2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美容髮型講場 大家覺得 "red@hair"個alex剪得好唔好? ...
樓主: hong0371
go

[髮型-髮型屋討論] 大家覺得 "red@hair"個alex剪得好唔好? [複製鏈接]

今日去左red@hair度剪= =....第一次黎神咁早去左剪...
alex你又成12點幾先返工...搵左果個叫阿ben既人剪= =....
個洗頭仔(好似叫阿豪)...洗頭好求奇同埋耳仔入哂水= ="...
幫我電負離子好似冇電過咁= =....仲剪左個柒頭添...收左三舊水...喔噢= =....
無估錯...著西裝好cool果個應該係你= ="....right=[]=??

笑傲無雙

alex 個條友我味去之前以為佢好勁~剪完好想打佢亂黎~下次去返ar yan 果度算~收皮la alex

笑傲無雙

ALEX 成日話層次層次層次~其實我懷疑佢唔知咩係層次~屌大家唔好去~去完你會後悔~58$ 囉去賭波好過

奇差
剪得唔靚...好求其
手勢唔掂
亂剪的...gel頭都更加唔使講...
想剪到MK咁就去...

dog鋪之中既dog鋪

原帖由 ngayat 於 2007-3-17 12:07 AM 發表

您把剪幾刮 幾貴 幾令都冇用...你信唔信我乜剪都剪到令頭髮...
唔信有時間您上黎我公司同您比試一下...
您用你把光剪我用咩剪都得...您帶人上黎比試... 您又知我冇光剪?我話比您知我有...咁我咪好勁@@?
...

咁又唔好咁自大 咩剪都剪得靚 你當我未讀過髮型咩=_=" 比把剪草個d你 你又剪唔剪得令先@@?

笑傲無雙

原帖由 魔影使徒 於 2007-3-19 04:10 PM 發表
奇差
剪得唔靚...好求其
手勢唔掂
亂剪的...gel頭都更加唔使講...
想剪到MK咁就去...

dog鋪之中既dog鋪

同意~條仆街仲要係度扮勁果下想屌佢

我星期6去左,好掂呀佢,我CUT完有人話我似大東呀

笑傲無雙

原帖由 高佬Jodie 於 2007-3-19 10:08 PM 發表
我星期6去左,好掂呀佢,我CUT完有人話我似大東呀

請問你係唔係講反話

回復 #128 hk0009 的帖子

唔係呀,講真架,出到去有個女仔講我似/

笑傲無雙

原帖由 高佬Jodie 於 2007-3-19 10:15 PM 發表
唔係呀,講真架,出到去有個女仔講我似/

係唔係ar~冇可能lo~alex 果條on9仔 唔識cut wo~ive d 學生都可能勁過佢~垃圾

回復 #130 hk0009 的帖子

係,我有4個FD去左CUT,CUT完組成HK飛輪海 /

笑傲無雙

原帖由 高佬Jodie 於 2007-3-19 10:21 PM 發表
係,我有4個FD去左CUT,CUT完組成HK飛輪海 /

我都同friend去~cut左2個7 頭~屌 alex 以為自己好撚勁~其實廢人一個

回復 #132 hk0009 的帖子

唔係呀,佢個日係唔係好忙,SO先係咁///

2KF足球隊

原帖由 hk0009 於 2007-3-19 10:22 PM 發表

我都同friend去~cut左2個7 頭~屌 alex 以為自己好撚勁~其實廢人一個

係唔係你個頭柒 所以剪極都咁柒咋:P :P

笑傲無雙

原帖由 REYes 於 2007-3-19 10:28 PM 發表

你好有形?~笨柒~

笑傲無雙

原帖由 REYes 於 2007-3-19 10:28 PM 發表

你話得我柒~不如post 你d 相俾人睇下~睇下你有幾(形)~笨柒

原帖由 ngayat 於 2007-3-17 12:07 AM 發表

您把剪幾刮 幾貴 幾令都冇用...你信唔信我乜剪都剪到令頭髮...
唔信有時間您上黎我公司同您比試一下...
您用你把光剪我用咩剪都得...您帶人上黎比試... 您又知我冇光剪?我話比您知我有...咁我咪好勁@@?
...

做呢行各施各法姐 搵食姐
之不過你咁呃人法 , 我確實睇唔過眼.

