2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》車種區 >>>NISSAN SKYLINE GT-R (BNR32) 討論區<<< ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~K.O~
go

>>>NISSAN SKYLINE GT-R (BNR32) 討論區<<<   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-10 10:50 PM 發表

不如你幫我試下set b + gt + tc2 同 rg2 睇下點

for  ta?

原帖由 ~K.O~ 於 2008-3-10 11:04 PM 發表

用原裝wing~~

好似好吸引,,,,原裝真係咁好夾咩

原帖由 阿~輝 於 2008-3-10 11:11 PM 發表

for  ta?

for 挑機呀..

尋找一個最夾得既setting

原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-10 11:12 PM 發表

for 挑機呀..

尋找一個最夾得既setting

甘你試下我個setting 囉~~

我個set a + rg2  有無試過??

原帖由 ~K.O~ 於 2008-3-10 11:31 PM 發表

甘你試下我個setting 囉~~

我個set a + rg2  有無試過??

冇呀...岩岩琴日先tune到4x lv....

set a 唔係豆腐既咩...

同埋佢個尾怪怪的wo

原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-10 11:55 PM 發表

冇呀...岩岩琴日先tune到4x lv....

set a 唔係豆腐既咩...

同埋佢個尾怪怪的wo

我今日為左幫大家試setting ..打左2個鐘鬼 !! 悶死
試左set c對戰幾好 ..吾似set a淨識加速 !!
set a + 57f + a翼 =加速setting 硬度麻麻 !!
set c + 57f + c翼 =過份咬地 ..
set c + mg + c翼 =平均 ..
set c + 3爪 + c翼 =硬度有7分 ..封灣心一流(攻守都得) !!
搵日打埋RGII 用係set c到 ..睇下得吾得 !!

我依家用緊  AERO A + A WING + 3爪

如果我係用泥 挑機..要石更 要好夾 應該用咩好0.0

我未升爆=.="V

都 11XX 星了

原帖由 ○希文● 於 2008-3-11 01:25 AM 發表

我今日為左幫大家試setting ..打左2個鐘鬼 !! 悶死
試左set c對戰幾好 ..吾似set a淨識加速 !!
set a + 57f + a翼 =加速setting 硬度麻麻 !!
set c + 57f + c翼 =過份咬地 ..
set c + mg + c翼 =平均 ..
...

冇SET B 同 原裝既..依兩個唔硬

試左好多SETTING....真係試到灰...

SETTING : SET B GT (因為好多人都話SET B 硬 GT就再加硬)

試左既鈴: 3爪(加速好快 頂到人地夾 主動夾唔夠力水)
              57F(我覺得有小小甩...唔太好夾- - 不過都防到)
              RS+M(加速 OK 夾人算OK 不過唔夠爽 過灣不錯)
              RG2(唔夾得 又慢- -'' 今日試左...個人灰哂)
              星星(各方面好好...差左比人夾死 又夾唔到人)
              GTC(有D甩..麻麻地/.\)

試左咁多....最好係RS+M嫁啦

跟住想試埋TC2....希望佢好D/.\

其實如果我用全套SET B + SHOTGUN 好唔好?

原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-11 07:20 PM 發表
試左好多SETTING....真係試到灰...

SETTING : SET B GT (因為好多人都話SET B 硬 GT就再加硬)

試左既鈴: 3爪(加速好快 頂到人地夾 主動夾唔夠力水)
              57F(我覺得有小小甩...唔太好夾- - 不過 ...

你夾車唔係話 亂來都得嫁啵= ='
要睇時機,你下下夾過去~ 唔一定夾到嫁啵........

聽你甘講.....
r32  好似唔多適合你啵~
不如你試下用r34....

原帖由 ~K.O~ 於 2008-3-11 07:51 PM 發表

你夾車唔係話 亂來都得嫁啵= ='
要睇時機,你下下夾過去~ 唔一定夾到嫁啵........

聽你甘講.....
r32  好似唔多適合你啵~
不如你試下用r34....

其實我技術唔太好...

未去到唔識夾既.

以上既SETTING 我都會揾唔同車 同唔同人黎試...

我D FD 都話好多SETTING都唔掂

其實我一直玩R34...但係我中意R32多D..

想改到佢同R34 咁硬..唔知係唔係可能性好低-__-

P.S 其實我用以上SETTING都贏到...只不過係我..係夾人方面想討論JA /.\

如果 SET B 全套+ SHOTGUN 點??

set c + 3爪 + c翼

c 翼 係咩翼 ??
同埋a翼係咩翼
全英文係咩?

原帖由 餅b仔 於 2008-3-11 08:21 PM 發表
set c + 3爪 + c翼

c 翼 係咩翼 ??
同埋a翼係咩翼
全英文係咩?

C翼即係跟C AREO 個隻翼..

轉左SET C 自然有嫁啦

沒人 理我T___T嗚

我聽日去試下新setting 先~
原裝aero+Enkei WRC + 3D wing 試下睇下咩效果先~~

試完夜晚會報~

原帖由 ~K.O~ 於 2008-3-11 10:02 PM 發表
我聽日去試下新setting 先~
原裝aero+Enkei WRC + 3D wing 試下睇下咩效果先~~

試完夜晚會報~

set c + 3d + 3爪又如何呢

原帖由 魔爺□_□ 於 2008-3-11 09:57 PM 發表
沒人 理我T___T嗚

我理你

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我就原裝包 原裝wing 3爪   入灣反應好好..但就好甩... 直路又好似唔係太快...
呢個大setting家覺得點???

原帖由 choi1987 於 2008-3-11 11:05 PM 發表
我就原裝包 原裝wing 3爪   入灣反應好好..但就好甩... 直路又好似唔係太快...
呢個大setting家覺得點???

我覺得r32 唔適合用3爪來對戰~

因3爪用係r32 度比較甩,

過灣時很易被人推開,你試下換rg2

回復 #97 。滴仔﹏ 的帖子

我想知..D 太呢...

57F  隻隻色都有唔同效果=....=??
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 08:55 PM , Processed in 0.038904 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存