2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地 回憶新月2...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 【HIM】
go

回憶新月2... [複製鏈接]

好掛住大家~><~him~leung~紫兒~炎神~地劍~仲有好多好多老朋友~你地好嗎>3<~
吞2仲黎唔黎=3=~我等緊你地=v=

原帖由 細之比 於 2008-7-29 03:45 AM 發表
好掛住大家~>3

有吞2咩?我唔知wo......有機會都想聚返埋一齊玩

hi  笨之比    牙籤him-.-

回復 22# 細之比 的帖子

細之比!!重記唔記得我丫??
老友鬼鬼打比你都唔聽又唔回!!!
吞2我會番黎嫁!!到時打比我出黎玩啦!死仔
我e+玩緊天龍!唔知你有冇玩呢??

h.l.k我都好掛住你地丫!!
你地冇玩之後我同細之比重有其他fd打爆左不死鳥個城啦!!
諗起果時大家一齊玩得好開心!!
唔知重有兄弟失戀王去左邊同唔知佢玩唔玩番呢??

HEHE~我而家無game玩呀~等緊隻吞2~一齊重溫下以前既野=3=~大家好掛住你地呀~

原帖由 巫C義 於 2008-7-29 09:07 PM 發表
hi  笨之比    牙籤him-.-

你條友仔-_-

原帖由 §無雙§ 於 2008-7-30 01:15 AM 發表
細之比!!重記唔記得我丫??
老友鬼鬼打比你都唔聽又唔回!!!
吞2我會番黎嫁!!到時打比我出黎玩啦!死仔
我e+玩緊天龍!唔知你有冇玩呢??

h.l.k我都好掛住你地丫!!
你地冇玩之後我同細之比重有其他fd打爆左不死鳥個 ...

哈哈,出左咪一齊玩下囉,咁多舊朋友一齊會好玩好多....
打爆左神谷個城?咁佢地咪激死-_-?

都吾夠你走o個時激死我地咁激,話時話都冇見過華仔-.-

係wo-.- 我都好耐無見過華仔=.= 佢去佐邊-.-

原帖由 巫C義 於 2008-8-1 08:43 PM 發表
都吾夠你走o個時激死我地咁激,話時話都冇見過華仔-.-

係架咩-_-...我一路以為冇人會理我走唔走

拖牙籤him出黎雞姦 你會玩吞精2ma?

應該會,但冇留意幾時出

原帖由 【HIM】 於 2008-7-30 05:25 PM 發表

哈哈,出左咪一齊玩下囉,咁多舊朋友一齊會好玩好多....
打爆左神谷個城?咁佢地咪激死-_-?

果時用1隻風敏 係新手張飛房pk屈你地5隻人...e個history 唔講既?.?

咁果時有矛激死@.@ ?

原帖由 headhead 於 2008-8-13 04:06 PM 發表

果時用1隻風敏 係新手張飛房pk屈你地5隻人...e個history 唔講既?.?

咁果時有矛激死@.@ ?

你係想講個時有條友用風敏一隻打我地5隻個時?呢個我記得,但係唔記得有激過
而且我淨係記得有條友話1打5......結果第一round俾我地水人狀解,飛走左之後都好似冇出現過.... 唔知你你記唔記得有呢個history?

原帖由 【HIM】 於 2008-8-18 12:56 AM 發表

你係想講個時有條友用風敏一隻打我地5隻個時?呢個我記得,但係唔記得有激過
而且我淨係記得有條友話1打5......結果第一round俾我地水人狀解,飛走左之後都好似冇出現過.... 唔知你你記唔記得有呢個hi ...

你係想講個時有條友用風敏一隻打我地5隻個時?呢個我記得,但係唔記得有激過<---梗係激唔過啦....5隻都唔駛禁...悶都悶死@.@ 不過我係問你有冇激死=.=   唔係問你有冇激過..答好d 唔該!!!

