2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online 山崎故事 <<精英軍團實錄 7>>
樓主: ALPHA-I型
go

山崎故事 <<精英軍團實錄 7>> [複製鏈接]

簽名被屏蔽

吊之前精英 升lv個陣都周不時拉走個組d人

幫推a______a.........

唔係我點會開喇叭嘈佢呀~
你有幾可見我會開喇叭嘈人架-.-

吾會長..
我呢家先知佢系咁既人

有+9  好似大晒咁wo佢好似!!

我神田ge 唔關事ge ~ 不過佢地玩到咁仆 街~我都好撚僧~ 仲9c 過我 =.= 一晚屈人80% exp =-=我最9c都係用人地ac係行去肥仔場殺d掛緊機ge新手 ~ 之後再復 =.= 復幾次之後仲唔趺野都唔會再復~廢事扣晒人exp =.=

唔知佢地係b3比邊班鳳打呢

幫手推下先a_a~~~推完馬上閃人a_a

原帖由 型格花 於 2006-7-31 05:57 PM 發表
= = 其實如果我唔係升緊LV~~~我唔會放隻人係升LV既地方 =.=~~~廢事比人屈裝

你升既咩-.-?

原帖由 tsan1304 於 2006-7-21 11:06 AM 發表
閒人一個

咁隻game 無得p 人 咪好悶?.?
咁你不如唔好去0ser 咁驚死

係悶嫁啦,唔好玩囉你,,唔p人~~,你夠人p咩傻仔!!!!,i 型,我支持你3q^^

我睇完你個post真係覺得好好笑囉~
首先人地係0ser掃你場~搶場個d係正常嫁喎~佢地要殺人都岩嫁~咁唔想俾人p咪唔好去0ser囉~你唔知0ser係用黎pk殺人個d既咩???(人地都叫佢做pk ser囉)
如果佢地係1ser度搶場就話係衰~係佢地唔岩~1ser度既場先到先得嘛~或者你可以同佢對戰黎爭場都得~
之后你話俾人用復活術屈你裝個d~係你自己抵死囉~鬼你自己係度掛機咩~你想訓既話大可off左佢或者返到校入面咪得囉~
仲有人地係0ser p人會有問題??我哩d低lv人係0ser車場升~有個127lv敏弓唔聲唔聲黎p死我地~我地都冇野好講~因為我地係pk  ser度~俾人p係正常既~人地整個ser黎就係咁用嘛~你鐘意大可叫人黎p返佢地,因為人係pk  ser度嘛
你地哩d人唔好咁硬膠啦~人地出得d  item個d~人地鐘意點用咪點用囉~人地唔想同你p用咭飛走又話人on9~怕死個d~人地走唔走係人地既自由~人地有佢地既做法~你地咁唔想人地用咭咪叫雲起唔好出咭囉~
最后你地係公頻度互罵真係幾好睇~成班傻仔玩咁耐都唔知亂哩隻game既玩法(隻game本來就係俾人你p我~我p你嫁啦,升lv係1se度r,升完咪去0ser  p人囉)~為左少少野就係度做戲(馬騮戲)俾人睇~
仲好玩game係要俾你輕鬆自己~人係現實~game個d只係俾你地做娛樂~唔好為左娛樂而勞氣~
除左d賤人~連玩game都鐘意呃人個d~連玩game都要呃人~真係想唔到佢真人會有幾賤~

i 型你好橙/.\~~denden我祝佢真人早日死人~~,有+9,我呸~,denden你聽住,祝你d+9早日比人爆~!!!!!

原帖由 xyz123321 於 2006-8-7 07:26 PM 發表
首先人地係0ser掃你場~搶場個d係正常嫁喎~佢地要殺人都岩嫁~咁唔想俾人p咪唔好去0ser囉~你唔知0ser係用黎pk殺人個d既咩???(人地都叫佢做pk ser囉)
如果佢地係1ser度搶場就話係 ...

人地比人屈野你重係到講風涼話,冇人性\~/,,哼~!!!!

原帖由 乂冰風乂~ 於 2006-8-7 08:09 PM 發表

人地比人屈野你重係到講風涼話,冇人性\~/,,哼~!!!!

你咪硬膠啦~邊個叫佢掛機俾人屈~想掛機唔該去d唔會俾人屈死既地方~或者off左佢咪得囉~
我唔係講風涼話~我係講事實~係人見到都會屈佢啦~我唔係冇人性~
你講野之前用個腦諗諗自己係度講緊咩先thx~
最后補返一句俾你~做人最好積下口德,唔係......~玩game唔使咁咒人~咪沉迷game呀~~

原帖由 xyz123321 於 2006-8-7 07:26 PM 發表
如果佢地係1ser度搶場就話係 ...

