2000FUN論壇

搜索
樓主: 七夜魔君
go

[國內] CABAL国际版 [複製鏈接]

要下載1.3登陸器先入到
但我又係下載唔到-.-

玩到la~~ e 次 更新 防外掛 ~~快d 入la~

max黑色幾時公測???

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

我入game  自己會彈game- -

點解.

原帖由 龍之子~ 於 2008-6-2 01:15 PM 發表
我入game  自己會彈game- -

點解.

更新1.03
不過依家個服都是外掛玩晒
d外掛lv160以上而且好多已經lv170
我強調我100%純手動14x已經唔想升,依家148,可以是140地圖打飛機-.-'
(即是高空檢察官,打佢地幾安全,經驗都ok,通常有50-90萬,爆擊最多試過200萬,個時我既lv好似是146)
用外掛既人打到裝,所以佢地又有錢
再加上佢地可能有用連技外掛,所以pk點都唔夠佢地玩
(註:pk睇裝,再來就睇連技,pk時連技唔怕迴避-.-'就算你幾高迴避都好,都中)

本人好小玩pk,入去都是同人打副本,殺外掛-_-'
=========================================
今日打到好多怪裝....
最怪既是意志榮譽重頭(即是台灣官服既毒龍頭)
依個頭個人製造是無意志做既,打到出來我高興....但是睇左+咩之後就o咀,+MP140(如果是+140血我估好多人會買-.-'可以賣超高價)
仲有+6守護pf

最後講下合裝
因為可能有人未玩過唔知
(合裝唔可以用低過件裝2級既野合,低一級,同級,高過都得,仲有就是兩件裝都要有洞,再加上力量寶石(高級))
頭  通常合傷害/爆機率(用劍,加1-2力量寶石(高級)隨機合
身體 同 鞋  通常合血,合血要用頭(用一粒力量寶石(高級)就一定是加血,用兩粒是隨機)
手 合攻擊/傷害/機率  都是用劍(1粒就是合攻擊,2粒就隨機,傷害同機率都是隨機之一,但是講明先隨機仲有其它野)
重點是,合裝要去魔法商人度,選升級

其實我唔想dc服太變態
依個都ok,只是同官服一樣俾外掛玩死
依個2日可以升晒技110up已經夠快
(台灣官服升技超慢.....無返1-2個月都唔得....,升lv就睇你識唔識升,本人雙神人7日可以由4x升到110左右)
如果d c服再變態,會有更多人用外掛,因為封左,d外掛佬再升過,唔洗一日就封頂,更加唔好玩

最後希望d c服一開始就有名譽6級啦-.-'或者是100lv之後有,再唔是開放戰頻
依個服開過戰頻,可惜我入去殺怪同殺人都無加名譽-.-''

最想既更是開放格鬥場啦
想體會黑色最最最變態既遊戲畫面? 非格鬥場也
成個畫面都是怪....恐懼?眼花撩亂?不過我們有既是技能,殺呀,畫面太華麗,即都太變態....如果多人入場玩一定好正

今晚試下依家d post既新服先

玩過星曲WEB

我想知!!!?116lv去邊度升好呀??

原帖由 【狗仔】 於 2008-6-3 12:16 AM 發表
我想知!!!?116lv去邊度升好呀??

睇你有幾防
95副本
110黃昏
最唔是85副本打牛-.-'

原帖由 煎餅 於 2008-5-31 01:25 PM 發表
本人100%純手動
已經去晒所有地圖練功
依家勁多人用掛
我已經唔想玩
間中上去都是殺外掛人
==========================
等新服好過
==========================
講下本人玩私服既心得
基本上私服技能升得快 ...

我想問下  d人逆天,用重裝(即毒龍)  姐係穿 狂戰士d裝?
仲有d 副本點去??

你話 依個2日可以升晒技110up ....點升=.=? d錢同先搵得多?

原帖由 alvin730 於 2008-6-3 05:42 PM 發表

我想問下  d人逆天,用重裝(即毒龍)  姐係穿 狂戰士d裝?
仲有d 副本點去??

你話 依個2日可以升晒技110up ....點升=.=? d錢同先搵得多?

