2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 自霍景耀與Hime發出的資訊,就沒人發的嗎=口=? ...
樓主: 。守望。
go

[問題] 自霍景耀與Hime發出的資訊,就沒人發的嗎=口=? [複製鏈接]

原帖由 。守望。 於 2008-7-7 03:19 PM 發表
強逼性發貼?
首先要你搞清楚一件事
我係問你發定唔發
而係強迫你要發
你覺得自己有可能會繼續發未答發lo
覺得發攻略唔關版主事而又唔想發未答唔發lo
就係咁簡單

你口中所謂既"我地",你依家代表緊邊一班 ...

咁你問我又關e個post咩事呢????

佢地其實答5答到我問既問題 ?
想做就做 ?
有冇玩wl都5知佢地....
定係為左有個高職位 ???
只係管理呃post 罵戰果d?
咁5洗做wl版架wo
大把版都做得

真係有人會參加版主活動先算=,=

你.們.別.再.吵.了.!

論壇是要大家交流的地方阿\口/!

這樣吵下去有意思嗎\口/?!

大家也有責任發表資訊阿=___=

一班只是會看的,來到論壇只是會「看帖不發帖」

你看吶,貼圖版都冷清清的,

只有少數人發表圖片,

那這樣開貼圖版有用嗎?

版主不是只有一個工作 - 管理版塊,

你可以發表活動鼓勵會員們發表帖子阿!

例如:

節日活動/貼圖:情人節甜蜜蜜、萬聖鬼怪齊來拍、端午節改故事大賽、普天同慶.紛紛聖誕節等…

設計活動:小屋設計大賽、造型設計比賽(男生組)、造型設計比賽(女生組)、造型設計比賽(情侶組)等…

假期活動:暑假活動

我現在只想到這些,

獎品可以較豐富、吸引人的(隨你喜歡),

也可以多跟會員交流,

我只想有一個這樣的討論區阿T____T現實是殘酷的阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿((消音…

原帖由 千雪小夜 於 2008-7-7 07:51 PM 發表
你.們.別.再.吵.了.!

論壇是要大家交流的地方阿\口/!

這樣吵下去有意思嗎\口/?!

大家也有責任發表資訊阿=___=

一班只是會看的,來到論壇只是會「看帖不發帖」

你看吶,貼圖版都冷清清的,

...

終於迫到夜囡出聲了+_+
你呀.\/.
如果想論壇冇咁冷清
就主動d去申請版主
希望管理員會批你
你未可以搞多d活動帶旺個壇.\/.

原帖由 。守望。 於 2008-7-7 09:30 PM 發表

終於迫到夜囡出聲了+_+
你呀.\/.
如果想論壇冇咁冷清
就主動d去申請版主
希望管理員會批你
你未可以搞多d活動帶旺個壇.\/.

人家沒那個資格T____T

唔好講貼圖住
我比你做一個月版主
你會點運用

原帖由 狂人EX 於 2008-7-7 09:48 PM 發表
唔好講貼圖住
我比你做一個月版主
你會點運用

1.多搞活動(^0^)/ ((某 : 獎品由某望捐出 [ 被 巴 飛 ]

2.多和會員交流、開投票主題投票玩哪個活動(^0^)/ ((某 : 獎品一樣由某望捐出 [ 被 巴 飛 ]

3.依投票根據飄版會員喜愛的活動而進行活動(^0^)/((某 : 獎品依然由某望捐出 [ 被 巴 飛 ]

4.活動完結後邀請參加寫出感想,接著進行改善(^0^)/

5.鼓勵會員多貼圖、發表資訊 / 心得於心得及任務區跟貼圖版,如貼圖有創意性,即給予加分獎勵(5-10分)

6.盡自己本能解決新手問題,使他/她進入飄流這個大家庭。

7.刪除貼圖區死圖 / 其他飄流版塊的無用處文章。

我知我很爛 [ 被 踹 ]

原帖由 千雪小夜 於 2008-7-7 10:07 PM 發表

1.多搞活動(^0^)/ ((某 : 獎品由某望捐出 [ 被 巴 飛 ]

2.多和會員交流、開投票主題投票玩哪個活動(^0^)/ ((某 : 獎品一樣由某望捐出 [ 被 巴 飛 ]

3.依投票根據飄版會員喜愛的活動而進行活動(^0^)/( ...

