2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 第九封印Online 大家玩咩族咩職業呀 !!!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 乂卍乂
go

大家玩咩族咩職業呀 !!! [複製鏈接]

咩GAME都會玩刺客- -"
仲要係黑精0..一定玩@@
玩刺客都可以召喚怪物..正

我之前都有玩神魔..個陣玩黑魔
覺得幾好練..單練又ok..  遠射同人地鬥快搶怪又夠快 = =
d招用得好..好多時怪未埋身就攪掂隻怪..
水又食得小..有招吸屍體mp..依家仲有得吸屍體血 ...
同人pk又吾錯..電擊扣血多又可以擊暈..出招時間吾洗半秒
黑箭直頭好多時秒人..不過新版吾知有無改到....
缺點練寵慢..攻高防低血少 0.0 正常黎講單練吾lag都應該吾會死= ="
依家諗緊玩吾玩..
如果玩應該玩黑魔或德法牧師..因為我多數單練..賴得組人
我神魔id叫艾修...吾知有無人認得依個id >"<

上面寫錯左 ..
黑魔id叫飛爆先岩
艾修係早期玩聖騎個名

原帖由 艾修 於 2007-5-12 10:49 PM 發表
我之前都有玩神魔..個陣玩黑魔
覺得幾好練..單練又ok..  遠射同人地鬥快搶怪又夠快 = =
d招用得好..好多時怪未埋身就攪掂隻怪..
水又食得小..有招吸屍體mp..依家仲有得吸屍體血 ...
同人pk又吾錯..電擊扣血 ...

你講緊黑修刺容?
玩弓型??可以雙修玩埋短刀嗎?

原帖由 stanley~~@@~~ 於 2007-5-13 12:27 AM 發表

你講緊黑修刺容?

我講緊黑魔法師..招黑箭係黑魔用
你講得岩...刺客可以玩雙劍..雙短刀或者玩箭
舊版d刺客練功多數用劍或刀..好小人用箭..可能箭一轉少技..不過都好高攻下0.0
不過刺客高lv要裝勁先好練..或者搵組..因為要埋身硬食..

原帖由 stanley~~@@~~ 於 2007-5-13 12:27 AM 發表

你講緊黑修刺容?

如果玩雙修係比較後期先玩..因為d技點吾夠用=.=

原帖由 艾修 於 2007-5-13 01:07 AM 發表

如果玩雙修係比較後期先玩..因為d技點吾夠用=.=

咁刺客pk勁唔勁 @@?

原帖由 小洋介 於 2007-5-13 03:17 PM 發表

咁刺客pk勁唔勁 @@?

刺客pk都好勁架~用招迴避勁迴得..用弓箭超高攻..又可以同法師鬥遠射..
用劍近攻有招可以打到人混亂..擊中後起碼有十幾秒敵人完全出吾到招任打
又可以出血刀..擊中後可以吸血...練功常用可以食小d水..所以血刀卡一定超貴
刺客用個d卡一定係最貴~你要有心理準備長期都好窮@@
仲有要用好多錢整裝...
練功整兩支短刀用刺客衝擊再插埋卡可以成日砍一下扣4下血..攻速又快
pk用雙劍或弓箭..不過d攻方防方又貴..
吾同黑魔法師...一支武器就ok@@

原帖由 艾修 於 2007-5-13 04:33 PM 發表

刺客pk都好勁架~用招迴避勁迴得..用弓箭超高攻..又可以同法師鬥遠射..
用劍近攻有招可以打到人混亂..擊中後起碼有十幾秒敵人完全出吾到招任打
又可以出血刀..擊中後可以吸血...練功常用可以食小d水..所以血 ...

即係有錢就玩得出色 =____=

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

原帖由 小洋介 於 2007-5-13 06:11 PM 發表

即係有錢就玩得出色 =____=

都係用Game D錢, 打怪會掉錢..
而且睇你好唔好運, D技能卡, 寵卡, 攻方, 防方, 技方, 速予之石, D裝備都會 打怪跌

我諗我會玩
修羅刺客 用劍
or
蓋亞戰士 用劍

不過而家連game又未down完
帳號又唔知係咪申請左....

原帖由 迷雪雪 於 2007-5-15 09:40 AM 發表

都係用Game D錢, 打怪會掉錢..
而且睇你好唔好運, D技能卡, 寵卡, 攻方, 防方, 技方, 速予之石, D裝備都會 打怪跌

哦 .. 咁都好d

最怕佢就係好似其他公司咁 .. 要用點數換d物品個人先會勁

勁呃錢 =___=

我覺得e game要用點數換d物品個人先會勁~
因為 唔洗錢  台灣~ 公測慢慢 就出點數既野  (我 估)

德法聖騎士,有防有攻,全力支持!!

原帖由 .神谷. 於 2007-5-15 03:02 PM 發表
我覺得e game要用點數換d物品個人先會勁~
因為 唔洗錢  台灣~ 公測慢慢 就出點數既野  (我 估)

都唔出奇 .... 話曬都終免 , 唔靠點數換野點賺錢 .. ha

只望佢唔好食水咁深姐 .. 嘿嘿

蓋亞咒~~~轉左馴師有招野獸同化!!!可以同隻野合體~正爆ar!!!

原帖由 soul1993 於 2007-4-29 12:30 PM 發表
我一定玩刺客..我玩咩game都鐘意玩刺客= =...鐘意佢型=w="

以以~喂~我又係=.=~但係唔識加點個d=.=~

阿修羅 黑魔法師

原帖由 小洋介 於 2007-5-15 03:24 PM 發表

都唔出奇 .... 話曬都終免 , 唔靠點數換野點賺錢 .. ha

只望佢唔好食水咁深姐 .. 嘿嘿

我玩修羅刺~用刀/劍

我諗都要靠點野先勁嫁啦- .-

不過以我所知~omg d點都幾貴下= =
正常ok 7-11都冇omg點買~要買MyCard轉點做omg
以轉點如下
MyCard 150 點-儲值 →OMG平台點數135 點
MyCard 350 點-儲值 →OMG平台點數315 點
MyCard 400 點-儲值 →OMG平台點數360 點
MyCard 450 點-儲值 →OMG平台點數405 點
MyCard 550 點-儲值 →OMG平台點數450 點
MyCard 1000 點-儲值 →OMG平台點數550點

以MyCard價錢
My Card 150點點數卡 39   
My Card 350點點數卡 88  
My Card 400點點數卡 98   
My Card 450點點數卡 113

咁你覺得omg食水深唔深呢-.-...~
就咁黎講呢-.-...omg d點仲要貴過  my card d點-.-...
除非有專門店出售-.-..不過都唔會使得去邊-.-..應該同my Card差唔多

原帖由 鬼爆文 於 2007-5-19 03:33 AM 發表

我玩修羅刺~用刀/劍

我諗都要靠點野先勁嫁啦- .-

不過以我所知~omg d點都幾貴下= =
正常ok 7-11都冇omg點買~要買MyCard轉點做omg
以轉點如下
MyCard 150 點-儲值 →OMG平台點數135 點
MyCard 35 ...

灰左wo .. mycard 1000 >> omg 550 =___=

都幾貴下 ... 但睇佢隻game d物品駛唔駛用好多點黎換 ...

又或者睇下d駛唔駛要d必需品要用點換 ..

即係好似金庸咁 .. d天書要用點換 .. 咁咪食得深 .. 玩錢既 on x
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:53 PM , Processed in 0.054408 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存