2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 墨魂戰爭告一段落~墨魂SER最新速報〔5月31號更新〕 ...
樓主: 神一樂心
go

墨魂戰爭告一段落~墨魂SER最新速報〔5月31號更新〕 [複製鏈接]

總有d人唯恐天下不亂...因為事不關己可以食住花生等睇戲

又或者事件上有得益

唔係話d搞事既人冇發表言論自由

不過簡單咁講幾句...又會咁易"善"動到人??

新盟主應該要多d同其他幫主溝通...或者係盟主...外交手腕要好

理論上應該一盟勝過一盟既...因為有前人既經驗

不過大家其實又唔洗咁擔心會出現一盟獨大哈哈霸霸...因為到時又會有另一個盟企出黎

始終多行不義xxx

希望新盟會做好d啦

個人意見...不喜就插啦

原帖由 豹哥個fd 於 2008-5-30 01:28 PM 發表
唉 逍遙哥 呢獲我真係唔撐你   
你地又唔係唔做佢地做
  講真 你88lv 仲打乜春 巨0 冰火牛丫  你都唔柒升lv架啦
曰日咁樣紅下人 打下紅人仲好啦=.=   
合黎做乜柒  無言又成個傻hi咁  無言呢個人 你真係信佢!!!! ...

你咁中意開戰  叫90日日紅你lo= ="  係到扇風

原帖由 三去令糸文 於 2008-6-1 11:19 AM 發表
總有d人唯恐天下不亂...因為事不關己可以食住花生等睇戲

又或者事件上有得益

唔係話d搞事既人冇發表言論自由

不過簡單咁講幾句...又會咁易"善"動到人??

新盟主應該要多d同其他幫主溝通...或者係盟主...外 ...

你由天賜崎緣時代已經偏向90果邊 你可以用中立角度身份講野?

停戰係好事, 大家可以平平安安咁升lv

原帖由 星夜雨 於 2008-6-1 03:46 PM 發表

你由天賜崎緣時代已經偏向90果邊 你可以用中立角度身份講野?

人地支持邊面就邊面 你可以收聲嘛

原帖由 星夜雨 於 2008-6-1 03:46 PM 發表

你誤會左...冇偏過90

因為佢又唔識我我又唔識佢(當然我知有90哩個人啦)

不過如果我既角度唔夠中立...都唔出奇既...人係主觀既

我下次再客觀d law

原帖由 三去令糸文 於 2008-6-1 06:59 PM 發表

你誤會左...冇偏過90

因為佢又唔識我我又唔識佢(當然我知有90哩個人啦)

不過如果我既角度唔夠中立...都唔出奇既...人係主觀既

我下次再客觀d law

我成日都上黎睇野,其實我覺得你講野係呢到咁多人中最中立既一個~~反而話你果位就真係成日追住凌逍遙黎嘈~~究竟係邊個唔夠中立相信好多人都心中有數~~

原帖由 火爆狗 於 2008-6-1 07:59 PM 發表

我成日都上黎睇野,其實我覺得你講野係呢到咁多人中最中立既一個~~反而話你果位就真係成日追住凌逍遙黎嘈~~究竟係邊個唔夠中立相信好多人都心中有數~~

你這樣某人又會說你偏袒呀 !!

原帖由 火爆狗 於 2008-6-1 07:59 PM 發表

邊個幫逆天行既人你地都會話中立 真好笑

何況我依家講緊佢講野唔中立 我又冇話我講野中立 咁你又究竟d乜? 9唔答8

原帖由 星夜雨 於 2008-6-2 12:18 AM 發表

何況我依家講緊佢講野唔中立 我又冇話我講野中立 咁你又究竟d乜? 9唔答8

講俾你聽邊個都冇用啦

你敢係墨魂蒲頭咩

原帖由 星夜雨 於 2008-6-2 12:18 AM 發表

其身不正,何以示人?自己唔係中立,有資格話人唔中立咩?何況呢個post係講緊墨魂玩家既事,你係墨魂玩家嘛?留個墨魂名咩~~我叫邪虎刃~係凱旋回歸架~~放心,如果你真係留墨魂名我都唔會追住你黎殺,因為我一星期都on唔到一次,你肯留名,我只會上線搵你慢慢傾~~仲有野唔明又留唔到名既,可以逢星期日下午去鰂魚涌輝煌遊戲機中心i horse區搵我,同人講搵火爆狗就ok架喇~~放心,唔係玩真人,只係想講清楚我對你既睇法同見識下,你一聽到唔岩你聽既說話就話人既處事方法係唔係面對真人都敢用o者~~9唔答8呢樣野應該唔到你出聲話我囉~話人前,首先了解自己有冇做到果樣野先~可能你係一個成年人,但你既說話明顯反映出你既心態係一個記仇既小朋友囉~係呢到罵戰就冇謂喇~始終都係墨魂玩家出關於墨魂事既post~~

原帖由 iam_wai 於 2008-6-1 11:21 PM 發表

你這樣某人又會說你偏袒呀 !!

