2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 聖盟今晚不醉冇歸^^
樓主: 西西
go

聖盟今晚不醉冇歸^^ [複製鏈接]

你爆ACC唔緊要  但都唔好屈哂D野落我身上  仲要昆埋我200金餅+辛苦賺返黎既2E GAME錢  仲話我生日送LV銀包+黎澳門同我慶祝生日  跟住又話公司臨時有事黎唔到  轉頭用郵寄返錢比我同埋個銀包  跟住寄果陣又話地址唔岩  又話要英文地址   玩我一大輪  你冇既話照直同我冇問題  但點解你要咁樣對人?你自己好好諗下XX樂先生  我知全名但廢事講出黎  免得人地又有藉口又係度嘈

不要再用粗口(包括同音字)及不要再連Post.

玩過星曲WEB

原帖由 HONG* 於 2008-6-19 11:40 PM 發表
我神早已經對佢心淡啦....我只不過係唔想咁樣兜口兜面講出黎廢事佢冇面姐  佢爆我ACC冇所謂  但點解連我辛苦賺返黎既GAME錢都昆?仲成日話生日送LV銀包同埋過澳門同我慶祝  到頭話咩公司臨時有事黎唔到  又話郵寄返D錢 ...

黃偉樂先生!!!!原來你既名係咁叫嫁-口-??

之前米話佢幫我ACC做聲明...聲明左之後我去雲起會員網睇到  至衰身份証佢係有比我   但係佢自己將隻人加左保卡  即使拎返個PW但都入唔到隻人  咁樣大家明白邊個爆ACC  唔好再屈我THX

淫hong 你5好吹水ok? 樂戈日 5來澳門 係公司有事  係咪有個澳門number打俾你 我幫佢打ge
冇記錯戈日好似係 台風 ?

原帖由 無情! 於 2008-6-20 12:08 AM 發表
淫hong 你5好吹水ok? 樂戈日 5來澳門 係公司有事  係咪有個澳門number打俾你 我幫佢打ge
冇記錯戈日好似係 台風 ?

樂哥原本咁有米咁本事....當法王=對自己條女咁好   
LV銀包0.0

原帖由 西西 於 2008-6-20 12:13 AM 發表

樂哥原本咁有米咁本事....當法王=對自己條女咁好   
送LV銀包0.0

丫樂有送過俾佢 張速遞公司張單仲係樂度 但係因為有佢老婆名 佢唔方便post上黎

事實係我冇收過   信不信由你   到係果句把口生係你度你鍾意點講就點講

原帖由 HONG* 於 2008-6-20 12:19 AM 發表
事實係我冇收過   信不信由你   到係果句把口生係你度你鍾意點講就點講

你做人做到咁都冇野好講 佢當你兄弟 你咁對人 為左果少少野你做到咁 你果個ac同埋果200大個金餅再+埋eq 都冇一個LV咁值錢啦 為左打機放棄一個對你好既朋友 你覺得值得既話我冇野好講

同樣道理  把口都係生係你地到..

邊個打黎玩電話 咩3,8憶果個 咩放火 咩上門 果個 係我屋企下面幾十兄弟果個 心照啦 警我報左 你信唔信都好 音我就6左 澳門電話黎 心照啦 我改電話係因為我唔想比人玩電話ok? 我無封你囉 msn 問心 ok? 500幾 我無錢食飯 米玩啦 我放比人d生日禮物 係game都憶憶聲 我送左比人 咩人心知 佢地都會明 我點對朋友 心照  唔洗多講 打機 開心就得 你地要講全名既 又你地 我唔自在 名姐 你地無?

原帖由 雞興 於 2008-6-20 12:22 AM 發表

你做人做到咁都冇野好講 佢當你兄弟 你咁對人 為左果少少野你做到咁 你果個ac同埋果200大個金餅再+埋eq 都冇一個LV咁值錢啦 為左打機放棄一個對你好既朋友 你覺得值得既話我冇野好講

哈哈  呢樣係信用問題  如果有你咁對你  你會點?仲有我係從來未收過佢送比我既野

原帖由 WAILOK2K 於 2008-6-20 12:32 AM 發表
邊個打黎玩電話 咩3,8憶果個 咩放火 咩上門 果個 係我屋企下面幾十兄弟果個 心照啦 警我報左 你信唔信都好 音我就6左 澳門電話黎 心照啦 我改電話係因為我唔想比人玩電話ok? 我無封你囉 msn 問心 ok? 500幾 我無錢食 ...

你個傻仔樂..碌乜音ja...法庭唔受碌音嫁^^"傻仔

原帖由 雞興 於 2008-6-20 12:17 AM 發表

丫樂有送過俾佢 張速遞公司張單仲係樂度 但係因為有佢老婆名 佢唔方便post上黎

乜尻野唔方便ja??入左電腦度用小畫家cut都cut到啦(cut佢老婆名)...係有心正明清白唔post上黎??定係凹水呀(無尼回事呀?)....7.7"

點解我地會無啦啦打你 你心照啦 唔係你同石頭扯貓尾 會攪到而加咁..? 俾晒証明你 你就話 咩個ac 邊個人都有 咁點解個ac 會係你地盟? 又話 咩好今日好興 唔想傾 係諗唔到野答我定唔想傾 心照 我本身我諗住打埋天下就唔玩 係邊個攪事先? ok 你攪事都算 仲要搵埋你成堆同盟黎陪你死 你咩人心照 有時玩game做到咁盡 會俾人笑 我地聖盟就指住你黎笑 ... by 風鈴草

面係人比   架係自己掉   我比足面你  你明知 個石頭錯  你仲要同佢扯貓尾  我之前比足面你 同你傾  你當我同草 2個係到講廢話   ok  
有d野 做到太盡  就唔好再怪人    點解 會搞到今時今日咁   你呀樂 最清楚   心知肚明
你當我契弟 唔緊要  我玩左咁耐 都睇穿左你呢個人係點   有時d野 唔好去到咁盡   
我地咩性格 你自己知   你要玩到咁盡   我地一定會逢陪到底      冇問題
為左一個石頭 同你個盟開戰  連累埋你d 兄弟   你自己過唔過意得去
本身 我地冇諗過打 君皇  因為根本佢地唔關事 但係你要拖埋你d兄弟 去死  我阻你唔到
本身已經講 正係打石頭一個  但係 你要攬佢  同佢一齊扯貓尾  咁ok

玩過星曲WEB

回復 56# 魔鏡 的帖子

所以我地要清"孤兒院"幫,再滅"極殺"盟=3=

hong=呢隻ac??a_a
我之前見到有人放67法c,佢話見係我,5e平比我,好彩冇收到姐

原帖由 苦之淚 於 2008-6-19 03:44 PM 發表
真係好精彩0.0琴晚走去做左戰地記者~
見到打得好勁

.3.仲有玩家你?

原帖由 william_03_26^^ 於 2008-6-20 20:42 發表
hong=呢隻ac??a_a
我之前見到有人放67法c,佢話見係我,5e平比我,好彩冇收到姐

唔係e隻@@" e隻佢好似神早俾人del左啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 11:55 PM , Processed in 0.043258 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存