2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 《伊希歐之夢》軍團區 (春) ~零式幻想~本人唔玩換人招人 請關這個帖 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rayha2k
go

(春) ~零式幻想~本人唔玩換人招人 請關這個帖 [複製鏈接]

d人賣家具材料很貴,現在很窮.

尋日真係浪費左少少時間.  本來以為70遺好好升 ~___~ 其實我都未去過.  所以可以當係見識下.  不過因為等人用左大半時間去而且還有組隊問題, 所以尋日大家都唔係玩得好開心.  唔好意思 ~___~.  不過呢, 我開始發覺好難組人, 你地明白嗎.  通常都係我組團友一齊去.  雙雙你未入前我地都係打不死城多.  不過見你好似好無聊打得咁少, 所以我就想找個大家都打得多o既地方麻.  而且其實我地打左咁耐不死城, 我覺得間唔中都要去其他地方玩下, 唔係好快悶, ~_~ 係咪?  我無所謂, 只係怕其他人悶咋.  點知我發現原來大家只要升得快就ok ~___~.  其實依家團大左呢, 開始難找到一個o岩大家打又適合團打 (5個人以上) o既地方.  謎團就係一個唔適宜團打但係岩1-3個人打o既地方, 今晚可以考慮一下分隊打
-------------------------------------
飛可以試下自己去打材料 ~___~, 剛開一定貴架啦 ~__~

I don't mean you guys have to "就"我.....
I just want to play with a fixed group of ppl..
may be i should power up myself to catch your steps...
不死城 <--- i don't like >.<   all of them are dark monster....

桃子, 青子任未? 還有牛牛任, 職業裝備任, 額外技能點獲得任, 無限回廊任之類? 全部都未呀~ 要幾多lv先可以做呀? haha~真係有好多唔明tim....

你應該知道

有關團升問題.  其實我真係唔介意帶比較低lv o既團友一齊去打.  不過呢, 尋日好似出現左一d問題引起了部分團友不滿.  有部分都係我o既錯.  下次八人團唔可以再係不死 皇官1f, 2f 升.  地方太大, 分開兩邊, exp 分開兩邊不均衡.  加上部分團員等級太不宜在那裡打.  不過呢, 最重要o既係就算你可能打不到多少血, 回不了多少血, 又或者很容易會死, 請你們打得幾多得幾多, 回得幾多得幾多.  盡可能做一些自己可能做到的事而不是只是自憑掛網, 又或者角在, 心不在之類.  俾人感覺到只係"吸"面咩都唔做.  多人團打時要多考慮其他人.  多謝合作.

80武器材料都變貴了.
我打謎團怪物,射不中,全miss.

自憑掛網<--- i don't want to... but... i may be tooo weak to play in 不死 皇官 .....弓手 can kill me easily when i stand........

also i 自憑掛網 becoz i went to take a shower.

i am not the one who only 吸 .... you know i use magic all the time when we are in  謎團.....

只係叫大家以後請唔好 ~__~, 組好左就盡自己可能打得.

嗯, 我都見到你係經常打.  不過尋日唔係你一個人o既問題.  其實我一d問題都無, 不過可能有其他團友唔係太喜歡.  所以唔好介意尋日點.  自己打到幾多得幾多.  咁樣一定唔會有人怨 ^___^.

我諗都要好好去編一下組同埋要搵個好d o既地方先得. ~_~

不如我地全家搬去光塔升la

甘您地諗住去邊到升??
我去吾去得架??我驚會死~"~
我好耐冇正式玩過喇~"~
===============================
哥~~~help~T^T
我部電腦無拉拉玩吾到ECO丫T^T
一上到去冇耐就話咩用左加速軟啵-V-
點解會甘架-口-

嗯, 都係時候換位升.

@@......... 雪, 係只係在屋企部腦開唔到?  點解? 之前都得, 你下載過d 咩?? 再唔得試下重裝eco

琴晚本身仲玩到的..
但系吾知點解玩左一陣之後就甘樣了
明明咩刀冇搞過-口-
吾系真系甘黑仔牙-0-

玩過星曲WEB

hihi~又係我呀~~我岩岩看到論壇話惡魔不適合玩生產.....人類才可以背大包包......看來我要重練了.....我隻8lv惡魔農夫.......

+ oil kenny i also got a businessWoman in lv21!!!!

雪, 之後一直都開唔到? 無理由架, 你有無開防毒防黑客o既軟件? 希望你唔係比人入侵左.

hihi~又係我呀~~我岩岩看到論壇話惡魔不適合玩生產.....人類才可以背大包包......看來我要重練了.....我隻8lv惡魔農夫.......

剛查過, 係, 一定要人 -  - 我都有隻惡魔商人tim 雖然無再練.  唔理~_~, 今晚或者我帶一帶你, 幫你升小小.
----------------------------------
雙都有商人, 早知我唔練 ~_~

其實用人同惡魔有咩分別??
吾系只系有啲裝吾用得炸咩??
我刀有個傷人系惡魔~"~(開左勁多人-V-)
=================================
請問買21雙手劍系邊到買架-口-
我搵吾到=------------=

玩過星曲WEB

haha~~Thank you for your support~ I will online about 9pm~ but need to open a new character first.... then I call you in game la~~
And my name is Tweety~ Kenny is my idol la~~ Kenny Kwan~~so I use his name and combine my name~~haha~~

我果隻放左係B1 收野 無再練喇
因為雙開唔到.....

last night was great !!
the area is very good for up lv and i would easily die in that place..
thanks "Ying Mong" for open the up lv zone

依家黎講, 70 遺係最多人話好升o既地方.  除左我之外, 澄都開到, 文遠都好快得.   睇下今晚o既情況點先再決定再開唔開. ~____~ 3 點任務點 得7000/5000 exp 同淺綠杰利科, =  = 超無奈.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:17 PM , Processed in 0.056563 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存