相信呢到明眼人都知邊個講野有問題~~

停戰好丫 我地又可以 好似以前咁去玩喇

原帖由 火爆狗 於 2008-6-2 11:38 AM 發表

其身不正,何以示人?自己唔係中立,有資格話人唔中立咩?何況呢個post係講緊墨魂玩家既事,你係墨魂玩家嘛?留個墨魂名咩~~我叫邪虎刃~係凱旋回歸架~~放心,如果你真係留墨魂名我都唔會追住你黎殺,因為我一星期都on唔到一 ...

咁你不如留凌逍遙張相等我搵下佢重好 學你講句 放心唔係玩真人 硬輪膠既你都

道理又唔夠講,要講粗口喇?講粗口等如自己係無錯,定係等如自己好型好惡?小朋友,下下講粗口唔單止幫唔到自己,仲會影響人地對你既睇法架~~係到口水戰有咩意義?做網上英雄好威?下下粗口型到爆?全世界得你一個識?人地唔講粗口,只係唔想影響到其他睇呢個post既人囉~~諗通我點解話你冇資格話我9唔答8未呀?因為:我第一個post只係話佢講野中立,而你引用我post就話"我地"講親"逆天行"都會幫呀~你用"佢地"我就冇咩問題囉~我都冇講過逆天行任何野,何來偏幫?我上次見你去投訴版投訴人講粗口喎~唔知你又有冇諗過投訴自己呢?

原帖由 火爆狗 於 2008-6-2 05:49 PM 發表
道理又唔夠講,要講粗口喇?講粗口等如自己係無錯,定係等如自己好型好惡?小朋友,下下講粗口唔單止幫唔到自己,仲會影響人地對你既睇法架~~係到口水戰有咩意義?做網上英雄好威?下下粗口型到爆?全世界得你一個識?人地唔講 ...

洗西理佢咩-.-
出左名理想記仇撚

原帖由 火爆狗 於 2008-6-2 05:49 PM 發表
道理又唔夠講,要講粗口喇?講粗口等如自己係無錯,定係等如自己好型好惡?小朋友,下下講粗口唔單止幫唔到自己,仲會影響人地對你既睇法架~~係到口水戰有咩意義?做網上英雄好威?下下粗口型到爆?全世界得你一個識?人地唔講 ...

我剩係知你叫我則魚涌乜乜機鋪就真係好輪型好輪惡囉

原帖由 星夜雨 於 2008-6-2 06:09 PM 發表

我剩係知你叫我則魚涌乜乜機鋪就真係好輪型好輪惡囉

又轉話題@.@"哈哈就下你~~係呀~~咁去中央圖書館等丫~~我咪冇咁惡囉~~我惡唔惡就睇對手既,最起碼到而家我都未覺得你討厭,要我去惡囉~~你又唔肯黎證實下就話我真係好型好惡~~不過,你係驚我玩真人既我都冇所謂~~我只係想同你講下你既問題係邊,希望你改下唔駛呢個墨香版咁多人憎你~~我都唔會再係呢個post到回你,費時搞到人地個post變粗口罵戰區啦~~

星夜雨,你係唔係想天下大亂你先開心?
我地打交係為自己幫會,同幫自己人
但你想攪d無原因既戰爭既
你咁想報仇既,就自己收隻ACC 返黎la
隨時等你,不過請收高小小
唔好做埋D小人行為,成熟D LA THX

原帖由 天外火爆仔 於 2008-6-2 06:54 PM 發表
星夜雨,你係唔係想天下大亂你先開心?
我地打交係為自己幫會,同幫自己人
但你想攪d無原因既戰爭既
你咁想報仇既,就自己收隻ACC 返黎la
隨時等你,不過請收高小小
唔好做埋D小人行為,成熟D LA THX

可能人地想收  不過無錢收   好慘咖
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:27 AM , Processed in 0.033796 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存