2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳1.0免費版‧經典版 SEVER1七星樓d所謂高層xxx行為
樓主: dreamskk
go

SEVER1七星樓d所謂高層xxx行為 [複製鏈接]

入去要做牛做馬=.=???

好黑暗=.=....................

原帖由 k k 於 2007-8-6 12:04 PM 發表
入黎睇完野~~閃人 @@

好令人懷念既吞食圖片- -.....

原帖由 ~斌仔~ 於 2007-8-6 11:05 PM 發表

好令人懷念既吞食圖片- -.....

=o=入黎睇相

=.=......................

原帖由 dreamskk 於 2007-8-5 07:27 PM 發表
打門大叫人比佢win,輸左就踢人出組,咁大個組做埋晒d咁x屎行為,哈,自己無技術就咪打啦,又話自己內掛又話外掛有問題先輸,(我挑)

咁都得..唔夠人打就要踢人出組..呢條友係唔係跌親個腦呀

柒星無人出黎回應下????
定係比人講中左身有屎...而家潛水?
玩金庸玩到咁狗屎....不如唔好玩啦....唔係贏就係輸嫁啦
打輸比武又唔係要死....你咁沈迷我怕你再輸多兩輸去自殺
頭條:金庸online某某玩家(名:xxx)輸比武大會後受嚴重打擊跳樓亡.......等等
有d咁既事情就唔好啦....玩game為求開心咋....清醒下啦

原帖由 很想見到你 於 2007-8-7 07:55 AM 發表
柒星無人出黎回應下????
定係比人講中左身有屎...而家潛水?
玩金庸玩到咁狗屎....不如唔好玩啦....唔係贏就係輸嫁啦
打輸比武又唔係要死....你咁沈迷我怕你再輸多兩輸去自殺
頭條:金庸online某某玩家(名:xx ...

佢地打機打上腦la....打壇仲好笑...on99 叫全部人唔準打獸  打就滅組
我就係笑到肚痛....!!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 根本英俊cofee 於 2007-8-7 10:10 AM 發表

佢地打機打上腦la....打壇仲好笑...on99 叫全部人唔準打獸  打就滅組
我就係笑到肚痛....!!!

叫咩人唔準打獸??

无聊

七星如何.根本轮不到你们评价,玩游戏而已.进七星受组规约束那不正常?组规限制不得骗人,难道不行?组织没有纪律,难道七星能生存到现在?我做进阶装卖成本价给兄弟甚至外界也不行?不如七星解散让你们自己玩得威风点好不?至于这界恒山门大问题,886我认为做得没错,他错就错在自己擅自踢了人而已,组织说了尽量让出坛的兄弟拿门链,少浪费药,如果不肯让的话,双方要全力以赴,这在七星谁不知?知道什么叫团结吗?知道什么叫节省药吗? 至于傅君x你看了组规吗?你现在算正式七星成员还是考察期?你说的次次打坛,我问你下你数数进了七星多久?打过几次坛?至于浩二,你密我进七星守坛.我是不是回复过你了?如果个个都进了七星那坛战还玩啥,没激烈的坛战你们觉得光打兽好玩?一个月花那么多钱来打兽?你们可以,我们确办不到.至于白无双的问题你想知道就去问哥哥(他们兄弟两个玩的),本来我不上2000的,也叫兄弟们别来跟你们一般见识,但是来看了还真鸟火.何况也不是你们这样第一次评价七星了,我回这贴子不是针对你们去解释什么,没那个必要.只是发泻下鸟火心情 七星:海棠公子.新月公子 字

卡卡

有七星兄弟经过的话看完就算.不要再起哄了,没意思.

不再回帖了

发泄心情已完毕.不再回帖.懒 浪费我时间

讓出壇的伙伴拿門鍊<--這個我認為沒錯...
曾經ser2的時侯...跟星雲之香谷是對頭...
我們也開些過期號去打...目的是不讓別人拿門寶...另一方面過下癮...
錯的我認為是踢人上面的問題...
事情我不十分了解...但是假如是因為輸了而踢人出組的這就欠大將之風吧...

原帖由 海棠公子 於 2007-8-7 10:59 AM 發表
七星如何.根本轮不到你们评价,玩游戏而已.进七星受组规约束那不正常?组规限制不得骗人,难道不行?组织没有&#32426 ...

傻棠上2000fun?????

886我认为做得没错,他错就错在自己擅自踢了人而已...小弟材疏學淺,就是說有錯還是沒有錯?看的不太明白....

原帖由 steven883 於 2007-8-7 11:47 AM 發表
886我认为做得没错,他错就错在自己擅自踢了人而已...小弟材疏學淺,就是說有錯還是沒有錯?看的不太明白....

等我黎解釋比你知啦-.-

對內 - nice job -.- 可以扮下高層樹立威風 - 佢個人

對外 - bad job -.- 少一個醫生而對面就多一個醫生 - 佢組織

所以有錯又無錯...無錯但又帶點錯. 錯又不是很大. 大的錯亦不到他去犯-.-

Dr. 芬 總結:武大再鬥過 -.- 七星同志們 !o!

以上觀點純粹個人e見-.-

原帖由 海棠公子 於 2007-8-7 11:21 AM 發表
发泄心情已完毕.不再回帖.懒 浪费我时间

回埋我e句pls -.- 如果886嬴左. 你肯定佢嬴埋藍鈴鈴 -.-?

原帖由 好Moon 於 2007-8-7 12:01 PM 發表

等我黎解釋比你知啦-.-

對內 - nice job -.- 可以扮下高層樹立威風 - 佢個人

對外 - bad job -.- 少一個醫生而對面就多一個醫生 - 佢組織

所以有錯又無錯...無錯但又帶點錯. 錯又不是很大. 大的錯 ...

即係空即是色,色即是空??阿彌陀佛~~~~

七星要踢人,外界無權過問吧,這不關你們其他組事

難道一定不能踢他?

原帖由 flflbb 於 2007-8-7 12:12 PM 發表
七星要踢人,外界無權過問吧,這不關你們其他組事

難道一定不能踢他?

咁比人踢果個應該問得掛=.=...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 09:07 PM , Processed in 0.038108 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存