2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 功夫世界 版內舉報+意見區(有得加分)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: SANDRAHYC77
go

版內舉報+意見區(有得加分) [複製鏈接]

舉報人會員名:細峰XD

被舉報人會員名:kengi2004

所犯的規:佢copy左1個比人扣分個post我估都算 (惡意灌水)

網址連結:http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
已有 1 人評分威望 收起 理由
DEVIL煞魂 + 2 這個呢..佢應該唔用引用而已

總評分:  威望 + 2   查看全部評分

被舉報人會員名:【絕】

所犯的規:人身攻擊仲要攻擊我

網址連結:http://www2.2000fun.com/bbs/view ... age%3D1#pid47660454

原帖由 細峰XD 於 2008-1-31 10:50 PM 發表

被舉報人會員名:【絕】

所犯的規:人身攻擊仲要攻擊我

網址連結:http://www2.2000fun.com/bbs/view ... age%3D1#pid47660454

咳咳 咁都算係 吹水板 大把人比人扣分了~.~

成個群腳仔咁

十週年勳章(賀詞)

幾時開分流啊~~~

e+ ser1日日都爆滿~~

又lag~~希望官方快d開分流啦~~~~~~~ ><""

會員名:少堂

意見:  我提議應該開一個物品交易區係比D玩家可以係入面買裝同放裝

禁樣我會覺得比較容易收到 同較高放得出

是關我睇到個個交易區都係放ac同收ac 所以先係到比d意見

純屬本人自己既睇法!!!!

如 果 你 想 觀 看  隱 藏 內 容 , 請 按 「 讚 好 」

或 「 回 覆 」 。

舉報人會員名:  ~呀豪*

被舉報人會員名: shkgame

所犯的規: 連post

網址連結: http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 9959&extra=page%3D1 , http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2889945&extra=page%3D1

佢係晒3大分版同主版都係咁開post=_="所以唔只以上2個posts

DEVIL煞魂 + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 少堂 於 2008-3-2 02:09 AM 發表
會員名:少堂

意見:  我提議應該開一個物品交易區係比D玩家可以係入面買裝同放裝

禁樣我會覺得比較容易收到 同較高放得出

是關我睇到個個交易區都係放ac同收ac 所 ...

依個係版內既意見區
唔係講緊game入面既意見啊

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

會員名:女商之領導者
意見:應該開個昆人名單..令功夫的玩家有更好的環境玩..唔會俾昆人的人再次昆人...令各玩家有所防備...令功夫更加安定
DEVIL煞魂 + 5 我們會考慮這一點..多謝你的意見

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

DEVIL煞魂 + 5 已處理

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:09 PM , Processed in 0.037686 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存