2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 紫國人入晒黎 :)
樓主: 亞紀仁
go

紫國人入晒黎 :)   [複製鏈接]

原帖由 Kealz 於 2008-6-19 02:30 PM 發表

我剩係同你講, 呢場唔需要你指揮, 少說多做PLZ

你又要掛住講野, 咁你上前線做mud?

上前線睇成績, 梗係睇前線成績, 你上前線又唔係最top
講貢獻?你個場貢獻得百幾又唔係第1, 叫人睇成績?

擺明死撐
...

我仲無言..
你到底有冇睇清楚我個回覆?
你咁搞好似係我召隻死靈去前線爆人塔咁
如果你真係咁諗我覺得你D閱讀能力/你隻眼可能有D事
我有個好好既眼科醫生,洗唔洗介紹比你識?
本人封測最尾幾日入V團的
覺得入面D人都唔錯
慘係慘在個團入面的確有D人有問題

你終於回復本性啦 :) 虛偽的人

1:邊個話前線就淨係可以打 後勤淨係要挖水起野唔打得?
sorry我兩樣都做下 唔得?

2:你冇講過人生攻擊既說話?
在心中啦:) 你班團友左一句右一句 就算你冇你班團友一定有
上粱不正下粱歪 聽過未:)
連自己團友都管唔掂再出黎教人? 訓醒未?

3:我冇去前線打塔 我都冇單挑2騎:)
你讀得書小? 點解理解能力咁低?
有冇睇清楚我D文? 段章取義咁叻既你:)
以下係我既文章內容 你睇真D :)

死靈最主要係壓戰線 搶佔領範圍 (壓過去比步兵破對方方尖再插塔)
通常唔夠五分鍾會有兩三隻騎圍我 :) 我身邊d騎就做野不過通常我都迫住解召
平均我死靈生存時間只有5分鍾 但做到既野係拆掉對方最前線既方尖 + 對面死2騎以上plx
好明顯我既意思係幫步兵推線 引敵騎比友騎下
呢D打法都係國服常見 你唔係唔知下話啊國服高手哥?
唔好引我笑啦

生 佢咪係你地團長:) 你睇清楚佢既真面目未?  我笑左出黎
真相愈辨愈明 佢再咁同我講落去只會自暴其短:)

我話緊英雄.....
你話緊個d 前線爆塔死靈, 英雄咪其中之一lor

-----

我係你團長

回魂未啊團長兄:) 等緊你回應呀

我知你係團長
係入面多人到吹水都吹唔到
唔好意思啊團長
以為你引果段野串我添
講多句SORRY啊~

玩過星曲WEB

如果係國服高手
我都唔會理你

V團長
講到條女....?
打****機咩~~~

國服高手v仔團長哥係咪玩緊潛水:)
唔回應既
定係同條女打緊***機

好一個上粱不正下梁歪
我覺得好岩用返係你身上
團長唔洗再同佢嘈,佢有佢既堅持
就等出面既人來評理吧

阿生你講野就最公正,不過我覺得你未夠了解v團
你入團既時間係封測最後個2日,呢段時間我地都冇乜去宣過戰
如果你早D入團,或者你會對英雄所謂既指揮有另一番見解
或者V團某D人可能真係有問題,但團長得一個,要管都管唔哂
希望公測重可以同你同一個部隊啦

真正既指揮唔需要自己講,有料自然有人會聽
戰場上指揮跟本唔重要,最重要係每個人自己要自覺

開測既時候,我係V團既指揮,慶幸既係大部分團員E家都清楚知道係戰場上應該要做既事
令到我呢個指揮已經唔再重要,我自己亦多左好多時間去前線
而且我覺得V團外既人都已經都開始有呢個觀念,希望公測紫國能成為最強既一國

以上有咩覺得我錯既可以指教,挑釁/針對性既問題我唔會回答

原帖由 ki881 於 2008-6-19 04:42 PM 發表
好一個上粱不正下梁歪
我覺得好岩用返係你身上
團長唔洗再同佢嘈,佢有佢既堅持
就等出面既人來評理吧

阿生你講野就最公正,不過我覺得你未夠了解v團
你入團既時間係封測最後個2日,呢段時間我地都冇乜去宣過 ...

