2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Warcraft III 魔獸《信長之野望》 (中立) 信玄之女 松姬
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 浩氣雄獅
go

(中立) 信玄之女 松姬 [複製鏈接]

講真!!本人不見議大家要這隻英雄!!
因為他的大絕同真田的小招相差無幾!!
加上開了第一招 是會沒有爆擊!

原帖由 倉鼠傑~* 於 2007-9-16 10:27 PM 發表
否則12lv 前裝備為
(1)武士服
(2)再生/和泉
(3)太刀
(4)強化鋼
(5)抗魔/閃戒
(6)烤肉

見到(5) 我就已經無言...
我係信長見到你就知道有Free Lunch...

咁麻煩你post 出既松姬對信長既出裝先

原帖由 龍仔[細] 於 2007-9-17 01:21 PM 發表
否則12lv 前裝備為
(1)武士服
(2)再生/和泉
(3)太刀
(4)強化鋼
(5)抗魔/閃戒
(6)烤肉

見到(5) 我就已經無言...
我係信長見到你就知道有Free Lunch...

同意,唔錯

同上面果位一樣...
請post 你松姬既出裝

原帖由 游祉龍XD 於 2007-9-17 05:41 PM 發表
講真!!本人不見議大家要這隻英雄!!
因為他的大絕同真田的小招相差無幾!!
加上開了第一招 是會沒有爆擊!

咁你去玩真田啦...
咁講法...松姬, 加藤, 闇千代 都可以叫作者删除啦
真田再快都無松姬周圍走既機動性
同埋你無睇我打法...請你唔好亂發post
我叫左大家唔好長開第一招...點用法自己睇
點會無左爆擊 =.="
無意義既回覆...唔該唔好再係我既post度出現

(1)褲
(2)和泉
(3)舞雷
(4)閃戒
(5)抗魔
(6)烤肉

(1)武士服
(2)再生/和泉
(3)太刀
(4)強化鋼
(5)抗魔/閃戒
(6)烤肉

同你既分別...

(1)褲
(2)和泉
(3)舞雷
(4)閃戒
(5)抗魔
(6)烤肉

你只係比我多一把舞雷...我多你一把太刀...同合左武士服...
論攻速...比你快....防...比你高...
血量=一樣....攻 都係差唔多
只係我單靠魔免...你兩樣都用...

對信長...你既打法應該係龜塔...用舞雷執兵...防信長突襲...
我唔用舞雷...純補刀技巧去執...
技術既分別...有咩Free lunch唔Free lunch?
唔該清楚解釋!!

原帖由 浩氣雄獅 於 2007-9-20 09:42 AM 發表
(1)武士服
(2)再生/和泉
(3)太刀
(4)強化鋼
(5)抗魔/閃戒
(6)烤肉

同你既分別...

(1)褲
(2)和泉
(3)舞雷
(4)閃戒
(5)抗魔
(6)烤肉

你只係比我多一把舞雷...我多你一把太刀...同合左武士服.. ...

技術既分別?)我玩三國大
抗魔+閃戒與抗魔/閃戒的分別就是在於我玩敵軍會秒你秒到天腳底
或者你話自己技巧好唔會死
敢問松姬初期攻速高有何作用)畫圈圈)鬼之籠手合成中...

原帖由 倉鼠傑~* 於 2007-9-20 06:09 PM 發表

技術既分別?)我玩三國大
抗魔+閃戒與抗魔/閃戒的分別就是在於我玩敵軍會秒你秒到天腳底
或者你話自己技巧好唔會死
敢問松姬初期攻速高有何作用)畫圈圈)鬼之籠手合成中...

紅色字...你講咩?

三國同信長係兩個圖...作者都完全係兩個人...
你都可以混為一談...
三國重尾刀...不過用英已經高下立見...(唔好當我無玩三國...得你一個玩咁)
如果人地有心黎秒你...你死一次就知咩事啦...仲企定定比你追住你殺?
你唔識等時機先出黎...同你企係度等人黎圍無分別
你用秒殺英...就更係搵人秒
我見你用秒殺英...就更係唔會企定定等你秒
有抗魔? 一樣可以騙抗...有閃戒...同樣可以騙閃...(閃戒cd 仲耐...)
你所講既分別...完全講緊技術問題...
如果係對住信長呢d 係森林就 2技起手接技接死你既...你有抗魔+閃戒又有何用?
對唔同既英就用下你既腦諗下點打...

我係最後一段亦有講...前期松姬都係一件豆腐...你唔小心比人秒...送你4個字"關人隱事"
對d 唔識小心既人...送幾招你洗...(呢幾招三國無...驚部分三國轉信長既玩家唔識)
第一招 馬仔camp cp...放隻馬係cp 區...一個你認為睇得清楚既位置...正好防止信長呢類係森林接技既英
第二招 下忍照前路...一照雜賀教既神技...放下忍係戰線長期照路...就算對手衝緊出黎...都見到(不過心理時鐘要好...幫下忍隱身)
第三招 松姬奇襲全地圖照路! 松姬三技奇襲...可以點完地圖按"s" 取消...見對唔見左..就周圍睇下見唔見到...有時可以玩下人

缺點︰
第一招︰ 對於部份不精於控馬既玩家...可能馬仔死埋都唔知咩事...雖然松姬買野...閃一閃就買得...但係前期馬仔都好重要
特別係好似由"三國"呢類地圖轉玩信長既玩家...由於"三國"根本無馬比佢用...所以控唔控得掂都係問題
一陣比人殺馬要走場...就真係見唔少...(好彩2000fun呢個信長賽...寫明比人殺馬)
第二招︰ 同第一招一樣...對於"該" 部分"手殘"既玩家就更為明顯...因為下忍無魔免...又要每隔34秒就要再用一次隱技...所以對"該"部分玩家更不適用...
第三招︰ 個人除左後期用黎fake人之外...好少用...因為前期照得唔多路...好多位飛唔到...

