2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online 有史以來最強 格鬥 (計三ser)
樓主: choas666
go

有史以來最強 格鬥 (計三ser) [複製鏈接]

個陣我賣左大頭BB仔    買左江湖仇一刀       玩完江湖仇一刀        .   再同靖月一齊玩靖月

都好.....有個江湖仇一刀了 比我投下投下

根本里幾個post 都唔成立=.=
個名已經有問題啦 有史<==邊有者, 最早期玩既人名都無幾多個

好多都係最到中期 你見過先打上去=.="
仲要係合左ser之後仲有玩個d 你先知佢勁tim~~
仲有d可能係新人升上里~

不如改左 合ser後來最強 xxxx 仲好啦= =合晒理!!!
好多有史勁人都無玩啦~邊有得比較ar!!

只可以選見過既 人名=口="  
識而又覺得勁既
型到爆(唔同ser, 佢神田我高立,不過後期玩 古義做左fd 照選選 哈哈)
江湖仇一刀了 (玄~又係好出名,不過之後都好像無玩嫁, 宜家仲係到咩??)

識而又覺得廢既=.=
南帝<<==我覺得佢好廢wo, 之後如果轉左手我就唔知啦, 我指在佢成日追住黑米打時,
因為打唔win黑米,被黑米殺左又幾小朋友咁發皮4,仲要叫人幫(佢個弓手好朋友都幾勁忘了咩名, 佢地班人得個弓手勁,我在弓手最強唔見她名)
and叫成個義盟想追殺黑米! 成日pk 只係識 用bug 組隊殺人, 等人地殺唔到佢 對住里d對手真係啞晒啦~~~
我指既黑米係第2手果個(龍也)cccc 之後好快無玩啦,因為唔亂殺人, 所以唔係好出名,
隻人仔轉左比久十久玩第3手= =

你咪係到捉字失啦          你食飽飯無屎柯呀?
有名你就投啦    乜野唔成立呀   你咁鍾意反對   自己開個post  再比人投過囉
無我名我都未出聲啦    ..你呢d小市民    知唔知咩叫有史以黎      
你係強係出名   自然多人知你乜水     ..出左外掛之後   就以經唔可以再研究呢個問題了
邊個帶給恐怖既感覺多比玩家就邊個最強     認為姐呢句

(and叫成個義盟想追殺黑米! 成日pk 只係識 用bug 組隊殺人, 等人地殺唔到佢 對住里d對手真係啞晒啦~~~)

我見到呢句我都真係啞晒啦 =.=!  第一...我從來冇追殺過黑米 =.= 我差唔多唔玩先見過下黑米呢個人 =.=

而且同佢都有計傾下 =.=  係人都知我打機唔會用埋d狗招囉 =.=! 我廢唔廢見人見智啦 =.=

但我肯定我唔玩果時都唔識你係乜水囉 =.=o0o 又唔係玩得耐....第幾手都未知就唔好走出黎

呀G呀JO啦 =.=o0o...你好呀....好耐冇見大頭 0.0...比我都會投大頭bb!!

我係第一手南帝

南帝   我好掛住你呀   呢期玩乜呀你~~~

^^! 我都好耐冇打機喇....冇玩亂之後試過好多game

但真係冇一個有亂咁好玩 =.=! 好似話又就黎開隻勇wo

你會唔會去試下? 我會去玩下...睇下有冇反果陣岩岩亂既feel ^^

我e家玩緊Fantasy Earth Zero   玩左幾日   但無亂咁好玩  
但好多好多人玩      練功要單練既      
勇online    你玩個陣順便教我由低玩起la.....
亂隻game   d人玩到熟晒手    ..再玩返都稱唔到霸

你叫我教你=.= 我仲想叫你帶返我升咋=.=!

咁耐冇玩我都唔記得晒點升啦=.= 而且我而家

都一定唔會好似果時咁玩法0.0  我都冇諗住要

做最勁果個囉 0.0  唔好最廢就ok啦 ^_^

到時一齊玩啦 ^_^o0o haha

咁又係  唔好最廢就ok  無外掛就ok
諗諗下重新玩過  要打怪頭  ,個d  都幾慘
OK  玩得個陣記得叫我  .

@@大頭bb仔同南帝-0-
..哈哈
唔好介意=.=我玩港亂個時好羨慕呢兩個人=.=.........
大頭bb仔一成日黎鳳凰~~~~~........自己一個=.=一下順風=.=........吋呀-0-
但好好人-.-....哈哈.....
南帝=.=~~唔識佢..但好佩服佢呀..哈哈
可惜無大頭bb仔投=.=..................投左南帝

RUNX  ~~ lv 高人好多  升又多

@@見到咁多人..剩係記得 大頭BB同南帝~~

個陣同 大頭佢地打到7彩..日日都打- -

我係WinGo丫~

唔知有無人記得?

早期 103級 + 7冰拳 個陣 賣鬼左acc - -

南帝啦.......................

原帖由 金夕雨 於 2007-8-13 03:55 PM 發表
計0ser  岩岩出147ge靖月算幾勁.我果時唔係勁.但有番咁上下.一樣一招死-.-

如果有第2 我諗係南帝.

靖月 一刀了佢地係 得好少人117左果排最癲
個個比佢地秒- -"

江湖仇一刀了

點解冇闍神使.....
咁只好選南帝@@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:39 PM , Processed in 0.053782 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存