2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 <<神影特攻>>打國戰!!!!!!
樓主: q26318193
go

[歐美遊戲] <<神影特攻>>打國戰!!!!!! [複製鏈接]

原帖由 aLmu 於 2008-4-22 10:28 PM 發表

我個OWL次次比BALL打到得返幾滴血-.-
好彩夠快走到
不過最多係死係ALB度-.-

如果唔練蟲系既 會唔會少左點加?
同埋一入戰場時 最好用邊幾類兵?(係咪行得要夠快?) 雙管?
knell初頭個沙蟲好鬼廢-.- 個花又 ...

ALB有個特性 就係空雷每過1分鐘 威力就x2
如果佢岩岩放空雷 可能只係扣30血一個 不過如果10分鐘後
可能去到2000血一個, 空雷愈早清愈好

虫系練到50lv就夠(不是士兵lv 是人物虫系50lv)
基本上如果是edu 要2隊stopper, 最好3隊
用來阻止敵人突然poc 全佔
stopper 講求最短時間內輸出最大攻擊力
其餘時間可以一隊地面hunter 一隊空對地hunter
只要練好左 stopper 其實士兵快唔快無所謂
快有快既突擊, 慢有慢既中堅

knell 好處在於無視地形 可以穿山穿水
如果有12隻moth係poc上 時間得返2分鐘 咁只有knell可以上poc
knell前期係好難練 後期你會好愛佢 =]
oizy 如果拎來練係唔錯既 不過練完就賣吧~"~ 沒用 血少攻低~"~

巨人 imp 係最後3分鐘先出場 守係poc 其他咩都唔好做
因為對方一定要上poc先可以贏 佢屈住來打 打完就夠鐘
總之唔理係你用攻 定阻  總之唔比佢上到點就得
你放心吧 最尾幾分鐘 佢地一定會沖上來比你吃XD

emp裝了之後 要按"E"再點敵人先用得
基本上魅影都唔錯 不過多數用來定jor 免得佢傳送
但係殺傷力就..."
可以考慮9隻 巨人/imp+1隻魅影

原帖由 stephentpyc 於 2008-4-23 12:00 AM 發表

ALB有個特性 就係空雷每過1分鐘 威力就x2
如果佢岩岩放空雷 可能只係扣30血一個 不過如果10分鐘後
可能去到2000血一個, 空雷愈早清愈好

虫系練到50lv就夠(不是士兵lv 是人物虫系50lv)
基本上如果是ed ...

原來alb係咁-.-
咁地雷兵都相同?

如果我個tyr而家35lv 人物 異形41lv  咁tyr到左60lv果陣人物大約升唔升到50lv?
stopper既例子係pig? 仲有無其他 or 練兩至三隊 pig?

如果照返我而家個配點要幾lv先升到knell

你話最後三分鐘先出巨人/imp 但係如果玩計分果個應該一開始就出?

原帖由 aLmu 於 2008-4-23 07:41 AM 發表

原來alb係咁-.-
咁地雷兵都相同?

如果我個tyr而家35lv 人物 異形41lv  咁tyr到左60lv果陣人物大約升唔升到50lv?
stopper既例子係pig? 仲有無其他 or 練兩至三隊 pig?

如果照返我而家個配點要幾lv先升 ...

地雷兵不是 就咁計
不地雷兵都超麻煩
400-600攻一粒 仲要群體傷害
玩地雷地兵 一定玩port mine, 即係埋係你增援點
係落地就全隊慘死!!!!

tyr先練住先 練到人物 異形50lv  就可以賣 10隻應該夠50lv

練多幾隊pig係無用既 如果有空炮就大件事 你既stopper被廢武功
最好2-3隊 stopper, 一隊空對地 一隊地對地, 睇情形出動
pig, arb, vult, rev imp ghost都係最強既stopper, wight未付費用唔到 所以不計在內
之後就是中堅 moth levi chims wriath mept 都係多血高防又攻強型
其實各有各好 中堅不會被一下子就消滅 可以長時間清poc,
反而pig arb vult 會在1-2秒間被滅 不過輸出會大很多

如果60lv knell clout 40就用到 不過血可能只有8千...
如果要8700血就要clout 60

計分vic map 頭5分鐘可以不理poc
10分鐘開始就要守住poc 平每3分鐘死一隊, 所以3隊stopper就剛剛好
如果你玩pig/ arb 一清完點 就要退兵 見到下一隊敵人上poc就馬上出來再炸過
咁會大大提升存活率 增時期有180秒 多血少的pig 和arb最好的藏身之所

原帖由 stephentpyc 於 2008-4-23 12:02 PM 發表

地雷兵不是 就咁計
不地雷兵都超麻煩
400-600攻一粒 仲要群體傷害
玩地雷地兵 一定玩port mine, 即係埋係你增援點
係落地就全隊慘死!!!!

tyr先練住先 練到人物 異形50lv  就可以賣 10隻應該夠50lv
...

其實打完戰個計分有咩用?即係殺一隻一分 poc7分 ,對exp有無影響

地戰機其實對守POC多唔多用?

chims係細果個戰車?

mept 又係咩- -
基本上你講中文我都搵到兵,因為我兩三年前玩過台版- -

同埋普通地圖一格( E.G a1 既橫距同直距係幾多m?)

原帖由 aLmu 於 2008-4-23 04:11 PM 發表

其實打完戰個計分有咩用?即係殺一隻一分 poc7分 ,對exp有無影響

地戰機其實對守POC多唔多用?

chims係細果個戰車?

mept 又係咩- -
基本上你講中文我都搵到兵,因為我兩三年前玩過台版- -

同埋普通 ...

其實可以話有 因為win左會多20%(最大99%)
輸左會少20%, 分數當然多過敵人win左就好

地戰機其實用來hunt 對空不能既單位
因為都有近8k血 8x防 3秒 375攻 其實唔算差
用來狙擊地面部隊同arb都非常好用 不過要小心ball同alb

yes chims係小戰車 用機關槍的(ura武器可以用laser)

mept即係巴茲 拎住滅火筒 周圍走個件 有導彈同laser武器
導彈無視防禦 4秒 500攻, laser 3.3秒 550攻

除左44外 所有地圖16格都係 50mx50m
如果你既moth射20m 即係打半個格仔既射程

原帖由 stephentpyc 於 2008-4-23 04:25 PM 發表

其實可以話有 因為win左會多20%(最大99%)
輸左會少20%, 分數當然多過敵人win左就好

地戰機其實用來hunt 對空不能既單位
因為都有近8k血 8x防 3秒 375攻 其實唔算差
用來狙擊地面部隊同arb都非常好用  ...

你講巴茲個武器要幾tech先用到?

laser係雷射?

咁44係100x100?

原帖由 aLmu 於 2008-4-23 05:51 PM 發表

你講巴茲個武器要幾tech先用到?

laser係雷射?

咁44係100x100?

巴茲91lv武器是無視防禦的導彈 4秒 500攻
101lv武器是雷射激光 3.5秒 550攻
各有各好吧~

44真的不知道 應該是大於80 小於100

現時lv
49 50 50 49

好難升呀....................

仲有冇中文化呢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:51 PM , Processed in 0.304678 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存