是,用狂劍同盾劍用既既毒龍,不過最高只可以用到毒龍,因為99以上既裝有職業限制,要個個職先用到
副本即是75地圖,85地圖,95地圖,105地圖,每個地圖入去既地點都唔同
點升,上面大至上講左(不如我咁講啦,用熟練裝,不停用技打怪,又或者空手普攻)
錢...一開真是學技都唔夠錢....點搵
無一定.....
高LV之後,可以打75,20分鐘內一次,有5-10力晶(500萬一粒)

105冰2(無一千防,只可以學我要夠膽死),前面只打20分鐘,有機會有+6PF,強寶
如果識解識打既,就算前面死2次,中段可以唔洗死,打到中段,開4-5個箱,有大約10粒強寶(800萬一粒),我打到中段大約用1個鐘
後段俾前段更變態,無1400防....小心俾秒殺

原帖由 煎餅 於 2008-6-3 06:58 PM 發表

是,用狂劍同盾劍用既既毒龍,不過最高只可以用到毒龍,因為99以上既裝有職業限制,要個個職先用到
副本即是75地圖,85地圖,95地圖,105地圖,每個地圖入去既地點都唔同
點升,上面大至上講左(不如我咁講啦,用熟練裝,不停 ...

d 副本卡點先有??   
你用雙刀  打冰一個人用左1個hr?

原帖由 alvin730 於 2008-6-3 11:37 PM 發表

d 副本卡點先有??   
你用雙刀  打冰一個人用左1個hr?

除左105冰2可以是雷納堡買到
全本副本都可以打怪物有機會掉(但是低lv地區應該無,最低要求雷納堡,有75同85)
亦都可以同玩家買
解任務都會俾,不過任務只會俾一次

我是打冰2(即105副本),1個鐘只是打左前面,未解完
而冰1(即95副本),解完全程大約都是一個鐘

我想問下 點解 我見d人可以 入山洞  但是我又入唔到?  仲有d神燈值唔值錢??

原帖由 alvin730 於 2008-6-4 03:17 AM 發表
我想問下 點解 我見d人可以 入山洞  但是我又入唔到?  仲有d神燈值唔值錢??

神燈如果開左D高LV既FB卡好值錢

原帖由 煎餅 於 2008-6-2 11:18 PM 發表

更新1.03
不過依家個服都是外掛玩晒
d外掛lv160以上而且好多已經lv170
我強調我100%純手動14x已經唔想升,依家148,可以是140地圖打飛機-.-'
(即是高空檢察官,打佢地幾安全,經驗都ok,通常有50-90萬,爆擊最多試過 ...

但聽聞用掛都要比月費囉
玩私服都用掛
果D人7左少少喎

原帖由 alvin730 於 2008-6-4 03:17 AM 發表

個d就是副本既入口同埋新地圖既入口
要有副本先可以入,又或者夠lv買戒指入新地圖
c服神燈唔值錢,開到大多數都是垃圾(反而台灣官服成日開出副本地圖)
打一轉75副本,有10-15個神燈

原帖由 ~魚旦仔 於 2008-6-4 06:01 PM 發表
但聽聞用掛都要比月費囉
玩私服都用掛
果D人7左少少喎

d人話外掛有試用
同埋聽d外掛佬用大頻講破解左試用外掛,可以無限期用

好有問題=.=  點解我係 75副本到  一直清到去鷹身戰士  到清哂 都唔開門俾我入去打 牛??

原帖由 alvin730 於 2008-6-5 07:21 PM 發表
好有問題=.=  點解我係 75副本到  一直清到去鷹身戰士  到清哂 都唔開門俾我入去打 牛??

個度應該有隻叫 紅鷹首領
打完佢就可以去到下一區(打巨人,有兩隻,唔記得名-.-打完轉去另一區先有牛,打完d細牛,再後就打75副本最後隻爛牛)

e + 個服 入唔到 好悶=.=  仲有想問 去邊到可以打到 99lv eq  同 多d高寶石??

好似幾好玩咁wo
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:16 PM , Processed in 0.051902 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存