2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 爆爆王 爆爆王自我介紹所
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 乖乖女^^
go

爆爆王自我介紹所

game名:加俊
級數:91
最愛用的角色:藍寶
通常幾時玩:無定,得閒就玩
鍾意玩咩ser:自由1
鍾意玩咩地圖:村10,海14,野戰7
玩爆爆王最討厭遇到既事:殺左自己佢2為自己好勁
有沒有玩上一代的阿給:有
如有,你在阿給的game名:沒有
自我簡介:叫我加俊~想同我一齊玩可以add msn:kachun0103@hotmail.com
已有 1 人評分威望 收起 理由
乖乖女^^ + 5 感謝分享!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

game名: -YIU*
級數: 金飛機
最愛用的角色: 囡囡0
通常幾時玩: 得閒就玩
鍾意玩咩ser: 無差
鍾意玩咩地圖: 海14
玩爆爆王最討厭遇到既事:被人911
有沒有玩上一代的阿給: 有
如有,你在阿給的game名: 忘了
自我簡介: 見到我SAY句HI -_-

game名:維他純牛奶
級數:39
最愛用的角色:囡囡
通常幾時玩:星期一到五就6:45到8:30/到9:30.星期六同日就唔定
鍾意玩咩ser:唔定
鍾意玩咩地圖:咩地圖都玩..但咩地圖都好廢
玩爆爆王最討厭遇到既事:打大佬比自己人殺..同開個新手區.但d高手就係咁入
有沒有玩上一代的阿給:無
如有,你在阿給的game名:無
自我簡介:我係一名中學生..睇到我同我hi下..玩下..唔好笑我廢

game名:阿風爺爺
級數:銅坦克
最愛用的角色:要睇下對手同場地(沒特定,如:地墓12用工頭,海14用睏寶/痞子妹,野07/08用痞子妹
通常幾時玩:唔定,週六,日應該會下午玩
鍾意玩咩ser:19~25歲,裝扮達人01/02
鍾意玩咩地圖:海14,野07/08/13,地墓12
玩爆爆王最討厭遇到既事:死不認錯
如有,你在阿給的game名:阿風爺爺
自我簡介:沒咩特別...
要玩的隨時密我,但要講明你係2000fun到搵我= =

game名:假天真
級數:46咋=,=
最愛用的角色:小蜜桃
通常幾時玩:冇限
鍾意玩咩ser:是但
鍾意玩咩地圖:海14同野戰07.08
玩爆爆王最討厭遇到既事:成日比人搶錢囉=,=
有沒有玩上一代的阿給:冇
如有,你在阿給的game名:
自我簡介:得閒陪我玩下=,=我廢的=,=
cpk_hk@hotmail.com

game名:i9600598
級數:2黑條銀蝴蝶
通常幾時玩:5點之後
鍾意玩咩ser:炸彈地圖...野戰地圖
鍾意玩咩地圖:野07...海14
玩爆爆王最討厭遇到既事:冇啦啦比人踢出房...搶野食
有沒有玩上一代的阿給:冇
如有,你在阿給的game名:
自我簡介:常玩野07~都算"半個"高手既...努力練緊海14中!

game名: 豆腐冰雪女
級數: 藍3金飛機
最愛用的角色:痞子妹
通常幾時玩: 不定時..
鍾意玩咩ser: 都冇定
鍾意玩咩地圖: 海14
玩爆爆王最討厭遇到既事: 贏左就串77,輸左就話乞丐,911  /   911完人地仲話人地911,仲要踢埋你
如有,你在阿給的game名: 唔記得
自我簡介: 得閒同我玩下=.=雖然我唔算好勁...

game名:笨〥Tony
級數:銀飛機紅帶2條
最愛用的角色:最肥果個
通常幾時玩:得閒玩
鍾意玩咩ser:自由01/學生01
鍾意玩咩地圖:海14
玩爆爆王最討厭遇到既事:比人911後比人屈返轉頭/比人踢
如有,你在阿給的game名:忘記了--’
自我簡介:廢到爆--’成日比人秒殺自己

game名:承諾 諾言
級數:金牌仔
最愛用的角色:肥豬--
通常幾時玩:晚上12點後
鍾意玩咩ser:12-25歲
鍾意玩咩地圖:村10
玩爆爆王最討厭遇到既事:比香港人 一入去就話人 kai既人話(因我打唔到中文係入面)
如有,你在阿給的game名:我係一條叻魚  好似係咁
自我簡介:lag到飛起--

game名:=俊=
級數:67級
通常幾時玩:幾時都玩
鍾意玩咩ser:有位就入啦
鍾意玩咩地圖:海14 村10
玩爆爆王最討厭遇到既事:我任務9同10個頭同披風著左出唔到
有沒有玩上一代的阿給:有啦
如有,你在阿給的game名:108935C16
自我簡介:大家一齊玩呀同......教我點樣出番d裝呀 :cry:

game名:   水影風雲
級數: 金牌左右
最愛用的角色:  栗子
通常幾時玩:   好少玩
鍾意玩咩ser:   普通/高手
鍾意玩咩地圖:  全地圖
玩爆爆王最討厭遇到既事:   亂v v到自己= =
有沒有玩上一代的阿給:      有
如有,你在阿給的game名:   水影風雲
自我簡介:   少數仍然懂得亂v既人

