2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 好彩我無再玩落去
go

好彩我無再玩落去 [複製鏈接]

第一:難升到爆  打機日日為追lv,升到自己咁辛苦,為乜?
第二:唔用點數玩根本就係廢.....成條街都係點數人,講得難聽d,即係金錢戰士???有咩好玩

e兩樣野唔講

最煩既就係搶場,搶王,霸場
雖然e個話題講左好耐,好多人都知
但日日都有人做e d野,為左個死人場,多果幾隻怪
連行步路,打坐都要驚比人紅,比人p

好!
比人亂殺霸場都算,仲要扣經,比人搶野,真係on9都無人有

即係話玩左成日 or玩左成個月,甚至幾個月先有既裝
分分鐘就比d高lv既仆街,1分鐘搶左

仲有好多狗西野係墨香
真係要講都講唔哂

如果唔係既話,,,,點會日日都有人貼圖,日日都有人開post屌3屌4

成隻game都唔知似乜
日日都係果d乜9公會係度搶場,殺人

成隻game都唔係娛樂性既game
變左做高lv有錢大哂就可以亂殺人
日日都要驚自己升升下lv隨時比人殺既game

真係on撚9

好彩我唔似你班7頭.,....仲日日走去買墨魂訣升lv衝裝
最勁就係雲起伐理唔做野
都仲有你班膠仔係度玩

好彩我識時務者為傑俊
玩左1個月就唔撚7玩

1個月我就知e隻game既去向

都差唔多3年啦隻game.....
大家仲係咁逼自己玩e個咁辛苦,咁有壓力既game

玩足3年果d,,,,真係唔比個膠你都唔得

你班傻仔.,....算把啦
del左隻game
玩其他野,開開心心過日子咪仲好
洗乜日日玩e隻死人game,玩完又要嬲
真係on99

已有 1 人評分Good 收起 理由
鳳凰之鱗 + 1 同意 !

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 lol000 於 2008-7-10 12:19 PM 發表
第一:難升到爆  打機日日為追lv,升到自己咁辛苦,為乜?
第二:唔用點數玩根本就係廢.....成條街都係點數人,講得難聽d,即係金錢戰士???有咩好玩

e兩樣野唔講

最煩既就係搶場,搶王,霸場
...

個個人都唔同諗法 有d人都系上黎吹下水
  日日系到升級有乜用姐  做多d有益既野好過啦

別人怎麼花錢是別人的事

不過從你的言論看得出來你以前玩的時候被人欺負得很嚴重-_-

最好唔好玩, 晒錢晒時間

玩墨香 唔可以無野心   
    你要公平  唔洗錢 唔該你去玩 俄羅斯方塊
   哪有不用錢的午餐

玩墨香2年前 都唔算有錢玩哂   而家應該無錢無得玩
不過如果你去玩天龍重哂氣  有錢同無錢玩  完全2個世界   一個70lvac有錢人 可一打幾十個9xac無錢人 自己都唔死  問你死唔死

同人自貼

最近BT睇了 飛黃騰達 名人版
感觸良多 , 好像看整了人生百態
其后del了 online game 的a/c , 不禁說一句 : 我長大了

你玩咩gm都要錢架la你玩跑有錢買點有力裝4lv鞋你都可以玩哂!!有咩gm真係唔洗錢可以好勁??可能有可過好小lo!!!(勁舞)<----可能真係靠技術ga~.~

原帖由 粟米條* 於 2008-7-10 04:36 PM 發表
玩墨香 唔可以無野心   
    你要公平  唔洗錢 唔該你去玩 俄羅斯方塊
   哪有不用錢的午餐

玩GAME為輕鬆  如果下下都要玩到好似返工咁  為咩呢?
野心?就係為個少少虛榮心…?
算我冒悔 我真係唔明
有錢有時間又有能力 點解唔去四川個d地方做義工呢?
online game既世界
入面係一個勁人 現實係一個廢人
咁玩黎為咩先?
如果把呢一隻game比喻午餐的話…
我一定會選擇:唔食呢個餐

講到吊 暈起  我BI仔 都算數一數2 而家17 討論都比人鎖緊AC 唔比我上

連 有D板主都同意我說法 可惜其他板主都係老土 頂鎖就鎖

我其實我未玩之前 已經有朋友當然都係玩開 ON LINE 朋友 一早講明 墨香 唔趺EQ  打王 得D廢野 就係一隻垃圾GAME

等等一早走晒 但睇返樓主說話 再加上呢2兩年幾 墨香 根本係玩緊真錢GAME 仲衰過玩月費...其他原因好死既 呢下先仆街 玩真錢咁滯 百寶寵 都玩死人啦 硬鳩出D咁既野

學曾經 十大一個人講 你上面冇兩行野 點出黎同人P ~~冇都得既,,.你既裝 6字囉  乜都冇都得既 硬鳩鳩日日打怪同一隻怪-,-悶到7彩咁升囉

睇到再出墨湘 希望似返人性 好DD啦 如果唔係我都會放棄個 5X LV 掉埋一2邊算
..反正  玩黎玩去都係咁 冇特別

原帖由 白癡的星星 於 2008-7-10 06:06 PM 發表

算我冒悔 我真係唔明
入面係一個勁人 現實係一個 ...

