲都有跟開d球隊操波
又打慣籃底...佢可以教泡泡之外仲可以教埋洛洛同埋煙剷....我盡量約下佢啦
因為佢都幾忙!!!

Originally posted by KKKKKK at 2003-12-1 10:58 AM:
因為琴日同幽助風間佢地講起,我地成日話要將d新料放o係第一頁第一個post
但係由於第一個post太長....同埋亂啊!!所以搵新野反而難....
其實果d 乜乜最有價值可以唔要啦...>right??
你地既戰績淨係寫季軍 ...

你都講得好岩...

OKOK, 立即去辦...

而罵佢地果度, 其實我都唔想...
佢地笑笑下咁練, 做得好既話唔係問題... ...
但係我地做左咁多次都做成咁, 究竟問題係邊呢? ? ?
係個練習難度好高? ? ?
我要求太高? ? ?
定係佢地冇認真去練習...
如果佢地肯認真D聽人講, 聽人教... 點會做得咁差...
某程度, 我都係過份左少少... ...
係度講對唔住先!
SORRY
我都唔係一個無理取罵既人...

不過呢一點, 我會意見接受... 但係態度照舊...
KAKAKAKAKAKAKAKA~~~~~~~~~~~
唔聽教, 唔聽講... 唔該洗乾淨個囉友比我屌啦

Originally posted by 我係少呂布 at 2003-12-1 11:54 AM:

你都講得好岩...

OKOK, 立即去辦...

而罵佢地果度, 其實我都唔想...
佢地笑笑下咁練, 做得好既話唔係問題... ...
但係我地做左咁多次都做成咁, 究竟問題係邊呢? ? ?
係個練習難度好高? ? ?
我要求太 ...

咁講真有時狀態都係一個問題來既
講真邊個唔想入波丫
有時手感差d就差d
我射波都係久唔久先入下架啦!!!
你睇下琴日人渣幾勁.........
3分佢最多丫...仲勁過風間,
咁你話風間認唔認真先,

anyway....佢地會改架喇

Originally posted by KKKKKK at 2003-12-1 12:06 PM:
咁講真有時狀態都係一個問題來既
講真邊個唔想入波丫
有時手感差d就差d
我射波都係久唔久先入下架啦!!!
你睇下琴日人渣幾勁.........
3分佢最多丫...仲勁過風間,
咁你話風間認唔認真先,

anyway....佢 ...

我唔係講三分... 係走籃同籃底... ...

算啦...布布...
你上次都咁火....
我諗佢地下次唔夠膽架喇
俾多次機會佢地啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 09:23 PM , Processed in 0.033057 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存