好啊好啊 你地團長唔夠人講派你出黎同我講啊

1: 我都冇收o靚 何來下粱歪
好老實講 我岩岩指揮果幾日又真係臭串左D 我上文以經答應過會改
只係你地團長咬住我唔放唔知想點:) 請你回覆前睇晒所有回文先plx

2: 你紅色字講得好有道理
我都唔知點解自己無啦啦做左指揮 好似係打打下果陣開始有人問我 英雄 之後點打
問問下我就開始做左指揮 :)
勒古斯你唔係成日同我打不過係V團黎講你同我同場算係叫多果班 不過我真正打既時間你唔係度囉我想講

3:或者V團某D人可能真係有問題,但團長得一個,要管都管唔哂
藉口黎嫁? 你冇睇清楚我D文?
果場你唔係度咋:) 你知唔知你團長幾串 好似以為紫國得佢地v團係人其他係廢柴一樣
係 佢係冇任何字眼惡眼攻擊過我(暗串有好多) 不過佢兩個好團員有
管唔晒? 佢地3個圍住黎插我叫管唔晒? 我見到既係
"團長同埋團員似住人多就圍住我黎插" 而唔係 "團長得一個,要管都管唔哂"
如果團長真係同佢d好團友一齊咁做咁仲算唔算係"要管都管唔哂" 呢?

4: 你同阿生講佢遲入團遲識我所以唔知我點指揮
你覺唔覺呢句有D自打咀巴
如果真係好似你咁講 阿生因為封測後期先識我唔知我以前點指揮 即刻代表 我封測後期既指揮同前期係唔同啦
即係代表我改左 :) right?
我後期口氣以經改左好多了 我唔知點解到呢個時候你團長仲要咁屎x痕推返個topic出黎嘈
又要嘈又要冇point
如果你覺得我錯晒你地團長岩晒咁唔該你幫佢解釋下佢回我文果d內容
我82樓講果d
你地團長比我既感覺係為反對而反對囉 係度玩針對 + 捉字失
佢係完全留曲我既意思 :) 你自己有眼睇

最後我想講 勒古斯 醒下啦 睇下你團長係咩人:)
你呢D叫禺忠咋 想當初我都係v團 點解我出團? 就係因為我睇到好多野:)
我出團就算了 沒說甚麼 你個團長呢? 啄住我唔放 唔知想點
我最後都說了公測會改 佢又無啦啦搵野黎講:) 話埋我死靈打塔冇得救 真係引我笑

勒回魂未啊 快D應機
仲有你地個偉大國服高手團長潛完水未 佢仲未出黎解釋下點解要段章取義扭曲我篇文
好悶啊快D同我筆戰啦

1: 我都冇收o靚 何來下粱歪
上梁係指已經係老手既你,下梁係指將來既新手,如果你再係咁既語氣去教人,我諗下梁一定會歪
希望你到公測真係改到口,仲有如果你唔係有之前既因,又點會有比人圍插既果??

2: 你紅色字講得好有道理
我仲想講多句 "新手唔需要有人命令,只需要有人提點" ,希望你都認同埋呢句
冇錯,我的確唔清楚你打既情況,所以我只係針對你既語氣

3: 你講果場係唔係公開話唔妥你果場??果場我都係到,至於點解圍插你
就係因為你連收個水晶,都要小個水工,我地幫個水工出聲,仲要比你話"完場睇成績,高分過我先講啦"
如果呢句野係人地對住你講,我諗你唔止小咁簡單囉,唔該企係人地既立場諗下啦

