2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 新族招人[波波豬瑪琳昆狗]
go

新族招人[波波豬瑪琳昆狗] [複製鏈接]

原帖由 衰仔係度 於 2008-7-6 11:41 AM 發表

唔知佢-口-"可能佢睇到你之前話:波波豬昆人

搞到我都出埋事-.-"

你之前係金大度狂唱呀ma~我都睇到啦-﹏-

低能,鬼有唱咩........
我正係係留言板講
唱=哂時間,唔似你囉

原帖由 衰仔係度 於 2008-7-3 10:57 AM 發表

都話我已經賣左ac落- -"
邊有29歲咁大呀我- -"
邊個話我令仔架-口-"

冇人話你BO
NO自作多情= =

哈哈...都唔知你地講咩

原帖由 倩乂極品 於 2008-7-7 05:51 PM 發表

冇人話你BO
NO自作多情= =

............好串咀..............

開個咁既族,,晒氣啦- -"
就咁睇個族名似係鬧緊瑪琳多過唱人..
最好快D關左佢,,係文法上黎講,呢個族名係罵緊
瑪琳收埋d昆狗 ,一係你就唔好+瑪琳二字

原帖由 `﹢夢想飛翔☆ 於 2008-7-8 02:10 PM 發表

你88啦,你睇內文你唔好係到嘈啦
睇清楚先同人講野
我關唔關post 都唔使你理啦
你咪唔好上黎囉
佢係瑪琳入面昆我既
唔叫瑪琳唔同叫咩呀???
講野都白痴既

原帖由 `﹢夢想飛翔☆ 於 2008-7-8 02:10 PM 發表

仲要開咁既人回post-.-

如果唔識字+無文化既人咪好似你咁諗囉
如果係話瑪琳既就會話[瑪琳族係昆狗]啦
醒小小得唔得呢??
唔好拉曲人地講既野,你咁既無知既人唔岩入黎回post 嫁啦

個族你開 得你明有用!_!?
你係2KFUN你解釋有用!_!?
你個族係童話入面,你估個個明你既意思!?
我夠知你唔冇心話瑪琳,但係你依家係針對昆你既人呀,定係瑪琳呢請問
你+瑪琳兩隻字係入面冇意思喎,就算開族字數唔夠,咁多字唔揀係要揀瑪琳
無啦啦要拖埋個族拉水有乜謂!?你比人昆就針對昆你果個
唔好針對埋個族唔該!你點解釋都好,始終個族名係會影響到瑪琳囉,
依家唔係自己族人點睇你個族,係要人地點睇你個族

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

原帖由 `﹢夢想飛翔☆ 於 2008-7-8 03:55 PM 發表
我夠知你唔冇心話瑪琳,但係你依家係針對昆你既人呀,定係瑪琳呢請問
你+瑪琳兩隻字係入面冇意思喎,就算開族字數唔夠,咁 ...

無謂同佢嘈, 一陣會鬧人既, 不能控制情緒既

原帖由 `﹢夢想飛翔☆ 於 2008-7-8 03:55 PM 發表

但係你依家係針對昆你既人呀,定係瑪琳呢請問 <<<你打出黎之前我諗你未有用腦啦
如果針對瑪琳,前面d字就唔會有啦,定係你唔識睇頭個3個字姐????
你+瑪琳兩隻字係入面冇意思喎<<<<你覺得無意思?
我覺得有囉,連族人都昆,我想比人知道佢係係族入面呃人囉

有人入族自然會有人問啦,唔通佢有好族唔入入我呢個族????
你都Ok好笑囉

原帖由 BOBBBY5555255 於 2008-7-8 04:56 PM 發表

無謂同佢嘈, 一陣會鬧人既, 不能控制情緒既

wow升左副板主啦wo
識講野啦wo@@
我講既係事實,你有理有就鬧啦
不過我真係覺得你有d情緒問題,無啦啦話人[不能控制情緒既]

未講完,點影響個族呢請問
詳細解釋下吧@@
唔好講野有頭無尾~THX

你識唔識中文字!?
波波豬瑪琳昆狗 明眼人都睇得出"瑪琳昆狗"呢四隻字啦
話左你點解釋都係要人地點睇 仲係度問我點影響個族
雖然就話冇玩童話一排姐,就發覺D人串左~_~??
我上黎唔係同你嘈 只係見到呢個族名 第一個感覺
就係好似話緊瑪琳咁囉,

RE::
但係你依家係針對昆你既人呀,定係瑪琳呢請問 <<<你打出黎之前我諗你未有用腦啦
                                                                                            ↑你有答我問題咩!?
如果針對瑪琳,前面d字就唔會有啦,定係你唔識睇頭個3個字姐????
                                                                    ↑我又唔係話你針對瑪琳,
                                                                       只不過叫你唔好+瑪琳兩隻字
                                                                                              影響族譽
你+瑪琳兩隻字係入面冇意思喎<<<<你覺得無意思?
我覺得有囉,連族人都昆,我想比人知道佢係係族入面呃人囉
                                                                                            ↑咁咪間接話埋個族!?
                                                                        不如你改族名果陣,學下中文先~_~
                                                                        {波波豬瑪琳昆狗}
                                                                        睇唔到邊忽有話佢連族人都昆啵?

