2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 寫我生活(網誌分享) 對於自己既高度 我極度自卑 好辛苦.......... ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: S!U_欣
go

對於自己既高度 我極度自卑 好辛苦.......... [複製鏈接]

我17都黎- -

165都未到啦- -

女仔要咁高做乜 - -

唔洗憎自己

無人生出黎係完美ga a_av..
可能呢個係你優點其中之一添..
有d人仲會鍾意細細粒既女仔添~
出到街見到果d女仔都同你差唔多高姐..
覺得矮咪著返對高跟鞋..一樣ok架..
著d窄d既褲隻腳睇落去都會顯得長添d~
放鬆d唔好諗埋一面

十週年勳章(賀詞)

初初諗住你係男仔 ~

睇到後面先知你係女仔-___-

女仔黎講...你唔算矮嫁啦 ~

而且  細細粒既女仔都幾受男仔歡迎 xDDD

傻妹 , 小小高度上的缺陷不算得上什麼

相比起有些人天生上身體的缺陷 ,

你應該慶幸自己起碼四肢健全吧 .

當問題出現時候 , 應該選擇補救的方法 ,

現在還可以多做運動 , 亡羊補牢 未為晚也

別再自怨自艾吧 , 也別再想自殺這個念頭

帶著樂觀的想法 , 燦爛的微笑 活出華麗的人生哦 !

女仔 150都唔係好矮
我18歲 160都冇 我咪仲慘過你

我就唔信銅鑼灣..旺角..咁多地方你買唔到衫=.=
我都識有d女仔fd係好大約你咁上下ge身高
根本就冇問題- -' 身高對於一個人只係一d外表得黎又唔係太重要ge野
如果個樣有問題生左一撻二撻野咁就慘啦
但係比人矮係一d小兒科啦...後生女,睇開d睇遠d

我男仔170
我都覺得好矮
想有176至180=_=
有時見到d高既男仔
都好想好似佢地咁= =

笑傲無雙 玩過星曲WEB

傻妹..你今年16歲咋..150都ok啦..!!

講樣野俾你知丫~我岩岩20歲左喇..咪又係150~嘻嘻..

你諗下..其實女仔高真係冇乜用..

要拎d放得好高既野..d男仔只會同你講..你自己拎啦..咁樣..

但係呢~矮呢~d男仔會幫你拎wor..哈哈哈哈..!!!*

仲有呀..有冇睇過同居密友呀..?!!

sammi講左句:::咁高..搭棚咩..

講真..高人搭巴士會撞親個頭..我地咁樣就唔怕呢~嘻..*

同埋..唔洗自卑wor..因為我都同你1樣高囉..

最重要係睇你點樣面對..唔洗理身邊既人講乜啵..

唔好因為俾人話幾句就要生要死喔..知道嘛..?!!

有咩唔開心..我做你聆聽者啦..

十週年勳章(賀詞)

靚女...我唔介意同你講,小弟成年只有162而已
或者大家可以做到朋友..我對矮人既心情緊直明白哂

下?! 女仔小事到不得了( 我唔係話男仔大件事 )
我有個19歲女仔fd , 都係153 冇問題一樣幾靚女

原帖由 S!U_欣 於 2008-2-22 09:20 PM 發表
我16歲人  得150 高..可能都冇 我都知道自己冇可能高!!

我次次出街見到d高過我既 我想哩埋 唔想比人見到我   係...所以我出親街就好自卑

而且仲有好多好多不便..........................

次次買衫 ...

150 係算矮--" 但又對封唔係豬魚囉! 可以用細細粒黎型容! 我有個女仔朋友佢都係152--" 佢不知幾咁自豪!又鐘意著高跟鞋同短褲短群--"

你女仔150.....唔駛死啦==''
av 女優好多身高都係15幾姐..hah
男仔150就話慘姐...

原帖由 S!U_欣 於 2008-2-22 09:20 PM 發表
我16歲人  得150 高..可能都冇 我都知道自己冇可能高!!

我次次出街見到d高過我既 我想哩埋 唔想比人見到我   係...所以我出親街就好自卑

而且仲有好多好多不便..........................

次次買衫 ...

冇人要你我要你    150 雖然唔知係幾多
我178左右   但我覺得點解做人要理身邊既人既目光
一地一句影響可以好深  so我唔會理身邊人點睇自己
自己鍾意做咩就做咩  老左先唔會後悔

原帖由 我愛你丫傻仔 於 2008-3-12 10:06 PM 發表

冇人要你我要你    150 雖然唔知係幾多
我178左右   但我覺得點解做人要理身邊既人既目光
一地一句影響可以好深  so我唔會理身邊人點睇自己
自己鍾意做咩就做咩  老左先唔會後悔

估唔到我個post 有咁多人鼓勵我  好感謝佢地

150...
到你膊頭到na t^t

其實身邊既人反而冇咩說話比我聽... 有都係講下笑咁..
係我自己接受唔到..因為我覺得自己個body 好怪 好唔中意
不過我都只可以接受... ><

放心啦..16歲都仲有得高架!!
再何況..女仔高..冇乜著數..
150真係唔算矮架!!
我有個fd 14幾tim啦!!
唔需要為自己既高度自卑喎!!

開心d啦=]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 S!U_欣 於 3/13/08 01:52 發表

估唔到我個post 有咁多人鼓勵我  好感謝佢地

150...
到你膊頭到na t^t

其實身邊既人反而冇咩說話比我聽... 有都係講下笑咁..
係我自己接受唔到..因為我覺得自己個body 好怪 好唔中意
不 ...

唔洗唔開心wor~~
真係冇問題呢~~
間唔中俾人笑就點都會有既~~
當笑話聽..自己又開心d..
係咪..?!!

矮都想死=0=....你講笑咩,,,,
要矮仲有大把人矮過你,,,
但如果真係因為矮而去死直得麼?
落後山區地方,,人地餓到冇野食都未諗過要死,,
何況你就只係矮?要慘大把人比你更更更更加慘!!
你有冇同你屋企人傾訴過@@?
如果有唔開心,,要多d搵人傾,,
釋放下心在既壓力,,
唔係真係幾易拉柴xD....
我諗,,你依家先16歲,,,
仲有得高既,,加油吧~~

原帖由 雪影 於 2008-3-13 07:04 PM 發表
矮都想死=0=....你講笑咩,,,,
要矮仲有大把人矮過你,,,
但如果真係因為矮而去死直得麼?
落後山區地方,,人地餓到冇野食都未諗過要死,,
何況你就只係矮?要慘大把人比你更更更更加慘!!
你有冇同你屋企人傾訴過 ...

但見到自己個身型真係好怪... 好唔中意 T^T
行街見到d鏡 唉 救命

樓主唔洗諗到咁慘....你16歲,仲有幾年時間俾你高

相反地,,,太高都唔係好好...因為宜家hk人平均身高

都係16x~17x....我就183,所以次次同出親街我都高成個頭咁

個種feel唔係咁好受...你諗下,,成條街d人最少矮你半個/一個頭

所以我寧願自已去返178~180算

150係hkg離講叉唔多啦.......唔太矮既
但依家d人真係愈離愈高.....
我都係得164到咋......我dd就真係叫矮啦
我個部門得一個c父矮過我.......咁我咪灰爆?.?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 05:25 PM , Processed in 0.047506 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存