2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 大家一齊停止上線吧!!!
樓主: 小恨*
go

大家一齊停止上線吧!!! [複製鏈接]

good爆....
佢唔封70lv上限都係99....到左99咪又係冇....
d任務你解晒未呀,地圖你行晒未呀,咁多職業你玩過晒未呀.....

我某部份係體會樓主既感受.
我都係過來人了,,, 不竟我今年都30歲
打過既online game 真係好多好多...

係我記憶最深刻的, 會是Ro... 初初Ro 一開時, 大家都是努力升lvl. (沒甚麼任務要解)
日日都是如是, 外掛出現後, 團練就變得少了, Ro 變成吹水chatroom game...
當中都有不少如樓主你的人中途沒玩.. 這點我明白的...

Ro 後期時出現pvp, 城戰, 那個時間真係每個星期三,六也會盡早回家享受攻城之樂, 到那時不只是個人戰, 而是講求戰術運用, 合作性等.. 公會上下很齊心的呀, 也會到時到後都會有約會在網吧攻城, 那種感覺真的多好...現時我這位女友都是RO內的朋友, 也拍拖了4年啦,~現在也有一起開始玩eco...

所以

eco 其實也有很多RO 的影子, 只是未到後期的攻城及pvp 出現呢, 年輕人, 你己練到封頂, 其實對你後來PK戰與演習有好大好處的, 請耐心等待它們的出現..

祝..心情好轉

一名31lvl 盜賊的真情告白
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:03 AM , Processed in 0.030183 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存