為.....為什麼獎品是某望捐出拉/ 3 \
你既方策還好+_+
可是事情永遠不能想像中如意呢(((((低頭畫圈圈

原帖由 。守望。 於 2008-7-7 10:09 PM 發表

為.....為什麼獎品是某望捐出拉/ 3 \
你既方策還好+_+
可是事情永遠不能想像中如意呢(((((低頭畫圈圈

現實是殘酷的(^0^)/

請無視前數個的p.s欄(^0^)/ <--欠打

原帖由 千雪小夜 於 2008-7-7 10:07 PM 發表

3.依投票根據飄版會員喜愛的活動而進行活動(^0^)/( ...

um...
好似..無樓主所指既...貼攻略/更新任務
但樓主又話還好..咁係唔係雙重標準?

原帖由 oo御月oo 於 2008-7-7 05:04 PM 發表
佢地其實答5答到我問既問題 ?
想做就做 ?
有冇玩wl都5知佢地....
定係為左有個高職位 ???
只係管理呃post 罵戰果d?
咁5洗做wl版架wo
大把版都做得

點樣先可以證明我地有玩?
點樣先可以證明你地有玩?
你又認為做飄版有咩特別條件係其他版搵唔到?

原帖由 狂人EX 於 2008-7-7 11:39 PM 發表

um...
好似..無樓主所指既...貼攻略/更新任務
但樓主又話還好..咁係唔係雙重標準?

5.鼓勵會員多貼圖、發表資訊 / 心得於心得及任務區跟貼圖版,如貼圖有創意性,即給予加分獎勵(5-10分)

起碼她也會鼓勵
所以我說還好
沒說很好呢
請你看清楚呢.\/.

原帖由 狂人EX 於 2008-7-7 11:45 PM 發表

點樣先可以證明我地有玩?
點樣先可以證明你地有玩?
你又認為做飄版有咩特別條件係其他版搵唔到?

你咪講下你玩咩ser
叫咩名囉
大把野証明到
禁[[聰明]]都做到版主 ?
我就水色6  >海月<

起碼會發表下關於飄流既野
你有冇做過 ?

搞活動...起飄流game裡面搞 ?

首先: 版主為什麼不正面回應我?
其次:你地版主話中提及版主職責:管理版務
我想問你地是否真的有管理過?
貼錯區有冇理?: http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3058141&extra=page%3D1
                      http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3069557&extra=page%3D1
                      http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3034915&extra=page%3D1
                      http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3051592&extra=page%3D2
                      http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2996478&extra=page%3D5
取至頭5頁

關於宣傳:版主所訂立既新規則http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3026685&extra=page%3D3
觀看次數:2xx  唔多覺有問題?
---------------------------------------------------
依加唔係捉版主既錯處,,是對事不對人
你地話中所提及的管理版務只是扣分/加分?
某版主口口聲聲叫我地大可向管理員投訴,,你地估我同望望真係想咁做?唔投訴,你地就唔會理?
[我同望]唔揀投訴係希望比機會板主,等版主檢討下了解做版主原則,意義何在?

THIS IS LAST POST=]

原帖由 keienne 於 2008-7-8 11:13 AM 發表
首先: 版主為什麼不正面回應我?
其次:你地版主話中提及版主職責:管理版務
我想問你地是否真的有管理過?
貼錯區有冇理?: http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3058141&extra=page%3D1
               ...

我個post都有份
衰文-.-..搵例子5洗用埋我果個掛
算-.-...言歸正傳
版主..貼圖區果度...好多都係貼錯版
跑online又有...勁舞又有...
點搞架先

所以就說嘛
某傻子只會於某望的貼子扣分
卻不見那些較明顯的
這就是十分有效率呢~o~

回正題拉
究竟版主們何時才回答問題拉

5洗煩
1於由夜夜做版主^0^

貼圖區搵緊你所指既跑ONLINE圖
不過係我上任之前既POST,我都唔方便搞

原帖由 狂人EX 於 2008-7-9 02:21 PM 發表
貼圖區搵緊你所指既跑ONLINE圖
不過係我上任之前既POST,我都唔方便搞

上任得好
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

這是發表於 2008-7-7 10:40 AM

標題寫埋同飄流無關呢
果然效率高呢^.^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:57 PM , Processed in 0.054159 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存