而且我淨係記得有條友話1打5......結果第一round俾我地水人狀解,飛走左之後都好似冇出現過....:<---- 果時1打5之後就賣左隻風敏 lu... 之後又1打5??????我唔知有件咁既事@@... 咁古碌比你地打死@@? 真悲哀...

原帖由 headhead 於 2008-8-20 05:54 PM 發表

其實係你唔明囉..."冇激過"既意思係連激氣都未有過....何來激死呢?中文睇唔明?
...之後賣左咁岩呀?不過你都賣得岩時候既.... 如果你唔賣,我諗你會體驗到自己有幾咁悲哀....隱身俾人1解就飛...超慘...

咁決斷就話人地唔明@.@咁野蠻..人家問你有冇激死...你話冇咪得 囉@@ 何必寫咁多肺腑之言!!

賣左都叫咁岩@@ 岩價唔賣..唔通你比$我丫?? 不過冇賣既話..玩到後期@@都唔會傻到 開1個打5個啦@@  係初期先恰d傻仔唔識玩 我相信你所講既比解完人再打飛..應該係1個比幾個打@@ 岩唔岩!!

原帖由 headhead 於 2008-8-21 11:58 AM 發表
咁決斷就話人地唔明@.@咁野蠻..人家問你有冇激死...你話冇咪得 囉@@ 何必寫咁多肺腑之言!!

賣左都叫咁岩@@ 岩價唔賣..唔通你比$我丫?? 不過冇賣既話..玩到後期@@都唔會傻到 開1個打5個啦@@  係初期先恰d傻仔唔識玩 ...

下....如果你聰明d..一開始就明我講咩我就唔會打咁多啦....叫我答好d個個係你...而家叫我唔寫咁多又係你...究竟你知唔知自己講咩....?
另外我只係估唔到你咁巧合就賣左姐....我又冇話你唔賣得...做咩咁激動?
其實如你所講..你賣acc同你個acc俾我地打飛應該相隔幾日左右....我唔覺得叫"後期"囉....
如果講後期...1個都打贏啦,雖然你個時已經唔見左...
我相信你所講既比解完人再打飛..應該係1個比幾個打@@ 岩唔岩!!
咁你自己要求...1打5...咁我當然搵5個打你啦....你要死快d,唔通唔幫你咩...

叫我答好d個個係你...而家叫我唔寫咁多又係你<--- 55..你又咁決斷話人地啦..真野蠻...答好d 同埋..你直接答咪可以唔駛寫咁多囉@@ 究竟你知唔知你答左d咩姐@.@ "呢個我記得,但係唔記得有激過" 你寫咁長 ..不如寫1個"冇"字咪仲好@@ 原來你仲唔明我問咩.....唔怪你@.@ 你就當我水平低

另外我只係估唔到你咁巧合就賣左姐....我又冇話你唔賣得...做咩咁激動?
靠估??? 咁你又知我激動  其實我笑緊果時果5個姐@@ 應該冇你份掛  我估下ja..唔岩唔好鬧我丫

其實如你所講..你賣acc同你個acc俾我地打飛應該相隔幾日左右....我唔覺得叫"後期"囉....
真係隔幾日咩??? 連我自己都唔記得...不過果次之後都冇再出去同人玩pk lu..買acc 只不過一班小青年...唔識玩...都唔出奇@@ 不過算啦..你入我數 我都唔會怪邊個既

咁你自己要求...1打5...咁我當然搵5個打你啦....你要死快d,唔通唔幫你咩...
真係野蠻...仲要話人死快d... 算啦..過左去...不過我想同你講....果時原本係 1p 1...但係唔知點解有會變左1打5=...=?  可能有人參掛..唔知尼...我都唔想有人參/.\ 既然參左咪1齊玩囉... 咁唔知算唔算自己要求尼....或者不如叫強行吧@.@

老實講
我都唔想出聲
不過個件事係我玩吞食中最好笑既事
自己話一個打5個
唔洗一回合俾人(秒殺)
好心個人仔+番d HP啦
打完個次以後都未見過你
今時今日重走番出泥講
真係人唔笑都狗吠啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:26 PM , Processed in 0.037641 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存