2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 醉愛天龍(暫停申請AC)
樓主: 七夜魔君
go

[國內] 醉愛天龍(暫停申請AC) [複製鏈接]

原帖由 紫仇 於 2008-6-27 07:24 PM 發表
玩咩職好呢=.="

我諗住玩明教囧再唔係武當真係咩都想玩- -

點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!

原帖由 心跳回億 於 2008-6-27 07:25 PM 發表
點入呀 佢更新唔到呀!!!!!!!!!!!!!!!

你試下將個醉愛天龍個登6器放入去HBIN到

要更新咩..

我就咁禁醉愛天龍 就入左

注冊唔到
死左個網

唔得~€€€€€€€開左lauch佢話無法從當前版本升級至最新版本
禁個登入器又話請運行lauch果個

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 心跳回億 於 2008-6-27 07:34 PM 發表
唔得~€€€€€€€開左lauch佢話無法從當前版本升級至最新版本
禁個登入器又話請運行lauch果個

x2 出現同樣問題

load好耐都入唔到............=.=

我用醉爱天龙 <--入的

入到了!!!!!!!!!!!!!
我都係叫紫仇
玩下武當先

下載到99.9%停左==
點算

佢D掉寶仲衰過正服= =打到2C LV一樣野都冇出過

未入ser前  右邊有電信 網通果d   揀默認就ok

升得快過 95 好多

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

我又系入唔到個網
七夜 幫我註冊個aC
PM比我OK?

要驗證ac!?

玩落去原來呢個SER都幾膠- -~D寵成7萬幾定力資- -十幾萬防- -~膠

蛋都冇隻出.....

呢隻唔會掉寶的嗎= =?

玩番95算- -雖然係有亂碼..但係都起碼會出野==
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:01 AM , Processed in 0.035858 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存