2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天龍八部(香港版) 十二星人澄清外掛事件!!!真相在這
樓主: fai0313
go

[幫會] 十二星人澄清外掛事件!!!真相在這 [複製鏈接]

原帖由 ~死仔~聰~ 於 2008-6-22 09:23 PM 發表
e家通街都係外掛啦"我吾相冇一個幫冇囉-.-
算把啦-.-講咩野一個幫用"個個都有用!
冇得用果d人咪係到話人囉-____-有人sd比你地吾會用??多魚!

用左就唔好話無用個d人啦,拖人地落水
外掛依家有d地方可以dl,係人見到係唔係一定會dl先?

人地食臭臭,佢比你,你係唔係都要食? 你個d就係歪理

6月28日外掛處罰名單!

發佈時間: 2008-06-28 15:39:58

近日官方發現遊戲中有玩家利用非官方認可程式(外掛)進行遊戲,影響遊戲公平性,官方對此非常重視!由即日起,官方將會在遊戲中派出GM向正在打怪的可疑玩家發問問題,如玩家在3分鐘內沒有回答GM問題,但依然繼續進行遊戲,即會被視為使用非官方認可程式(外掛)處理,而有關玩家亦已違反本遊戲附約授權書之內容,故此官方絕不會對相關帳號作出任何賠償和保障。為維護玩家的權益,請各玩家盡量配合官方GM的測試並盡快作出回應。

再次提醒各位還在使用外掛的玩家,請勿以僥倖心態繼續使用外掛。使用非官方認可程式(外掛)進行遊戲,官方絕不容許!初犯的遊戲角色將會封鎖7天,身上和銀行的金錢亦會全數扣除,其後如有再犯,其遊戲角色或帳號即會永久封鎖。以下是凍結帳號的名單:

[北喬峰]
燕無悔   
蒼龍獸  
而媽巾
神秘掃地僧
劍魔術師
s毛毛s
蝦乾座卍愷
水銀座‵文‵

gameone做野真係慢
不過都鎖左d外掛狗

e+係你地斷正比官方5係人地2000fun話你地用囉.假咩公濟私

原帖由 siuting1031 於 2008-6-28 04:46 PM 發表
6月28日外掛處罰名單!

發佈時間: 2008-06-28 15:39:58

近日官方發現遊戲中有玩家利用非官方認可程式(外掛)進行遊戲,影響遊戲公平性,官方對此非常重視!由即日起,官方將會在遊戲中派出GM向正在 ...

呢D咪就係呢個POST既真相囉

有D外掛 用左都唔知你有無用啦 就如有D 50%自動外掛 幫你出技出招 但係要你自己控制果D
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:22 AM , Processed in 0.083128 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存