十分同意!

老實講 唔係想寸你

墨香 你洗唔起錢不如唔好玩

唔好成日係到吊又話咩要錢先玩得勁

大佬 雲起無拎支槍指住你叫你玩架wo

你覺得洗唔起錢  可以唔玩

無人逼你既

至放搶場呢d  好多game都有架啦

只要努力提升自己實力  仲邊有人可以恰到你 ?

原帖由 白癡的星星 於 2008-7-10 06:06 PM 發表

算我冒悔 我真係唔明
入面係一個勁人 現實係一個 ...

可能 野心 同 虛榮心 都有同通點
   ONLINE GMAE 哂時間 我都同意 但係玩得GAME 就預左咁嫁啦  得閒玩下 無壞
  控制悉宜 就OK了  但現實 剛剛相反

咁大家就唔好再玩墨香
e隻game唔值得用咁多時間投資
錢,精神,

息左電腦大家都係一樣

原帖由 grandv30460 於 2008-7-10 05:21 PM 發表
你玩咩gm都要錢架la你玩跑有錢買點有力裝4lv鞋你都可以玩哂!!有咩gm真係唔洗錢可以好勁??可能有可過好小lo!!!(勁舞)

勁舞真係要技術-.-"...冇技術(好似我甘),就永遠都只係4lv...-_-"
同埋許旗下有個game都係靠技術,係要唱歌的@.@
好好玩~唱得難聽d都死-0-"

又唔係的 其實幾好玩的

原帖由 粟米條* 於 2008-7-10 09:33 PM 發表

可能 野心 同 虛榮心 都有同通點
   ONLINE GMAE 哂時間 我都同意 但係玩得GAME 就預左咁嫁啦  得閒玩下 無壞
  控制悉宜 就OK了  但現實 剛剛相反

同意 控制悉宜可能真係ok
只不過請代玩呢一樣野呢?
我真係好唔明啦…我好想有人解答我…
點解玩game要玩到請代玩…
請代玩…lv唔係自已升…
簡直好似把自已個ac送比人仲要自已比錢咁…
仲有1d比幾千蚊買ac返黎殺人個d係
咁樣既玩…真係快樂咩?
呢幾日…封測我玩返…
一開始…我真係好有fell…
聽gm講我做左第1個泰坦…真係好開心…
之後仲想做第1個40lv...
結果訓醒 已經有幾個40lv
1剎那既虛榮感…卻換來左非常痛既喪失感…
唔通…就係為左10大呢個稱號去追逐…而要長期唔訓?
我…真係好唔明…
之後gm唔修正洗點問題…
搞到個個30幾m血100幾m攻…
私服仲好d會爆攻…
呢到呢?
個個就開紅殺人…我呢d無洗既…就只係比人殺…
比人殺都算…仲要我係會長…d人問都未問就自已開幫經…
高lv少少…就隻眼係個頭到…
會長講野當無到…
開幫經比自已一個人用…
喂 我打機者 唔駛受氣呀嘛?
打機咁唔快樂…
所以…我先會選擇:離場

要賣ac者快,再遲下賣唔出了...

原帖由 音樂狂 於 2008-7-10 05:06 PM 發表
玩墨香2年前 都唔算有錢玩哂   而家應該無錢無得玩
不過如果你去玩天龍重哂氣  有錢同無錢玩  完全2個世界   一個70lvac有錢人 可一打幾十個9xac無錢人 自己都唔死  問你死 ...

天龍吾係lo  無錢人一樣有生存空間

之前我隻人50lv冇石   都打死左件70成物石

你話70lv 打死幾十個90lv 根本冇可能

同埋都冇幾十個90lv出現

吾好吹咁大     

仲有天龍整裝會爆裝嗎 成件野冇左嗎?  e到都用少好多錢

原帖由 grandv30460 於 2008-7-10 05:21 PM 發表
你玩咩gm都要錢架la你玩跑有錢買點有力裝4lv鞋你都可以玩哂!!有咩gm真係唔洗錢可以好勁??可能有可過好小lo!!!(勁舞)

仲有嫁  heat project :victory:  :victory:
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:02 AM , Processed in 0.036926 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存