嘩~ 
第1, 我要同你講, 呢個tp已經唔係第一版, 你要嘈番, ok, fine

第2, 冇錯, 0ser 係pk ser, 你殺我我殺你係好正常, 但升左成日帶人黎掃場叫有品? 正常? b3係升lv場定係pk 場?

第3, 人地127敏弓掃你車場, 係你冇能力反擊, 你唔出聲係你既事, 我後期升高左, 我掃佢0ser, 佢話我地攪事? 係佢地黎玩先個喎, 你唔覺庶自己講野好on9?

第4, 走唔走係人地既問題, 要打就要屈卡, 打黎把? 除非你係一個鍾意撩人打但自己又係一個怕死既人, 要打又唔敢面對面要走人, 你係懦夫? 佢地打完人就驚死番1s升lv, 呢d叫正常? 定係怕死?

第5, 我開呢個tp 係講番件事出黎, 你有權發表你既意思, 但你似乎加入左好多你自己既意見既同時好似硬迫人認同? 人地唔可以認同我講法? 認同你講法先=唔on9? who the fuck are you?

第6, 你挑番起呢個tp既用意唔似呃分, 你似想再挑起事端多d? 你居心同埋用意何在?

第7, 你話我地係大頻嘈好on9好好睇, 你係乜水? game名都唔敢講? 你比起精英軍團更加膽小如鼠, 埋頭露, game名都唔敢講, 你唔見得係咩多人識既玩家?

第8, 亂既真正玩法? 有旨引? 番學? 你好識玩online game? 一定要跟死一個玩法先叫識玩? 有冇一個專有既旨引講明online 一定要係點玩? 你係我面前識少少扮代表駁人吊?

finally, 我唔覺得你係一個點識玩既玩家吧? 定係你係一個9唔搭8既9流玩家? 訓著=掛惡? 所以比人復抵死? 咁又係, 你係d無業遊民? 失業漢? 日日訓到個個起晒身你都仲玩梗既自閉人士? sorry, 我係訓著左, 不過冇計啦, 要番工架嘛, 似你呢d遊手好閒既人? re個tp 上番黎駁吊? u really so fucking funny, man~~

原帖由 xyz123321 於 2006-8-7 08:17 PM 發表

你咪硬膠啦~邊個叫佢掛機俾人屈~想掛機唔該去d唔會俾人屈死既地方~或者off左佢咪得囉~
我唔係講風涼話~我係講事實~係人見到都會屈佢啦~我唔係冇人性~
你講野之前用個腦諗諗自己係度講緊咩先thx~
最后補返 ...

你講野好有口德? 番完工升升下訓著左好出奇? tell me what’s the definition of 掛機?
咁係唔係如果你wc or 只要你有1秒以上唔郁都叫掛機? 你第2秒開始唔郁我可以強p你 or 車死你你冇權吊? 你掛機啊~ 我咁講得唔得? 你叫人有口德既同時你覺得自己好有口德? 你似乎連家教都冇? 你話人就可以, 人地就唔可以話你? 你大晒? 不如成個2000fun你玩晒? 所有人都要認同你講法? no more childish, 你貴根呀? 坐住左個腦黎講野? 企起身囉? 企起身又踩住左個腦? i’m so sorry, 咁我幫你唔到喇, no more fucking bullshit啦~
個tp都已經唔再嘈啦, 有心拉番起黎嘈就認啦, 攪屎棍~

今次我係想回覆你講既野,唔係想同你嘈~回完今次唔會回你~
第1, 我要同你講, 呢個tp已經唔係第一版, 你要嘈番, ok, fine
你講哩句之前請睇睇推返個tp上去既人唔係我~我只係見到有個咁既tp就回~想回就回~唔係想同任何人嘈~仲有我見到咩就回咩~唔會理你幾時編輯過~都睇唔返你第一版既野~亦都唔想知~

