2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 <<樂園ONLINE>> 綜合討論+感想
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ○兔兔
go

[感想] <<樂園ONLINE>> 綜合討論+感想 [複製鏈接]

原帖由 ○兔兔 於 2008-3-26 09:01 AM 發表

我呢D留係非戰區既乖女應該唔識殺人狂魔   (講笑^^)

我唔識您啊, 得閒入黎呢個帖度吹下水懷念下啦

OH..我仲以為有d戰友係到>.<"

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

原帖由 ??人 於 2008-3-29 00:33 發表

OH..我仲以為有d戰友係到>.

殺人是不對的

= =+ 不過我可能識人識您...
佢果陣又係戰區殺人魔-口-"

風之精靈啊請傾聽我的邀請吧

仲記得果陣唔識用速成  要用紙抄低點打! 哈哈

各位樂園友多多指教!

介紹下自己先

本人12隻170 每個都300人斬以上

最高果隻2599 ^^"

掛點係東方之珠 南門

最想分享既經歷係..

同人係夢到開戰!

原帖由 King. 於 2008-3-30 00:35 發表
風之精靈啊請傾聽我的邀請吧

仲記得果陣唔識用速成  要用紙抄低點打! 哈哈

各位樂園友多多指教!

介紹下自己先

本人12隻170 每個都300人斬以上

最高果隻2599 ^^"

掛點係東方之珠 南門

最想 ...

哇哇句野真係超級抵死,
我記得果陣時我都係唔係好識打字...

我拎左人地D寶石裝晒上身唔識除番出黎

... 愈諗愈掛住

玩過星曲WEB

雖然我完全無玩過....

但我好想插話題

回復 #45 善福 的帖子

COME ON, 插吧-_-+

不過上面既幾位版友係得閒先講...
好似得我講多... = =+

我也好想念樂園歐ˊ口ˋ

今天突然做個白日夢 就想到了樂園...

想起一堆任務 一堆稱號 一堆熱心玩家

連轉生都有路標 可見玩家們的好心腸

可惜遇到黑心代理商 哀

原帖由 jojozp 於 2008-4-3 11:36 發表
我也好想念樂園歐ˊ口ˋ

今天突然做個白日夢 就想到了樂園...

想起一堆任務 一堆稱號 一堆熱心玩家

連轉生都有路標 可見玩家們的好心腸

可惜遇到黑心代理商 哀

哈哈,同意。
代理都唔係好黑心姐..
可能係之後既BUG所以搞成咁..
不過感覺上係樂園要D $黎都無用- -"

有人叫我將個『殺』字打1千次代表佢對樂園既感覺,
佢話因為呢個字所以樂園非常正= ="

我玩樂園又無咩殺人WOR..
可能係我後期先開始夠膽東方之珠SERVER

早幾年成日都有人話重建樂園
不過通常都係講大話多 後來都無哂聲氣
攪到我失望左好幾回

講真 如果用錢真係可以換返樂園
我一定會出一分力

原帖由 金代問題多 於 2008-4-4 02:26 發表
我玩樂園又無咩殺人WOR..
可能係我後期先開始夠膽東方之珠SERVER

早幾年成日都有人話重建樂園
不過通常都係講大話多 後來都無哂聲氣
攪到我失望左好幾回

講真 如果用錢真係可以換返樂園
我一定會出一分力

講容易做難,
競爭太大了...

我以前唔去PKS...
一去就比人殺鬼左-__-"
除非我痴住D殺人魔... 唔係我成日比人追斬。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ??人 於 2008-3-25 01:08 AM 發表
我係hk ser 玩的~我叫  黑魔道師刀 同
~豬頭~

豬頭!!!
你終於浦番啦咩
新仔 見參

我都有玩...
差唔多成十年前
好懷念= =
我叫SkyLover
有無人記得我

十週年勳章(賀詞)

雖然復活機會等於0
但都繼續支持!!

戰區的日子@@
非戰區封時空城@@

我第一隻online game 都係呢隻呀..
我記得果陣我好似小四...好似係-.-...見到呀哥玩...我又跟住玩...呵呵...
佢叫Pkkim...應該冇人記得-.-...我仲記得點洗錢...
交易果陣呢...其中一方禁交叉閂左隻game...咁就兩個人都有錢A.A...我仲記得係租房果到見到個個人間屋入便...
成地都係錢同埋裝-.-...勁想入去汁...入邊格格都係錢咁濟...呵呵...
而我最記得果樣...就係我比隻木乃伊打死左(已經唔記得係邊到-.-)...之後跌左件水晶鎧...驚比呀哥鬧...冇話比佢知-.-...
跟住隻game就汁左喇T.Te家好想玩番呀...之前我上網好似見過有大陸人想整呢個既私服...仲話係日本定唔知邊到啦...
個客戶端放左出黎比人下載...之後佢地仲話會用反客戶端既形式整番個server出黎...不過唔知真定假...
如果係真唔知整好未-.-...真係好想玩呢...

笑傲無雙

@@~~估唔到咁多人有玩樂園
玩樂園果時好細個....同阿哥用埋同一個acc(當然...點數佢包啦~~嘿嘿)
我開左1個人物...佢就開晒另外果7個人物
我果時仲係度玩人妖添~~哈~
仲記得果時打d魔法石打幾耐先有....有時真係打到唔想打...但係一陣又會去打過...
魔法石要有晒真係好難.....果時打晒返黎....真係好開心....好感動....終於打晒啦....
諗起都好苦=]但值得....
我阿哥果時有個人物叫----打不死唔知有冇人記得呢...?
pk都有分...死左無事...同死左失靈魂
係下面果個pk場...死左都無事....真係幾好@@
仲記得出面果d人....企晒係d安全區度....
行出一下就有人拎打~~~真係好恐怖~~但又好興奮@@
另外...唔知大家記唔記得個交易場~~~要搵人幫你頂住個門口@@"
如果果條友斷線...你就....嘿嘿嘿嘿嘿~~~!!
果時係交易場都搶左唔少野的說@w@
講起樂園真係好多回憶~~@w@
仲記得有度打獨眼巨人~~同埋真火假火@@
我上到真火假火果度就比d火燒死左@@"因為搵唔到條路

其實樂園唔錯的, 可惜華義很快停止開放,
亦唔明白點解連天堂2, 完美世界都有私服, 樂園卻冇...

聖袍....天仗... 精靈頭 加 唔記得咩就會有 炎帝 雷帝 冰帝
光與闇之繼承者 打死小黑同小白
初島打air珠............

重有個叫做高人(猜拳個件) 我諗大家都會無聊同佢玩=.=

嘩- -睇哂三頁真係好懷念 囧

我係當年既甲斐剎那   豬頭我都記得-0-

原帖由 書三新仔 於 2008-4-26 01:10 PM 發表

豬頭!!!
你終於浦番啦咩
新仔 見參

on9新仔=.=唔pm我 你仲有無搵勇=.='我係豬頭~~??人個ac都係我

原帖由 wallis119 於 2008-7-12 11:43 PM 發表
嘩- -睇哂三頁真係好懷念 囧

我係當年既甲斐剎那   豬頭我都記得-0-

啊= =有d印像
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:15 AM , Processed in 0.031544 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存