哦...睇唔上眼既人/做呢行既朋...

如果我剪得唔好既話...

你可以唔上黎架....大可以塭第2個人剪~ 旺角58蚊洗剪吹都話...(呃)既我野好講架^^'?

如果你話我扮野扮型...so...做我地呢行大把人扮野...

但係如果一個人係令仔...有型既  五宮好既  我同您講剪咩都好睇...如果係柒既冇野講~

叻既大把人...您可以去d貴場架200-500$重高d一個cut鄞有...

我58蚊我如果唔快手d都塭唔到食... 唔通我同我一絛絛剪?.? 唔合您心水唔=廢
平唔=唔好...  您地d小朋友見世面多d就知架啦...~

原帖由 ngayat 於 2007-3-21 02:24 AM 發表
哦...睇唔上眼既人/做呢行既朋...

如果我剪得唔好既話...

你可以唔上黎架....大可以塭第2個人剪~ 旺角58蚊洗剪吹都話...(呃)既我野好講架^^'?

如果你話我扮野扮型...so...做我地呢行大把人扮 ...

收皮喇 死柒撚, 我就唔去搵你剪 ,吹咩,學人串嘴,仲要串客仔,

你果行大把人扮野你就人跟住人扮野扮型架?你係小狗黎架?

你又要扮都扮得柒過人 , 叻既人係大把.但就一定冇你條 懵撚 份,

58蚊就要快手d , 咁就抵你一世搵唔到食喇.剪到隻手 "咬"柴 . 個人 拉柴 都係食 春卷,

唔合我心水就真係廢柴一條 , 你係勁既就唔會唔合我心水喇 ,岩唔岩呀?

我講撚到明要點剪.你剪撚到我成個狗樣咁 , 咁就叫勁?? 同我原先叫你剪果個 差 十萬八千倍呀你奶奶 !

剪撚到我後面 T字形 "辣哩"..兩邊 的水 一粗一幼 ..斜陰 變 分界 ..仲要 jel撚到個頭9唔搭8..d髮泥 一劈劈 痴係頭髮度,

都未卒云 d髮泥就查上人地個頭度.你係趕時間就唔好幫人jel喇.死契弟.

平唔係代表唔好 , 但你果度 平貴 都唔好 ,

話我地小朋友.分分鐘我地大撚過你呀.死契弟.得過廿幾歲話人小朋友,你見撚過好多世面咩,死懵撚,

我地見唔見世面多d都知你係柒頭喇.都知你係度搵笨柒喇.呃人上去你度剪.

以為自己好撚醒.好撚勁.查實 傻hi 一條,

話人地令仔,型仔剪咩都好睇.樣柒剪咩都難睇..你一定係柒果炸,

你唔好唔記得自己係狗樣呀.話人地柒剪咩都唔好睇.你就真係剪乜柒都咁撚柒呀,

塊面梯形,個鼻成碌撚咁,加埋塊大陰唇.真係想襯你訓著果陣屌你幾下,

個頭仲要留撚到成個 夜神月 咁. 成個 大陸d北佬 ..以為自好撚型,

你就真係柒人留乜頭都柒喇,仲以為自己好撚似15,16歲果d靚仔咁後生,

人地係度講反話呃下你等你條 柒hi 開心下咋. 你d皮膚 加埋你個柒樣.

成個 五十幾歲d 老丙 咁想等人丙你,柒到無人有,.

隻腳指手指同個心口仲要收埋好多 老泥.睇到都想扁柒你,

如果大家想 迅間變柒頭 既話.就去佢果度俾條 肥狗 剪喇,

實變柒頭.包無失手 :thup: :thup:

笑傲無雙

原帖由 【夜風﹞ 於 2007-3-21 05:21 PM 發表

收皮喇 死柒撚, 我就唔去搵你剪 ,吹咩,學人串嘴,仲要串客仔,

你果行大把人扮野你就人跟住人扮野扮型架?你係小狗黎架?

你又要扮都扮得柒過人 , 叻既人係大把.但就一定冇你條  ...

同意你講法~alex 成日講到自己好撚勁~其實冇料到~真係勁不知所謂記得你回過一個post 話你用垃圾剪都剪得好過人~你收皮la唔該~你剪撚毛la死廢狗alex 仆街西
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 10:27 AM , Processed in 0.045341 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存