2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 新一代冇品傳巫 *-SiuYung.,]]' (更新資訊)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: nyknyk
go

新一代冇品傳巫 *-SiuYung.,]]' (更新資訊)

原帖由 偉仔]] 於 2008-6-27 11:10 PM 發表
個虛幻識的..,好好人
佢做低你個句一定講笑..,
如果唔係佢都打左你啦-口-

他D口吻好似*-SiuYung.,]]'  =____=

仲有 同人地關系都吾好仲講咩笑

If I was him I would 笑吾出

有d想t佢的衝動

sor我都忍唔住講番兩句
其實做傳/巫都幾慘架~~
你諗下..升lv比人限...用魔比人快好多
(因為我會出魔法技+補血)
真係食mp都食窮傳士...入不限團..又要比人命令加血
同人交名...d人升lv唔叫..打王叫!!同你交名..做fd
有d..都係為左打王唔洗$請傳!
(試過去轉羽音升寵..成team都交名..之後有3個都send信話打王)

就係因為我都係傳士...所以更加覺得今次個巫..係有d唔岩
一來..升lv團佢升潔..!!2來人地幫你補埋mp叫你幫手加加血...
都仲要咁惡話人..呢樣真係唔太好!!
不過傳/巫的確係可以有權唔幫手補血既...(如佢出技打怪的話)
所以樓主下次如果有禮貌叫佢幫手加血..佢唔肯的話
而佢又冇幫手清怪....
建議樓主都係唔好同佢嘈了!!
不妨問問同隊的意見...同巫c傾傾..如佢再只升技唔幫打..
就解隊重組..!!咁會唔會比較好呢?最小唔洗嘈到上黎!!

原帖由 imc1993 於 2008-6-27 11:08 PM 發表
我覺得2邊都有ddd錯
巫/傳 :講野串+冇盡責
升lv就係要盡自己能力清怪,唔打怪都算,重要升技

樓主:有時升lv要備hp水,唔係下下靠人

我都認同,多準備D水以應付不時之需
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 11:38 AM , Processed in 0.056542 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存