2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 中國熱血私服--->人氣極強的<--- 有轉生+vip區 ...
樓主: H袁紹K
go

[國內] 中國熱血私服--->人氣極強的<--- 有轉生+vip區 [複製鏈接]

原帖由 wing1032 於 2008-7-8 08:49 PM 發表
88lv去邊到升好丫~我新手黎唔多識玩~裝又廢-0-係game到又打唔到字

http://www.microsoft.com/downloa ... p;DisplayLang=zh-tw
你上呢個網下載Microsoft AppLocale 公用程式,下載完之後
禁"開始"..跟住再禁"所有程式",再搵 Microsoft AppLocale  出來
跟住指住佢..再禁AppLocale 跟住禁下一步,,再禁"瀏覽"
搵出你下載個私服登錄器..跟住禁下一步,,語言簡"簡體"
跟住就OK啦...係入面打到速成了
以後次次入GAME都要用呢個入..先打到中文..同埋有D字唔會亂碼

我一按進入遊戲,佢就話DriX9驅動程式設定失敗
點解決??

CCCCCCCCCCC

原帖由 eddie21783119 於 2008-7-8 08:46 PM 發表
最近2日我玩2區,點解我去打怪升lv果時,用左技打怪,只怪都正係企係到冇扣血,要遲3-4秒先見到招技出.
又有1次.我放eq係物品欄又係遲3-4秒先放到

依D係我部機問題定係隻game問題,有冇方法解決...我好想玩,升到10 ...

係網絡延遲(唔係LAG..呢個服幾順下)
你禁下其他野再打隻怪就得....
我有時都係咁....但唔係大問題 ==
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 08:40 PM , Processed in 0.077197 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存