2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 強烈要求代理修改65lv任同染髮劑等等問題!請各位玩家支 ...
樓主: siuwan1205
go

強烈要求代理修改65lv任同染髮劑等等問題!請各位玩家支持!得到足夠支持會去信代理! [複製鏈接]

原帖由 愛上一個人 於 2008-7-5 07:03 PM 發表

沒善用公告的確是他們錯呢..
其實更新太久是因為要找原廠商幫忙技術吧,那樣才會又久又少呢
公告透明度的確要改善..等他們忙完近日的bug再打電話要求改善也可以了
體諒他們和再觀察下去吧

我只希望他盡快將Bug處理好
令玩家們能更享受這個遊戲
不像現在般,,很多人也玩得不高興

野我就唔想講太多了
玩得呢隻game我就唔想呢隻game死
支持你!

原帖由 愛上一個人 於 2008-7-5 06:01 PM 發表
其實是玩家們太貪心才不滿足吧
似乎65等也不一定要穿65裝吧,60裝好像也不差太遠(?)不要說不公平了,這種不公平是源於你的不必要的妒忌,玩遊戲有這種心態有點劣吧.何況65裝沒可能放在商城賣的,遲早也會再出,不用才消失 ...

60裝 有條件WOR
冇條件GA 人點用?
我係其中一個..

炒左班computing engineer 去la
人做engineer  我做engineer 唔見我咁大件事

好明顯test 都冇test 過丟出!^

原帖由 書1小小白 於 2008-7-5 07:08 PM 發表

60裝 有條件WOR
冇條件GA 人點用?
我係其中一個..

不是丫,有件不用的,我封頂那麼久還是60裝,只因為一個帥字(?)我是祭司
至於褲,我就找不到60褲了~笑,其實西國快開,不知路過哪兒說西國有70裝買(?)不知真假了,是的65裝更不用太執著吧,除非70裝被鎖起吧,呵呵

連轉職都要俾$就實在好過分,咁做盞好多人唔玩
支持樓主~!

原帖由 ak471621 於 2008-7-5 05:16 PM 發表
我覺得eco係近年難得一見既好game囉, , ,給代理污染曬啦, , ,

講得好岩牙!!
一開始個陣我對個game 好有好感咖!!
(雖然我有幾位朋友由開game 個日到依咖都玩五到... 冇得一齊練....囧!! )
到官方開左商城之後就開始覺得官方同[云起]一樣..
都係d呃玩家錢既game...

五知有幾多人係eco 開game 之前買過15蚊個個 新手包呢?
人地d新手包好多野送咖ma..
點知eco 新手包 等個40點 同一個 精美書座...
本來都冇咩所謂... 到商城開左之後樣樣野都係天價..
新手包個40點又有咩用=   =?

講到呢到... eco 比我既好感又下降左五小...

依咖仲日日維護...
我明白每一個game都有維護既須...
但係官方可唔可以比一個明確既時間玩家呢?
琴日已經遲左幾個鍾啦..
今日又要再維護? 而且仲鬼鬼鼠鼠係同一個通告到改..
由4點等到6點.. 到左6點又話要延長至下午 8 點...

官方想點-  -? 希望到左8點個陣官方五好又話要延長至下午10點啦!!
eco 比我既好感開始比呢d野搞到冇哂..
點解個代理要將一隻好game 玩到爛哂先安快樂咖...

原帖由 牙宜~* 於 2008-7-5 07:28 PM 發表

講得好岩牙!!
一開始個陣我對個game 好有好感咖!!
(雖然我有幾位朋友由開game 個日到依咖都玩五到... 冇得一齊練....囧!! )
到官方開左商城之後就開始覺得官方同[云起]一樣..
都係d呃玩家錢既game...

...

哈哈我冇買  40點真係冇用

估唔到隻game咁快就開始....

加速墮落~出現外掛 多點兒bug@@偽ro is over~~

原帖由 愛上一個人 於 2008-7-5 07:21 PM 發表

不是丫,有件不用的,我封頂那麼久還是60裝,只因為一個帥字(?)我是祭司
至於褲,我就找不到60褲了~笑,其實西國快開,不知路過哪兒說西國有70裝買(?)不知真假了,是的65裝更不用太執著吧,除非70裝被鎖起吧,呵呵

戰士果件要 我用不到...我+靈活

所有game~都一定有好又唔好~看你想唔想玩落去~你可以用住60裝~同65裝既防差唔多~我都係用緊60裝+8~有185血~仲勁過65裝!!雖然65裝好似好睇d~但60裝都唔差!!

+1支持 雖然我ac未到65lv 不過日本係可以的
為什麼香港唔可以呢?合成機率真的係好多的問題
成功率不是一般的低 如果你解青子任 要合幾次野 咁你爆一次都想死啦
可能係因為想防止有人洗game錢 但都唔洗咁
商人合220高級肉 有74失敗 咁我賣俾行商的比唔精的還低= =
之後我怕會禁咩 又要用買點先用到
eco真係一隻好game 我唔想因為代理而令game沒落

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
已有 1 人評分威望 收起 理由
小草╭☆ -5 屢次惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

我都十人你

強烈支持呀 !!!  鎖任 對有d未夠lv做65專裝任既人唔公平   有好多人都羅左

支持支持支持支持支持支持支持

原帖由 hoikitluk 於 2008-7-5 08:32 PM 發表
+1支持 雖然我ac未到65lv 不過日本係可以的
為什麼香港唔可以呢?合成機率真的係好多的問題
成功率不是一般的低 如果你解青子任 要合幾次野 咁你爆一次都想死啦
可能係因為想防止有人洗game錢 但都唔洗咁
商人合 ...

我覺得要係香港搵一個好既代理好難

成日改晒d野唔鋸佢好耐
兒家連尼個都改埋!?
佢唔好遲d改話入城要商城證!
唔好連開個分身玩都要俾錢!?
咁要如轉月費好過!?

染髮劑無左我忍...無左山吹我都忍...無左龍蛋都算.....
點解乜都要改晒佢呀囧
搞到我想玩日服...但係鎖左ip玩唔到- -

樓主講得岩!!!!!
在係甘.. 我地呢d新手 點玩落去..!!
支持 樓主 !!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:03 PM , Processed in 0.039860 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存