2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 勁舞團(香港版) 玩家自我介紹專區(發帖可加20分)
樓主: 問鼎天
go

玩家自我介紹專區(發帖可加20分) [複製鏈接]

勁舞團名稱:★K!NG`S.冰楓 同愛冰楓
年齡:17
生日:10月6 90
玩勁舞團多久?:6個月
上線時間:日日都上線
最喜歡的歌曲:140  2上就仲2
最喜歡的模式:B BOY 8K...歡迎搵我挑戰同玩嫁..呵問鼎天好耐冇見了-3-...之前比你恰爆斗舞..有幾會一齊玩
出沒頻道:1-1 1-2 情1
自我介紹:得閒搵我啦...msn:kelvinda2005@hotmail.com
已有 1 人評分威望 收起 理由
問鼎天 + 20 哈,好耐冇見

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

勁舞團名稱:◆4EveR〃笨影
年齡:13
生日:7月16
玩勁舞團多久?:3個月左右
上線時間:不定
最喜歡的歌曲:``眼淚的好戲`好好擁抱
最喜歡的模式:個人同步,,
出沒頻道:自由1-5   自由3-8
自我介紹:新手一名-v-
             而加仲係練緊188,,
             ``188只係FinIsH過5次`=[
-___________-`;

勁舞團名稱:*~Junior~*
年齡:19歲-v-
生日:{係game入面問我-v-想知的話=.=}
玩勁舞團多久?:(唔記得lu~~~)有2個月啦都-.-好似<----失憶
上線時間:時間不定(好飄耶~).我都唔知幾時會上..仲之得閒會上...
最喜歡的歌曲:好聽就鐘意-v-無指定
最喜歡的模式:情侶/Club Dance/領舞/拉丁/b-boy新舊都like/bu
出沒頻道:情2(多數長駐的頻道..)
自我介紹:好高興識到你們...得閒搵我玩^v^

問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱:彩云
生日:8月9日
玩勁舞團多久?:1年幾
最喜歡的歌曲:好多都喜歡
最喜歡的模式:個人
出沒頻道:新手/自由1
自我介紹:玩左咁耐都係新手一名,多多指教!!
問鼎天 + 20 鼓勵

十週年勳章(賀詞)

勁舞團名稱: 秋琪〞花*╮ OR ╭☆二重奏╯秋魅
年齡:15
生日:9月30
玩勁舞團多久?:1年,
上線時間:1-2個鍾=00=
最喜歡的歌曲: FEEL MY BREEZE
最喜歡的模式:BU=V=
出沒頻道:自由1,, / 情侶
自我介紹: 小女玩極都係玩得巧差= =|
               唔巧蝦禾差就是了
問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱:叻叻仔   
年齡:20
生日:9月13
玩勁舞團多久:斷斷續續差唔多1年
上線時間:不定,得閒就上
最喜歡的歌曲:188,186
最喜歡的模式:beat up
出沒頻道: BU領舞1
自我介紹: 自由垃圾一個 , beat up廢人1個 , 努力咁招緊女友 , 因為岩岩散左
問鼎天 + 20 鼓勵

榮譽勳章 十週年勳章(賀詞)

勁舞團名稱:跛仔
生日:5月14
玩勁舞團多久?:不詳
上線時間:不詳
最喜歡的歌曲:鴨子飛了
最喜歡的模式:BEAT UP
出沒頻道:BEAT UP1
自我介紹:嫩
問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱:。"影"。
年齡:14
生日:21st may
玩勁舞團多久?:半年
最喜歡的歌曲:188
最喜歡的模式:個人同步
出沒頻道:bu 1
自我介紹:我係一個新到冇得再新的新手^^"請各位多多指教-.-玩左半年才18的"
問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱: 傻〢影★
年齡: 13
生日: 16th July 1994`
玩勁舞團多久?: 半 年 `
上線時間: 不 定`
最喜歡的歌曲: 討 人 喜 歡 `
最喜歡的模式: 個 人 同 步 `
出沒頻道: 情 1 ``
自我介紹: 新 手 是 也 `
._______.;

你咁多帳號既?_?

rE ` 之 前 果 兩 個 係 我 表 哥 黎 既 `
我 都 係 咩 咩 先 認 識 2o0o FuN ;
之 前 我 表 哥 係 我 屋 企 住
佢 個 fD 介 紹 2o0o FuN 比 佢 既 '
佢 而 加 走 左 `
我 米 開 返 個 囉
呢 個 我 第 一 個 黎 架
你 一 定 係 睇 Ip 啦 ;

.______.;

問鼎天 + 20 OK

勁舞團名稱: ★→jeff←☆
年齡: 14
生日: 3月9日
玩勁舞團多久?:7個月到
上線時間:6:00到8:30到
最喜歡的模式: beatup
出沒頻道:咩頻都去@_@
自我介紹:本人唔係好勁~_~

問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱:‵◆..BABE*C】
年齡:16
生日:627
玩勁舞團多久?:接近年半掛
上線時間:逢星期5既4點-6點
最喜歡的歌曲:cyberlover=]
最喜歡的模式:自由同八動八瘋八
出沒頻道:1-10(1-10冇人就去1-1)
自我介紹:最憎情侶4k拉丁club dance
問鼎天 + 20 鼓勵