你地2個咪嘈.
忠仔`講真我覺得你錦做真係好無謂~.~
洗乜開族唱佢.
唔係話唔信你`但唔洗開族唱佢嘛.
佢係昆人既話人地自然唔會信佢.
夢想又講得岩既`你開個錦既族.
人地梗係嘈你鬧埋瑪琳個族.
佢真係有問題就唔會有人入佢個族.
話時話`忠仔`而定你個族有幾多人.
同你賭條毛`唔過10個.
打禁大篇野為乜.
而家昆狗係童話周街都有啦.
你諗住逐個逐個去唱佢地牙.
1隻昆狗1個post.
成板家頻區都唔夠你唱ah.
每日唔少人比人昆.
個個都好似你錦上黎開個post.
昆你支新手木棍又唱.
昆你隻幻營火力又唱.
昆你條毛你又黎唱.
禁得閒你比d時間升下技仲好啦.
(自問唔係高技v3v)
你地2個唔好嘈.
夢想唔洗理佢`忠仔比心機唱人na.
好q想del左呢個post~"~

p.s.唔想點解呢排好鍾意用--> xxxxx.  xxxxx.
XD

原帖由 `﹢夢想飛翔☆ 於 2008-7-8 11:28 PM 發表
你識唔識中文字!?
我上黎唔係同你嘈 只係見到呢個族名 第一個 ...

點拗都無用, 不入耳

原帖由 忠忠杯麵(忠e) 於 2008-7-8 05:48 PM 發表

wow升左副板主啦wo
識講野啦wo@@
我講既係事實,你有理有就鬧啦
不過我真係覺得你有d情緒問題,無啦啦話人[不能控制情緒既]

不如你去金大隨便揀廿個問你個族名係唔係話緊瑪林係昆狗

原帖由 `﹢夢想飛翔☆ 於 2008-7-8 11:28 PM 發表
你識唔識中文字!?
我上黎唔係同你嘈 只係見到呢個族名 第一個 ...

講多次比你聽啦
如果正常人無啦啦呃到我既,咁就唔會有瑪琳2個字啦
如果係族人呃到我既,咁個問題咪係有瑪琳2個字出現囉
你唔係到而家都唔明呀??? 你睇下人地打咩先好回人地個POST啦

你話影響族譽,放心wo 咁你又,入面有位人呃人
我都係打番事實出黎,不過,你話影響族譽,相信咁大個族
係咪全部人都係昆狗呢 ??? <<<<請留意呢點

你識唔識中文字!?
                                                              ^^^^ 原來你正係識呢四隻字既
頭3隻字唔識睇?? 答下我識唔識啦

睇唔到邊忽有話佢連族人都昆啵? <<<< 我無話要你睇,我只不過係提醒人
呢個族有呢位人係昆狗,你到而家都唔明?

原帖由 ohsh1t 於 2008-7-9 12:31 AM 發表
你地2個咪嘈.
忠仔`講真我覺得你錦做真係好無謂~.~
洗乜開族唱佢.
唔係話唔信你`但唔洗開族唱佢嘛.
佢係昆人既話人地自然唔會信佢.
夢想又講得岩既`你開個錦既族.
人地梗係嘈你鬧埋瑪琳個族.
佢真係有問題就唔 ...

唔該你都唔使扮哂好人啦,如果有人昆我我會咁做囉
可惜得佢一個姐

同你賭條毛`唔過10個. <<<< 唔好意思WO,有無10個人我唔再乎囉
只不過係一種提醒囉

成板家頻區都唔夠你唱ah. <<< 唉,你睇返人第一篇打咩先好入黎回人POST 啦
佢係族人都呃姐,咁唔識既人係咪你族人呢我想問???
唔好諗住打得多字就得嫁啦,睇頭睇尾先好話人THX

昆你條毛你又黎唱.<<<<<下次有人唱,我幫你教訓下佢啦,我學你咁講野啦,睇下人點答你
禁得閒你比d時間升下技仲好啦. <<<<<你叫我先技??? 搞點自己先啦
我升技都唔使你理啦,你好高技咩???

忠仔比心機唱人na. <<<<你可以唔入黎,唱人又點??你咪唱番我唱人囉

好q想del左呢個post~"~  <<<同板主講

原帖由 BOBBBY5555255 於 2008-7-9 12:48 AM 發表

不如你去金大隨便揀廿個問你個族名係唔係話緊瑪林係昆狗

唔知點解你2個上黎好似唔睇字咁,睇尾唔睇頭
好野,板主我都驚比人封post 嫁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:04 PM , Processed in 0.042444 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存