第2, 冇錯, 0ser 係pk ser, 你殺我我殺你係好正常, 但升左成日帶人黎掃場叫有品? 正常? b3係升lv場定係pk 場?
請問你一句~0ser有分升lv場or  pk場??只要你係0ser人地就可以p你~除左學校入面,人地設定左要保護新手俾佢地升lv所以唔可以p!!!難道b3就叫升lv場所有人唔可以p,要保護你升lv???咁你要升lv不如返1ser咪唔會俾人p囉!!1ser冇場咁過0ser升,去得0就預左俾人p,唔好話b3係升lv場唔可以p,我想講既好簡單~只要係0ser就可以俾人p,係0ser難道p人之前要問"你係咪升左好耐?p你會唔會阻住你升lv??"至可以p你~係0ser就唔會理你係做緊咩,係升lv或者行行企企~都可以俾人p~因為0ser就係pk ser,唔鐘意咁可以同雲起講b3個d係升lv場要好似係學校度咁唔可以俾人p,改過個0ser既設定

第3, 人地127敏弓掃你車場, 係你冇能力反擊, 你唔出聲係你既事, 我後期升高左, 我掃佢0ser, 佢話我地攪事? 係佢地黎玩先個喎, 你唔覺庶自己講野好on9?
我俾人掃場,我覺得正常~因為我係0ser度,佢勁過我地我認~因為佢真係高lv過我~可以殺我,係佢既本事~所以我唔會出聲吊佢,冇話車場係升lv場,我地升左成日,你黎清我地場你就唔岩,因為我仲知道自己係0ser人地黎清場係正常行為~仲有你話你掃地場佢地話你,係佢地話你搞事~係佢地既問題,佢地未明0ser就會俾人掃既道理,怕俾人掃就唔好去0ser升,俾人掃有咩好出聲,叫多咪叫人黎掃返場,大家打黎打去,有咩話搞唔搞事

第4, 走唔走係人地既問題, 要打就要屈卡, 打黎把? 除非你係一個鍾意撩人打但自己又係一個怕死既人, 要打又唔敢面對面要走人, 你係懦夫? 佢地打完人就驚死番1s升lv, 呢d叫正常? 定係怕死?
你唔覺得咁好有問題既咩,佢地要打你既目的各有各唔同,有人想你爆裝個d,我達到我既目的就走,唔通我打到你爆裝就要企係度同你p俾你打到爆裝??要俾你打到跌exp??我達到左自己目的就走啦~唔通要企定定同你打至代表唔係懦夫~人地都達到目的咪返去1ser升lv唔通同你打囉~你以為已經達到目的仲要同你打到辛辛苦苦??你幾大呀??玩game同做人一樣,達到目的就要走啦~唔好做d有損自己既野,如果你話要錯就要認打就企定定~我可以話你知你一定會係個失敗者,你諗諗自己真係現實度係咁碰到幾多釘,或者你想係game到做返你想做既野(打就企定定個d),因為你係現實到做唔到,想玩game既人都可以咁做,想佢地同你一樣咁做

第5, 我開呢個tp 係講番件事出黎, 你有權發表你既意思, 但你似乎加入左好多你自己既意見既同時好似硬迫人認同? 人地唔可以認同我講法? 認同你講法先=唔on9? who the fuck are you?
我冇迫人認同我講既野,我都係講我自己既意見,請問回得post既都係發表自己既意見,唔通要所有人話你岩話你對,至唔係加入太多意見,唔係迫人認同自己既講法~回得post既都係發表自己意見,難道講多兩句都叫迫人認同自己講法??咁最好叫所有回post既人一句起兩句止~我重申我冇迫人認同我既講法~各人都可以有各人既睇法,我既睇法唔代表咩,因為哩個都係我自己個人既意見,ok?

第6, 你挑番起呢個tp既用意唔似呃分, 你似想再挑起事端多d? 你居心同埋用意何在?
唔好意思~我唔明白你所講既事端係咩,因為我所講都係睇過你個tp,所做既回應~仲有我所做既回應係根據我係你tp所見既野而回,冇加上其他野而作挑起你所講既莫名其妙的事端

第7, 你話我地係大頻嘈好on9好好睇, 你係乜水? game名都唔敢講? 你比起精英軍團更加膽小如鼠, 埋頭露, game名都唔敢講, 你唔見得係咩多人識既玩家?
首先我係個game度係好低lv,我又唔鐘意玩大聲公,所以少人識我唔出奇,我玩game都係想娛樂,都唔投入去玩,得閒至玩下~仲有我點解要講個game名俾你知~我有力槍~ec~精劍~力拳~敏劍~ec(攻擊)~敏弓~仲有d賣野既acc,你想要邊個角色既名,所有都係想玩下而玩,我俾個敏弓acc叫  叛惡靈   你得閒去踩佢場,好多時係玄洞度

