2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 MK重有邊度有挑機場~___~
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 大神
go

MK重有邊度有挑機場~___~ [複製鏈接]

原帖由 炎之騎士 於 2008-5-30 01:03 AM 發表

上將??
叫咩名?

上將呢d...做黎無咩用...得枝刀同槍
我玩到中將無玩了...a"a
最高峰係指~當對住mods同神話個d團都有得嬴...就已經係達到高峰~o~"""

原帖由 大神 於 2008-5-29 11:49 PM 發表

wo!!
金記係我第2隻玩既online game= =
第1隻就係石器~~~
玩得最長既就係魔力

我第一隻玩嘅係d2@@
其實我冇咩點玩過online game
多數都係玩cs多~cs小弟技術自問都ok嘅...
唔會累輸自己team掛

原帖由 炎之騎士 於 2008-5-30 01:06 AM 發表

我第一隻玩嘅係d2@@
其實我冇咩點玩過online game
多數都係玩cs多~cs小弟技術自問都ok嘅...
唔會累輸自己team掛

E+有隻CS ONLINE呀-.-同CS都差吾多SO我先無玩

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:05 AM 發表

上將呢d...做黎無咩用...得枝刀同槍
我玩到中將無玩了...a"a
最高峰係指~當對住mods同神話個d團都有得嬴...就已經係達到高峰~o~"""

其實我都有印象你喺2kf嘅hp版出現過...
我去到准將咋...邊到得閒成日玩丫...
同果d咩旺角槍神日日爆雙經升排名咩=0="

mods就真係勁...神話講真我覺得麻麻
我果team avenge復仇都打得贏佢...
之後ForcE d人係我d fd嚟...
最串就係死右d人...又唔係真係勁=0="

你入面叫咩名啫?
其實hp需要嘅技術層面都好低下...
玩技術真係cs好好多...所以我玩cs係勁過hp...

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:08 AM 發表

E+有隻CS ONLINE呀-.-同CS都差吾多SO我先無玩

唔得閒玩olg啦...
講真...依加我打機都係淨係打街機...
打街機我都淨係星期五六夜晚先打...
咁你睇下我其實對打機都有d淡忘...
又要返工呢...(雖然話係一d散工)

得閒都出街影下相好過~

原帖由 炎之騎士 於 2008-5-30 01:11 AM 發表

其實我都有印象你喺2kf嘅hp版出現過...
我去到准將咋...邊到得閒成日玩丫...
同果d咩旺角槍神日日爆雙經升排名咩=0="

mods就真係勁...神話講真我覺得麻麻
我果team avenge復仇都打得贏佢...
之 ...

我個陣會考完~先玩得多~"~
我有1中將1准將...中將吾好提吧~O~"""
其實都同我呢個名差吾多~准將就叫。無極。
旺角槍神...收皮吧 屈%係到升上將既...不過呢個係一個最法升上將既方法=.=""
如果要計既話...神話有時係難打個MODS...因為神話有TS
avenge復仇...我都好似打過...-.-係咪團長係NIGHT少-.-???
死右...真係超CAMP...CAMP住個頭位...企係到等你出黎=.=""
我只可以講~其實CS同HP各有各技術囉

原帖由 炎之騎士 於 2008-5-30 01:14 AM 發表

唔得閒玩olg啦...
講真...依加我打機都係淨係打街機...
打街機我都淨係星期五六夜晚先打...
咁你睇下我其實對打機都有d淡忘...
又要返工呢...(雖然話係一d散工)

得閒都出街影下相好過~

ONLINE GAME...一早放低左好耐...
SO E+轉番行打街機吧...起碼吾洗好似以前咁...用大量時間黎升LV=.=

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:19 AM 發表

旺角槍神...收皮吧 屈%係到升上將既...不過呢個係一個最法升上將既方法=.=""
如果要計既話... ...

旺角槍神真係好好笑
次次見親佢都笑死我~心諗:又屈勝率!?
不過佢真係升得好快...佢24小時幾個fd輪玩的...=0="
係~~復仇團長就係夜少...
最記得果期我地成日一齊打團戰...
個個都話我地加速...但果陣...我地成日成班人一齊出銅鑼灣網吧玩的=0="
有邊個有加速...?我地會唔知?

hp嘅技術層面真係低d囉我覺得...
一枝acr21滅聲加準咁就夠晒做= ="
遠唔駛講,近都可以用重機玩=0="勁誇張枝步槍...
所以呢隻game有錢玩晒...技術除左sr之外其他槍都唔算好需要用到...
依加唔怕同你講啦~反正我都冇玩好耐...
果期有bug槍我都有玩bug槍,淨係bug acr我都場場殺1x死1-2次...

cs起馬有穿牆呀,狙跳射呢d@@

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:22 AM 發表

ONLINE GAME...一早放低左好耐...
SO E+轉番行打街機吧...起碼吾洗好似以前咁...用大量時間黎升LV=.=

打街機自由度大d...
又唔會咁沉迷
點都好過玩olg嘅

原帖由 炎之騎士 於 2008-5-30 01:32 AM 發表

旺角槍神真係好好笑
不過佢真係升得好快...佢24小時幾個fd輪玩的...=0="
個個都話我地加速...但 ...