4: 你同阿生講佢遲入團遲識我所以唔知我點指揮
sorry~ 你誤解左我講既意思,講白少少
如果佢早D入我地團,就會覺得你1樓講既野完全係錯
或者團長係針對你,針對你既原因大家都好清楚,團長都有講明
如果再係咁既語氣,V團既人始終會唔妥你,將來公測既事冇人會知,但係封測既事個個都知

V團既人唔係傻,每個人都有一個腦
邊個岩邊個錯,個個都識自己去判斷
仲有你出團既時候,個個都冇講過任何野,更冇啄住你唔放,唔好咁抬舉你自己
只係你之後所做既野,而令我地唔可以唔出聲

我唔會再回覆呢個post既野,所以唔洗再搵我筆戰啦,我亦冇心機去搵人筆戰

原帖由 籃版飛彈 於 2008-6-19 02:28 PM 發表

你話緊英雄定係我阿生 ?
我而家好驚我會唔會回錯人地..
D人成日丫生阿丫啊生

唔好意思 , 出現令你誤會的字眼 , 我是指英雄
佢係一樓講到自己幾有做領導嘅條件
但就我所見佢距離一個成功領導還很大遠...

爬文真係好辛苦= =

英雄....我有一樣野想問...你到而家係咪仲覺得雖要有人指揮?

而家搞到我都唔知點..
我好鍾意紫國
識到一班朋友
但係一班又話要過第個國
係紫國優勢在於多人,自然多新手
都自然多爭汁
又會做成混亂
唔合作等等既情況發生
其實有冇可能可以平息呢D野呢..
我覺得紫國改變到呢樣野真係可以好強大

原帖由 籃版飛彈 於 2008-6-19 10:19 PM 發表
而家搞到我都唔知點..
我好鍾意紫國
識到一班朋友
但係一班又話要過第個國
都自然多爭汁
又會做成混亂
唔合作等等既情況發生
其實有冇可能可以 ...

阿生~你入左v團應該知d野..我地打咁多場國戰有指揮?

你一句支援~成班人過晒黎...呢d唔係指揮  係求助

點解人地會幫你?因為知你雖要幫手黎嬴呢場國戰

我咁咁多場~一知到唔對路叫人去拆塔,有幾多人跟我去?答案:好多

因為佢地知上前線殺人拎排名不如好好地嬴一場杖

我要去前線入10大容咩易,33lv戰士打前線拎唔到10大比人笑啦

但我唔去打前線,反而幫手守塔同擴建,所以大部人份都知到我係戰場做d咩,而有人跟去做

要人服你~唔係要點叻點叻去拎排名,而係真真正正去幫手嬴1場國戰

原帖由 籃版飛彈 於 2008-6-19 10:19 PM 發表
而家搞到我都唔知點..
我好鍾意紫國
識到一班朋友
但係一班又話要過第個國
都自然多爭汁
又會做成混亂
唔合作等等既情況發生
其實有冇可能可以 ...

本身沒有英雄這個人爭執是會少了不少 (會公開開 post 搞 d 咁嘅文章相信只有佢一個 =_=)
多新手不是問題 , 多爭執也不是問題 , 問題是有人用惡言惡語令事件火上加油...
要合作的條件最起碼是各人也覺得每個人也重要 , 才有合作的空間 , 不是一個人自以為是...

仲有你出團既時候,個個都冇講過任何野,更冇啄住你唔放,唔好咁抬舉你自己

我出團果陣仲係個十幾lv既小角色 邊有人留意到我:)
你地v團係咪個個都有讀寫困難 點解個個都睇唔明我打咩
我既意思係 我因為覺得v團唔好 所以靜靜地出團
而你個團長 同我嘈 玩針對 冇大將之風 明未?
唉 同你地好難溝通

但係你都仲未解釋到佢D偉大言論 請唔好避重就輕
唔再回覆都好既 (因為唔夠我講?)