多謝分享€€€€€€€€€€€€€€€€€€
已有 1 人評分威望 收起 理由
冰公子 -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

紅色字...你講咩?

三國同信長係兩個圖...作者都完全係兩個人...
你都可以混為一談...
三國重尾刀...不過用英已經高下立見...(唔好當我無玩三國...得你一個玩咁) (留意下自己講過咩「我唔用舞雷...純補刀技巧去執...
技術既分別...有咩Free lunch唔Free lunch?
(唔好當我唔識尾刀
如果人地有心黎秒你...你死一次就知咩事啦...仲企定定比你追住你殺? (魔免閃戒完全解決問題,就是我回你出裝不同的分別
你唔識等時機先出黎...同你企係度等人黎圍無分別
你用秒殺英...就更係搵人秒
我見你用秒殺英...就更係唔會企定定等你秒
有抗魔? 一樣可以騙抗...有閃戒...同樣可以騙閃...(閃戒cd 仲耐...) (俾個機會你呃下我
你所講既分別...完全講緊技術問題...
如果係對住信長呢d 係森林就 2技起手接技接死你既...你有抗魔+閃戒又有何用? (咪睇下你接唔接得死我,慢番你轉頭都仲得
對唔同既英就用下你既腦諗下點打...

我係最後一段亦有講...前期松姬都係一件豆腐...你唔小心比人秒...送你4個字"關人隱事"
對d 唔識小心既人...送幾招你洗...(呢幾招三國無...驚部分三國轉信長既玩家唔識)
第一招 馬仔camp cp...放隻馬係cp 區...一個你認為睇得清楚既位置...正好防止信長呢類係森林接技既英
第二招 下忍照前路...一照雜賀教既神技...放下忍係戰線長期照路...就算對手衝緊出黎...都見到(不過心理時鐘要好...幫下忍隱身)
)某位根本無需忍身
第三招 松姬奇襲全地圖照路! 松姬三技奇襲...可以點完地圖按"s" 取消...見對唔見左..就周圍睇下見唔見到...有時可以玩下人
)浪費時間,100都唔知睇唔睇到
缺點︰
第一招︰ 對於部份不精於控馬既玩家...可能馬仔死埋都唔知咩事...雖然松姬買野...閃一閃就買得...但係前期馬仔都好重要
特別係好似由"三國"呢類地圖轉玩信長既玩家...由於"三國"根本無馬比佢用...所以控唔控得掂都係問題
一陣比人殺馬要走場...就真係見唔少...(好彩2000fun呢個信長賽...寫明比人殺馬)
第二招︰ 同第一招一樣...對於"該" 部分"手殘"既玩家就更為明顯...因為下忍無魔免...又要每隔34秒就要再用一次隱技...所以對"該"部分玩家更不適用...
第三招︰ 個人除左後期用黎fake人之外...好少用...因為前期照得唔多路...好多位飛唔到...

最後一句...我玩三國玩左一年
信長我玩左兩年
唔好係度搞冷笑啦

(唔好當我唔識尾刀) 當你識尾刀...合把舞雷有幾重要?

(魔免閃戒完全解決問題,就是我回你出裝不同的分別)
咩叫完全解決問題? 個個有魔免閃戒就唔會死? 好似你搞冷笑多d...

(俾個機會你呃下我) 唔好紙上談兵...你自己諗下你要殺人...而果個人同你一樣程度..你要騙抗你騙唔騙到...如果你騙到...即係你一樣可以比人騙...你騙唔到...檢討下自己既能力

(咪睇下你接唔接得死我,慢番你轉頭都仲得) 我好少見信長/阿松/瀧川 6lv前 秒唔到人law

某位根本無需忍身  我講緊係"條路"度...睇唔明我寫清楚d...係d 兵仔行緊既路度...你放個rp上黎等大家學下點唔忍身都無兵仔打(而你隻下忍唔會去打兵)

浪費時間,100都唔知睇唔睇到  識用就唔浪費! 等於大友"扮開"大絕...唔識用就自己攞黎衰

最後一句...我玩三國玩左一年
信長我玩左兩年
唔好係度搞冷笑啦

你呢度先搞緊冷笑...呢度係三句...你玩左幾耐我無興趣知...我做網吧既年代你都唔知係邊度
見過幾多真正既高手同垃圾...小學生都以為自己好神都見唔少
你不斷"當"自己打得叻過人就係到撐...你真係相信呢個世界有一種打法係無敵既話...
每場都會有人咁打...同我講打左信長兩年...你呢兩年都係白過既

你傳5秒...我晨早就走左啦...識用...

我都廢事同你講野=.=
講d 野9唔搭8-.-

(1)褲
(2)和泉
(3)舞雷
(4)閃戒
(5)抗魔
(6)烤肉

.............

有條理......

好帖.........支持

太強了吧 .....果然是高手中的高手哦

用手動點1技尾刀超有用@@

十分清楚.玩法不錯..拍手支持

十週年勳章(賀詞)

你咁樣出裝法 .
前期肥唔起的 .
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:39 AM , Processed in 0.047451 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存