2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion [轉帖] 八大職業特性 / 裝備需求
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Sky風
go

[轉帖] 八大職業特性 / 裝備需求 [複製鏈接]

原帖由 Sky風 於 2008-7-2 12:47 PM 發表

我諗返起第一次攻城-.-
果陣我只係一隻cheap cheap 銀月-.-
有隻好勁既女咒詩- -秒左公會好多人~
跟住-.- 我諗住反正都係死~射佢一箭先~
我放左衝擊箭( 唔知幾多lv~ 好似好低lv~果陣我隻人先lv46- -)
點知佢 ...

你講起。。。,團火又出左黎。。。。。
天堂2。。。我差唔多全部職業都玩過。。。因為個個職業都好正-。-
PVP。。
咒詩真係好難打。。。但D魔洗得好多@@
哈哈。46LV,我第一次係37LV。暴君(未2轉)弓手系係咪鷹眼係咪勁D?但PVP最強都係暴君,劍鬥,死靈,真係好鍾意天2個種埋身肉博GE感覺!!!
HEHE。有野醒你@@http://www.youtube.com/watch?v=gpWwvzBa_YU
唔知你有冇睇過。。。中段劍鬥打暴君。。。睇完。。玩天2GE沖動出晒黎。。

呢隻係咩game= =

Another derivative of WOW

D 圖太靚啦~~~希望唔好咁快出~
等我換左機先出

睇定先...就黎有得玩
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:06 AM , Processed in 0.025348 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存