game名:稚氣.
級數:銀蝴蝶藍色3條
通常幾時玩:4:00p.m - 10:00p.m
鍾意玩咩ser:有位就入啦^^
鍾意玩咩地圖:海14同村10
玩爆爆王最討厭遇到既事:俾人話嫩
如有,你在阿給的game名:louis1118
自我簡介:我係強者

game名:長崎涼美
級數: 紅2間銅
最愛用的角色: 無定
通常幾時玩: 晚上
鍾意玩咩ser: 自由10,20,30
鍾意玩咩地圖: 海14,村10,寶藏
玩爆爆王最討厭遇到既事: d台灣人係唔係都鬧你= =好黑人憎
如有,你在阿給的game名: 忘記了
自我簡介: 我好屎-_-
╰╯╭╮╰╯ + 5 感謝分享!

game名: 小乂白龍
級數: 280級
最愛用的角色:藍寶
通常幾時玩: 不定
鍾意玩咩ser: 自由01
鍾意玩咩地圖: 野戰
玩爆爆王最討厭遇到既事: 太認真的玩家
如有,你在阿給的game名: 忘記
自我簡介: 歡迎大家來找我玩 男/女 都得^^
最好16歲以上 不想跟小朋友玩-0-v

game名:軒軒仔仔
級數:銀牌灰1
最愛用的角色:睏寶
通常幾時玩:唔定時
鍾意玩咩ser:自由1-20
鍾意玩咩地圖:村10 海14
玩爆爆王最討厭遇到既事:911
如有,你在阿給的game名:軒軒仔仔
自我簡介:小新手一個 成日比人恰

game名:                  矮仔!
級數:                      就快 金雙刀
最愛用的角色:          囡囡
通常幾時玩:             日日玩(假期時)
鍾意玩咩ser:            自由10, 自由20, 自由30, 自由39, 自由40
鍾意玩咩地圖:          村10, 海14, 炸彈15, 野戰7+8
玩爆爆王最討厭遇到既事: 贏了就串;輸了就鬧
有沒有玩上一代的阿給:    有喔
如有,你在阿給的game名:  矮仔!
自我簡介:               嘿嘿!!!我玩海14最勁,,,如有 ,歡迎VS~~THZ

game名:              童星乂心意
級數:                  銅牌藍帶2段
最愛用的角色:       睏寶
通常幾時玩:          9月1號之前都會成日玩
鐘意玩咩ser:          唔定...咩ser有位入咩ser
鐘意玩咩地圖:         海洋02同海14
玩爆爆王最討厭遇到既事:  我比人911人地仲話我911佢
有沒有玩上一代的阿給:   有
如有,你在阿給的game名: 死仔!
自我簡介:     通常你都見到矮仔!都會見到我嫁>#<

介紹自己

game名:乂臭臭王乂
級數:184
最愛用的角色:睇場地=]
通常幾時玩:唔定 多數9-12 13-17
鍾意玩咩ser:自由1-10
鍾意玩咩地圖:炸彈15 <--屈機
玩爆爆王最討厭遇到既事:狂用道具...有錢大曬= =
有沒有玩上一代的阿給:玩過下,不過個時超廢..
如有,你在阿給的game名:唔記得LO
自我簡介:想搵香港人玩既..試下搵下我=3="
              我叫乂臭臭王乂             >[]<!!!

嘿嘿
我又黎拉
遲左兩日黎
如果唔係尿壺 {死臭桶 哼 }話俾我知真係唔知有比賽-0-
報唔到名 "嗚嗚><
可以既話俾我報名玩返單人賽    呵呵

game名: 詠豬
級數:   哇   都算勁拉      暫時紅銅雙刀
最愛用的角色: 痞子妹                  有時都會用丫肥既   -3-   ←受朋友感染 -3-v
通常幾時玩:成日 -3-      得閒果時拉 一玩就玩好耐 -3- {爽 =        =||}
鍾意玩咩ser: 定 居 無 差 1 7 {經常}或 18 或 2 0{絕少}        ||
鍾意玩咩地圖:野08 ←受段位感染 勁 野07 慢慢冇玩   廢佐少少 -3-  海14 ok既 最好炸彈模式
村10勁勁廢
玩爆爆王最討厭遇到既事:被假新電   打唔過低LV過我既人 -V-
如有,你在阿給的game名: winniewing || ? 唔記得拉     好似係
自我簡介: 搵我玩拉
              禁止小氣 自私 教曉徒弟冇師傅既人
                             以及爛仔

-----------完-------------
反踢賣房好正 -3-        "哇哈哈哈

game名: 一丫銘一
級數:4級/.\
最愛用的角色:丫銘
通常幾時玩:通常星期六同日
鍾意玩咩ser:邊到多人就玩邊到-.-
鍾意玩咩地圖:村10
玩爆爆王最討厭遇到既事:成日比人踢走/.\同埋d人話唔同新手玩
如有,你在阿給的game名:一羊仔一
自我簡介: 以前玩過瘋狂阿給~_~最近諗住玩返爆爆王^_^暫時係初哥>3<

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 07:00 AM , Processed in 0.058818 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存