不過開幾多電腦爆x2咁升exp法...其實好快...快過人手打...~"~
不過我吾係好同意係話一枝acr21滅聲加準咁就夠晒做
你講殺1x~死1~2次係咩場先-.-?
個陣有bug槍..成場都係acr~210個d
我地都係殺咁多人...就算俾勁槍你...用既人技術都好重要...
就好似我個派過台灣sever玩咁...ek48打人地准步...都係咁打-.-
最尾仲有俾人搞到話我地咩~港豬~港狗
其實cs最吾真實就係跳狙...-.-""
你個陣叫咩名呀~我個陣係bb團~o~""
5個bb加我一個。無極。....打到好多團都吾同我地打團戰的...=.=

原帖由 炎之騎士 於 2008-5-30 01:33 AM 發表

打街機自由度大d...
又唔會咁沉迷
點都好過玩olg嘅

打街機識到朋友同囡囡既機會大好多tim...a"a

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:19 AM 發表

旺角槍神...收皮吧 屈%係到升上將既...不過個陣呢個係一個最法升上將既方法=.=""
如果要計既話 ...

旺角槍神真係好好笑
個個都話我地加速...但果陣...我地成日成班人一齊出銅鑼灣網吧玩的=0="
有邊個有加速...?我地會唔知?

hp嘅技術層面真係低d囉我覺得...
一枝acr21滅聲加準咁就夠晒做= ="
遠唔駛講,近都可以用重機玩=0="勁誇張枝步槍...
所以呢隻game有錢玩晒...技術除左sr之外其他槍都唔算好需要用到...
依加唔怕同你講啦~反正我都冇玩好耐...
果期有bug槍我都有玩bug槍,淨係bug acr我都場場殺1x死1-2次...

cs起馬有穿牆呀,狙跳射呢d@@

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:39 AM 發表

不過開幾多電腦爆x2咁升exp法...其實好快...快過人手打...~"~
不過我吾係好同意係話一枝acr21滅聲加準咁就夠晒做
你講殺1x~死1~2次係咩場先-.-?
個陣有bug槍..成場都係acr~210個d
我地都係殺咁多人...就算俾勁 ...

acr21點都係屈機冇可否認...
有槍冇技術都可以輕易殺到人...
幾有技術都係假囉我覺得...=0=
"但我當然唔會認為冇技術只靠槍就可以搵食啦"
只不過用勁槍需要嘅技術可以好低就殺到勁人用cheap槍...
如果唔勁呀~點會咁多將都會用錢租acr21呀
真係個個講到咁清高就個個用m8算啦

至於你話咩場的話咩場都可以做到呢個效果...
因為acr真係萬能...唯有真係埋身驚重機嫁啫...

我台灣團都係跟香港果班人
第一個團叫激戰...猛比台灣人話加速=0="

cs係唔真實嫁啦...但hp冇可能比人射到傷就咁食個包包又話補到血假
咁咪仲唔真實
所以我唔理佢真唔真啦...
我只要求隻game需要嘅技術層面要較高啫@@
玩咁耐hp始終都係認為有gash槍係非常有優勢...
搵返gsd咁講,即係280蟹對ij咁...
根本上就係機體性能之差...

p.s.講咁多唔關街機gundam嘅嘢得唔得嫁?

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:41 AM 發表

朋友就ok啦
囡囡就唔會諗住打街機識啦

咩啊...
我唔玩得三國鼎立ga 咩-.-
有咩地方唔似like玩戰棋game=0=

我鐘意玩火炎之紋章同機戰的!

原帖由 無極~ 於 2008-5-30 01:41 AM 發表

打高達識到囡囡既機會同中六合彩四獎既機會差唔多

原帖由 藤原拓海AE86 於 2008-5-30 03:02 PM 發表

打高達識到囡囡既機會同中六合彩四獎既機會差唔多

我中意你呢個比喻= =...
我都覺得好岩 XDDD.......
如果重要係識個令既 A_A......
應該同中三獎差唔多A_A.......

原帖由 大神 於 2008-5-30 03:42 PM 發表

我中意你呢個比喻= =...
我都覺得好岩 XDDD.......
如果重要係識個令既 A_A......
應該同中三獎差唔多A_A.......

聽講你中左好多個三獎喎

原帖由 藤原拓海AE86 於 2008-5-21 10:20 PM 發表

新港就黎汁 可以唔洗去
金星3蚊,,,北京道都3蚊
北京道比較少人

北京道好正@___@~我之前都成日去~
勁耐無去新港~估唔到佢就執@__@>
見佢以前都幾好景a"a~

原帖由 矢夜琉璃 於 2008-5-30 01:27 PM 發表
咩啊...
我唔玩得三國鼎立ga 咩-.-
有咩地方唔似like玩戰棋game=0=

我鐘意玩火炎之紋章同機戰的!

好少女仔會玩哩類型game....
我都鍾意玩3國...
有冇玩3國志?信長之野望(pc單機)?
好玩!!!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 01:49 PM , Processed in 0.044720 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存