我好像是第1次自我介紹-.-
勁舞團名稱:═══一★夜星/殺無赦☆夜星

年齡:13
生日:1994/4/3

玩勁舞團多久?:我想.....剛1年接近1個月
上線時間:放左學..假期嗎...起左身掛....肯定既答案就係我想玩就會on..最小玩半粒既..
      升了lv要更新嗎=0=
最喜歡的歌曲:turbo-i belive
最喜歡的模式:自由/普個/c4/b-boy 8k
出沒頻道:自1-2/3/4/5   bu1

自我介紹:嗯.....因為以前玩星夢個陣一考試要溫書冇玩..同埋一玩番就俾人用裝串用lv串,,
             跟住玩跑啦...點知d dj覺得唔係太公平- -咁岩我個班咁多人玩勁舞.咁咪玩囉..
             之後發覺幾好玩...個陣好似係06年12月..不過部機中左毒玩唔到..所以1月幾先玩番
             之後俾同學叫入殺無赦團=0=
             如果想搵我既最好去自1-3啦..因為我入個個頻1次就入到= =不過想乳我既都係去大獎賽= =+

問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱:##獵人##
生日:5月26
玩勁舞團多久?:半個月唔夠
上線時間:一排沒玩...唔定
最喜歡的歌曲:bmp155
最喜歡的模式:beat up
出沒頻道:情侶all
自我介紹:我係廢物泥=3=新手...想同我玩既可以搵我=3= (我諗好少)
問鼎天 + 20 鼓勵

勁 舞 團 名 稱 : ⊿ζονΣ〃影
性 別 :
年 齡 : 13
生 日 : 16 th July 1994
玩 勁 舞 團 多 久 ? : 7 日
上 線 時 間 : 吾 定 架 啵
等 級 : 1 l v  .\    /.
最 喜 歡 的 歌 曲 : 1 ) 眼 淚 的 好 戲
                         2 ) 好 好 擁 抱
最 喜 歡 的 模 式 : 個 人 同 步 ` Crazy 4 方
出 沒 頻 道 :   自 由 1 - 5
自 我 介 紹 : 新 手 來 2o0o FuN 報 到  也 `
                 傻 影 牙 哥 是 也 ;;

版 主 哥 哥 加 分 分 丫 ''' xD
.________.
你兩兄弟,同年同月同日生?
對 牙 ``
做 咩 甘 問 既 ?!
.________.
我覺得可能性唔大

勁舞團名稱:⊿ζονΣ〃鬼
生日:1月15日
玩勁舞團多久?:4個月
上線時間:冇定
最喜歡的歌曲:188,186,142
最喜歡的模式:自由,個人同步
出沒頻道:1-5,1-20
自我介紹:一個廢廢的新手><咩都唔識~淨係淨個人同步><
問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱:⊿ζονΣ〃夢
年齡:11
生日:11月18
玩勁舞團多久?:6個月
上線時間:唔定~想上就上~
最喜歡的歌曲:188,186,142,100
最喜歡的模式:個人同步/c4
出沒頻道:1-4 1-5 1-20
自我介紹:一個樣衰的新手xd~
問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱 ×°酷愛♂藍魂
生日 11/2 (快生日了@_@)
玩勁舞團多久 都 有 1 年多 了 -____-''
上線時間 起 身 玩 到 凌 晨
等級 27
最喜歡的歌曲 當 然 係 舊 果 首 188
最喜歡的模式 自 由
出沒頻道 1-2
自我介紹
得 閒 可 以 搵 我 玩 鋪 自 由 -____-''

問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱`  ┌魔族§Orcus-..
性別 ` 女>v<!
年齡 ` 快16了@0@! (其實仲有大半年-_-)
生日 ` 11月2號@0@
玩勁舞團多久 ` 1年幾@v@!
上線時間 ` 鍾意就上唔鍾意就唔上-_-
等級 ` 22@v@!
最喜歡的歌曲 ` 相愛無因 <3
最喜歡的模式 ` beat汁 .\_/.
出沒頻道 ` 1-3`
自我介紹

-33-`魔族垃圾副團-_- 同我玩你會好有自信-_-因為你會係咁贏-_-
公公你孫囡來了有沒得加多d分xdd
問鼎天 + 21 有XD加多妳1分

總評分:  威望 + 21   查看全部評分

勁舞團名稱:kelv!n
年齡:15
生日:14/10
玩勁舞團多久?:1年
上線時間:冇定的- -
最喜歡的模式:個人同步c4
出沒頻道:1-4
自我介紹:升左成年都係16lv- -得閒可以搵我吹下水-v-!
問鼎天 + 20 鼓勵

勁舞團名稱: 然仔YiN
年齡:/ N/A
生日:27/11
玩勁舞團多久?:5個月左右
最喜歡的歌曲:有好多...butterfly 4's time
最喜歡的模式:Beat up 6方向
出沒頻道:Bu 1-2
自我介紹:
得閒可找我玩beat up
問鼎天 + 20 鼓勵

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:30 AM , Processed in 0.064269 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存