你地話我未夠班做領導 都係口氣上 態度上
我都承認左我係臭串 我話左改 只係你地團長咬住我唔放 自己睇下啦:)

我有講過 50個人如果冇指揮係冇可能可以發揮100%的實力
如果有人有能力亦都願意做指揮咁當然係最好
你估我真係好想指指點點? 我不知幾想係前線殺人 :) 指揮好好玩?
只係一個吃力不討好既角色 撞到唔既講既人只會自討沒趣 我撞到唔聽話既人選擇左小
你地就唔鋸:) (前文都有解釋到點解我會小人)
ok! 我咪話左改 你地團長繼續搵野嘈 煩唔煩d :)

要合作的條件最起碼是各人也覺得每個人也重要 , 才有合作的空間 , 不是一個人自以為是...
就係因為每個人都重要 我語氣先會重左 先會小人
新手幫唔到手唔緊要 最死佢地幫倒忙 起埋晒一堆藝術塔 9出召 真係多得佢唔小:)

我要去前線入10大容咩易,33lv戰士打前線拎唔到10大比人笑啦

但我唔去打前線,反而幫手守塔同擴建,所以大部人份都知到我係戰場做d咩,而有人跟去做

要人服你~唔係要點叻點叻去拎排名,而係真真正正去幫手嬴1場國戰

我都係為左贏國戰先由前線退下來做指揮 :)
換黎既係你地團長好一句 "我條女都勁過你" "你排名又唔係高 貢獻又唔係最多"
你呢三句係話緊我定話緊你團長..

你地再唔放低先入為主既態度好難傾落去
依家你地就當自己係聖人 高高在上 我就罪人 乜都錯
仲有82樓仲未有人解釋到咩事囉唔好skip左佢ok?

本人 路過 但只想說 英雄不但自大  還沒有任何禮貎 別人不給你水 你就鬧人 這是怎麼道理 你以為你是誰 你就算玩得比人強 咁又點 你有咩權鬧人 人地又唔係欠左你 你係邊位唔該你自己檢討下自己啦  我唔知你係咪強 但我只知你係一個無品的人 係咁多 你就算反駁我 鬧我  我都唔鬼理你 我還記得你講過一句 你新來嫁我係咁嫁啦 我要講的講完......

講完滾啦唔爬文的終極笨蛋:)話人冇禮貌 回文前要爬文呢d都係基本禮貌 你都冇乜:) 係度吠乜野
香港新手十個有九個都係你呢種人 我只係激動派選擇左小
對人講人話對傻仔講粗口呢個係我做人宗旨:)
我都買你地怕決定唔再嘈你地又彈出黎亂吠 好煩

最後講多句
同你地溝通真係好難 :) 成日唔明白我表達緊D咩? 真係好難明咩?
定係太多小朋友 我feel到我只係浪費時間對牛彈琴

原帖由 亞紀仁 於 2008-6-19 11:56 PM 發表

我出團果陣仲係個十幾lv既小角色 邊有人留意到我:)
你地v團係咪個個都有讀寫困難 點解個 ...

指揮有人聽係可以發揮到好好,...但你要明...唔指揮靠默契係可以做到200%既威力囉

你指揮~有1個人唔滿意就=小左1個士兵...如果個個都滿意緊係冇得講

但你包個個滿意?...

我講緊係你在意排名你曾經說-->入左1陣就排第6..都唔知你地點打

排名真係咁重要?團長咁講只係想話你知..排名唔重要~嬴先重要

如果場入面有5個人唔滿意你指揮咁姐係冇左5個人..小人地5個點打?加上唔滿意你指揮有幾多個?

而家我相信唔止5個吧!

所以唔好再話咩指揮,只好說雖要幫手...如果你想偷塔講一聲我在偷塔需要支援

我地一定黎幫...但你而家係講緊...指揮阿邊個邊個..同我去咩區偷塔

有人會服嗎?我係game好多野都係自己做先再叫人幫..而唔係係到指指點點

咁先會有人肯服你肯幫你!希望你可以諗下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 12:43 PM , Processed in 0.045372 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存