第8, 亂既真正玩法? 有旨引? 番學? 你好識玩online game? 一定要跟死一個玩法先叫識玩? 有冇一個專有既旨引講明online 一定要係點玩? 你係我面前識少少扮代表駁人吊?
你仲未明我所講既玩法係咩????我我唯有簡單清楚咁講俾你知~我所講既玩法即係game入面做你可以做既野,用你可以用既item,例如:引怪車人,用起點同前點咭,p人個d,因為個d你係game度你可以咁做,gm唔會阻你~因為係game度合法既行為~你會話佢唔道德,由於係game度所以可以將個德觀放低d,因此係game度俾人用怪車,只係你係度掛機至會俾人車到,俾人p,係因為你係0ser(即pk ser)度,所以做個d野都唔會太有問題~唔好將你認為自己岩既野人地至可以做(哩d都係我自己既意見,你可以唔使認同)但係唔可以呃人野,因為哩d係犯法野,所以唔係犯法既野就可以係game度做

finally, 我唔覺得你係一個點識玩既玩家吧? 定係你係一個9唔搭8既9流玩家? 訓著=掛惡? 所以比人復抵死? 咁又係, 你係d無業遊民? 失業漢? 日日訓到個個起晒身你都仲玩梗既自閉人士? sorry, 我係訓著左, 不過冇計啦, 要番工架嘛, 似你呢d遊手好閒既人? re個tp 上番黎駁吊? u really so fucking funny, man~~
我覺得唔明既係你多d,唔通人地車你之前要問下有冇人,我要車你啦,我要p你啦,你係咪掛機呀,定係返工返學太累訓著左,係既我等你訓醒至車你至p你啦,你有冇諗過人地可以車死你,係因為你掛緊機,人地唔會理你係因咩原因而唔郁,總之唔郁就可以照車可也,唔係掛機一定會避開,如果你係累既可以off個d,最后人地車死左你,復你,再車你,咁你都唔知咩事,唔走唔郁任佢車,咁係咪掛機先,你唔係掛機一定唔會咁,請你真係明白到人地係唔會理你因咩唔郁,唔會理你係唔係累到訓著個d~最后我覺得你似一個自閉人士,冇咩朋友既人多d,放左工只係識得升lv打機,冇咩約會既人,只係識得打機同返工外冇朋友,冇野好做~我玩game都係為左娛樂輕鬆自己,唔追求高lv,唔會同人嘈,就算係嘈完都一笑置之,我亦唔係你講既人,因為我係個大學生,平時同女朋友出街,同朋友食飯睇戲,讀書,做兼職個d,玩game只係佔我好少時間,所以唔會點升到好高lv,都唔會追求高lv,絕對唔會好似你咁為左d  game既爭執咁少既事就係咁嘈,我回你個post都係興之所至就回你個post

你想嘈既就繼續嘈啦~因為我都會覺得你似係度唔冷靜想清楚就係咁嘈(個人意見)!!

原帖由 xyz123321 於 2006-8-9 03:27 AM 發表
今次我係想回覆你講既野,唔係想同你嘈~回完今次唔會回你~
你講哩句之前請睇睇推返個tp上去既人唔係我~我只係見到有個咁既tp就回 ...

咁我想問你有邊一句唔係幫住佢地?
你似乎好克意維護佢地?
失敗者?咁你呢?
你現實世界好成功?
仲有, 咪扮心理學家分析啦係度
打機者,如果為求達到目的而不擇手斷
打機冇機品既人, 現實世界唔會見得有品吧?
佢地為左達到自己目的而用埋卑鄙手段都係岩?
打機者,佢地淨係識比恰低lv?咁又可唔可以話佢地現實世界比人恰得多, 係game搵低lv發洩?
都係句,打機者,唔可以光明正大d?鬼鬼鼠鼠叫正常?
呢d唔係做人應有既態度?
你同我玩分析?唔見得有道理?我光明正大接受人地既挑戰=現實世界既失敗者?
打機輸唔起?咁玩黎做咩?
你都係d打機輸唔起既人?
呢隻game得你一個咁講
明眼人就知你係唔係打橫黎講~
咁多人玩online game得你一個認同佢地既所作所為係正確既, 你d眼光與正常玩家有d分別?

叫精英軍團收皮啦含家剷做埋d咁能on9既事    佢係唔係on能左做完又要淆又要串算點能樣先? i型我支持你a_____a
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:28 AM , Processed in 0.044771 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存