2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 動漫綜合討論區 大家看魯路時都是等字幕的吧,有沒有想過看直播呢? ...
樓主: vincent105
go

[分享] 大家看魯路時都是等字幕的吧,有沒有想過看直播呢? [複製鏈接]

勸各位傍晚時份/深夜時份去睇睇...
因為有幾套動畫都係呢d時份做...
不過琴日大部份時間都睇到果4個台.....
= ="一見到禁左佢先+入最愛.....
何況果4個台唔係24小時開的(好似= =")

問問...
果4個台個名都唔同=囧=
邊個打邊個??因為睇番動畫d官網唔同台名的....
例如樓上答左既:tbs=mbs.....

原帖由 寂靜。黑夜=] 於 2008-8-14 11:37 AM 發表
勸各位傍晚時份/深夜時份去睇睇...
因為有幾套都係呢d時份做...
不過琴日大部份時間都睇到果4個台.....
= ="一見到禁左佢先+入最愛.....
何況果4個台唔係24小時開的(好似= =")

問問...
果4個台個名都唔同 ...

我仲衣為TBS係專做動畫嫁TIM= =  但點知唔係
之後上tbs個網睇  好似2日先1套咁既= =
岩岩做元to love
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 04:29 AM , Processed in 0.029562 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存