2000FUN論壇

搜索
樓主: 七夜魔君
go

[國內] CABAL国际版 [複製鏈接]

我記得玩正服有個10lv任係變職業2級
個任係乜,,唔記得左-_-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ╭星_boy╯ 於 2008-5-30 03:22 PM 發表
我記得玩正服有個10lv任係變職業2級
個任係乜,,唔記得左-_-

要順住主線任做落去
有排你做-.-

乜野係主先任務??

原帖由 l03126 於 2008-5-30 03:35 PM 發表

要順住主線任做落去
有排你做-.-

懶d既可以先做晒職任先
其他以後再做

點解我禁start就彈出去 玩吾到

我好像開多左個AC

不過唔記得左ID

有冇人開左組織.......

原帖由 一筆一劃去繪畫 於 2008-5-29 11:59 AM 發表
私服網 www.cabal8.com
申請ac+下載補丁之後

下載大陸主程式
http://download2.cabalchina.com/Cabal.setup.ver2.0.1129.exe
裝左佢...路徑唔好有中文..佢個名亂瑪(xxxXonline),刪左d中文(得返online)佢

...

我用你咁樣裝
佢話咩GameGuard錯誤
點解既??

隻私服個網又開唔到

上面既問題好要要去regedit 到搞返個gameguard 路徑先得

衣家佢個官網轉左
新既係衣個 http://www.jt-sj.com/

唔升職業LV會唔會對你人物有影響???

玩到了@.@
剛開左一個人:疾風乂
多多指教-_-新手一名
未玩過cabal

本人100%純手動
已經去晒所有地圖練功
依家勁多人用掛
我已經唔想玩
間中上去都是殺外掛人
==========================
等新服好過
講下本人玩私服既心得
基本上私服技能升得快,咩都快
想快,唔好解任,但是要解每10個lv既升級任務(升完技解都得)
提一提,解到職業11級倉庫可以用第2頁

開人物之後,直接去打怪,因為金錢是10倍,打一陣就返去,學被動體質強化
盡量多買mp藥水,同埋買小量hp藥水,幾個回城石(練功,被人殺,唔理咩事啦,想返城就用啦,唔好傻到行啦)
仲有異空間去冰峰,之後用回城石啦,即到冰峰,行幾步都晒時間
之後再去打怪,打到自己加點夠用熟練裝就買,唔好慳d錢,唔夠錢就快d去打怪
熟練最好買技能+4,見唔到人賣就買住+3先,見到有人賣,而又夠錢,第一時間換
夠錢買,但是能力唔夠,用唔到,就升lv,唔夠lv用熟練戒指,都是升lv
盡可能有錢lv夠就換熟練戒指同項鍊

唔好問點加點,因為每個職業都唔同,都是睇裝需要多
同埋一開始可以唔加點-__-''我60lv先加...第一時間用毒龍既雙劍
不過雙劍比較特別好多人逆天,用重裝(即毒龍)
其它職業加點都是睇你既職業用既裝

職業lv升級任務應該是你職業出生地個長官度,你接任務時會見到
由於本人唔需要地圖都識行,所以,,,,就唔知正確既任務-__-'
由於私服人物經驗,技能經驗既問題我唔知一邊練功一邊練技快,定是先練技再練功快
而本人就先升技,但是唔是升到盡,升到中級導師/高級導師,之後就一邊練功一邊升技
(即是等於台灣官服既長老,而私服既長老就等於神人)
技能等級升左就去學被動技同你想要既物理/魔法技能(記住要是你出生地個度學,因為有d職業技能出生地先有)

75副本....15-17分鐘ko....無野要留意,識行就得

85副本....本人用盡所有時間@@點解?因為打牛升lv同埋打寶
講講85後面啦,打到有牛個度,有16個石碑咁既,打爛會出牛
但是我地唔好理佢先,因為我地目標除左升lv之外,仲有最後個寶箱
到最後打管理員(電腦),唔記得正確既名-.-'直去就見到
打完出第一隻蜘蛛,打完第一隻蜘蛛過一陣出第2隻蜘蛛
打完第2隻蜘蛛出d小怪,再過一陣就出第3隻蜘蛛
第3隻蜘蛛是最後一隻,打完會出現寶箱
但是我地唔好開住
返去前面打16個石碑出牛,打牛升lv同時打下睇下有無寶
本人一次打晒16個,出好多牛,畫面夠亂,用技能打落去超亂但是超爽超型
(依度升lv快?本人只可以講95副本之前,依度超快,如果是台灣官服我可以講不2之選)
打到時間仲有1分鐘或者30秒左右,就去開最後個箱,不過本人是度升lv只是一次...打唔到好野....

95副本....因為入面要解任務,要千萬留意
留意右下角會變左任務道具欄
打d掉特別任務道具既怪,一次會掉4個,唔好狂按空白格汁野....因為你汁太多,可能兩樣野就滿左道具欄
佢又唔掉得,你就解唔到落去
(佢一個用一個道具位,但是官服幾多個都好似是一個位,所以只是sf既問題,希望遲下新開既SF無咁既問題啦)

其它副本唔講啦,因為都是識行夠防就得,唔夠防就組隊去
去110黃昏地圖練功,110黃昏是港口異空間,110就入得
多d利用戰鬥模式/變身/強化
(解左職務等級一定級數之後可以同時用2個,官服好似是職業5級以上,唔太記得,因為本人去時職業已經11,唔知sf是咪要解左先得)

再來就是140地圖
好多人未選國家入去唔知點出去-__-''
面向入來140地圖個個出入口,行右邊,一直去見到類似高速公路咁既路,一直衝,見到左邊可以行樓落去,唔好落,好似無路
再一直衝,見到有分叉路,行左邊,再一直去,應該就是傳送出去既出入口

黑色是一隻好game但是太多外掛,官服,sf都一樣....sf更誇張

已有 2 人評分Good 收起 理由
最強火野 + 1 感謝分享!
七夜魔君 + 2 原創內容

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 煎餅 於 2008-5-31 01:25 PM 發表
本人100%純手動
已經去晒所有地圖練功
依家勁多人用掛
我已經唔想玩
間中上去都是殺外掛人
等新服好過
講下本人玩私服既心得
基本上私服技能升得快 ...

可以試下期待MAXCABAL 如果個私服係真既話 佢地應該係封殺外掛做得最好既一間 佢地買左防外掛登陸器

E+ 要等MAXCABAL  希望佢好玩d 開多d 線就好la
你地係CABAL8有開公會?

你地多數會玩咩職業嫁

原帖由 ╭星_boy╯ 於 2008-5-31 12:12 PM 發表
唔升職業LV會唔會對你人物有影響???

做職任會升職lv
升左會加3圍
加強變身
仲有職11lv先可以開第2頁倉
所以唔升係有影響

有冇人下載左個新登陸器?
我下載唔到-.-
有冇人可以sd比我?

原帖由 一筆一劃去繪畫 於 2008-6-1 12:00 AM 發表

做職任會升職lv
升左會加3圍
加強變身
仲有職11lv先可以開第2頁倉
所以唔升係有影響

升"級"正係會加1圍架炸

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

有無人入到game - -?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-1 10:28 PM , Processed in 0.044813 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存