2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 乂小仲乂
go

小量圖片 [複製鏈接]

原帖由 雪米~ 於 2008-7-14 11:01 PM 發表
我想問
陸小燕你何以知道冥王子是古代火星?
仲有   古代的火星已說明了古代
可表示3憶萬年前
仲有  火星有人住嗎?
根科學家指出  目前火星是有沒有人存在 也不是道
難道.......陸小燕你的『具體』資料比起專業 ...

你真係唔好作大D= =?
人地又冇話古代係3億年前,又冇話火星有人
又冇話冥王子係古火星= =
佢只係叫冥王子去古代火星收皮= =無LALA又比你作左咁多野出黎
你真係幾好野

你又係到5乜膠= =

又係你叫我5既\./

功不可歿

雖然歿有少少亦作“沒”
但你所講個個功不可歿 確係錯

無謂, 呢個沒有個沒字, 邊個唔識寫唔識打?
我犯不著要刻意搵個咁難讀同難寫既歿字吧?

就係因為我記得功不可歿, 係呢個字, 唔係沒字

沒字係後期人, 因為呢個歿字少用, 所以改用沒... ...

或者咁講, 用功不可沒, 係後期既約定俗成, 唔代表

功不可歿

係錯, 而且, 以前係用呢個字, 明未?

冇  做下比例

咁勁既~有8龍-.-

原帖由 冥王子 於 2008-7-14 10:32 AM 發表
雖然歿有少少亦作“沒”
但你所講個個功不可歿 確係錯

無謂, 呢個沒有個沒字, 邊個唔識寫唔識打?
我犯不著要刻意搵個咁難讀同難寫既歿字吧?

就係因為我記得功不可歿, 係呢個字, 唔係沒字

沒字係後期人, 因 ...

你講就當係? 冇quote? 冇reference? 你小學生來?

而且係你on99 咁走來捉我錯字, 而家又話古代? 咁即係我無錯la.

你咁有才華唔去寫甲骨文? 唔好日日系全頻放屁洗版la.

唔係你條on9 我都唔洗關全頻.

你on親個全頻都係咁:  年半來都係咁.

講就天下無敵! 岩岩玩果時扮晒高手, 話自己大陸server 200lv. 點點點...

一堆吞食理論, 點樣又可以無敵, 點樣又可以屈機. 又咩陳宮全鏡陣...

昆到一堆新手lo.

做就有心無力! 事實就係你24小時長掛咁耐都仲係1轉12x.

我見識過你d 升lv 技巧la. 企點, 水人冇火箭, 有d 出投石, 5人5pet一齊升.

得閒又放下全治療. 隻水冇sp 又會搞到rd rd 死. 聽講有人見識過你放結界升lv tim.

你中間無玩2,3個月係我覺得ser 12 全頻最安靜的日子.

你除左上全頻吹水仲識咩? 話自己月入10萬? 上網用PCCW 1000M, 交2千蚊月費?

電腦用 dual core, 連dual core 都串錯. memory 用 DDR3.

搞笑到memory 用成8千hkd,但cpu 用粒cheap野. 吹到冇人有~

好多 server 12 的 人已經當你唔存在. 屌你冇用, 同你講道理冇用.

你塊面皮厚過月餅. 好心你返火星la. 帶埋你隻  雪米 去, 跟得你多的人都有返咁上下膠.
已有 3 人評分Good 收起 理由
可憐的小羊 + 1 條友最勁得1轉11x@@未12x^^
bayant + 1 我而家都關左全頻..費時見到條油-__-煩死人
↖☆BoBo★↗ + 1 水妹加油~

總評分:  Good + 3   查看全部評分

回覆陸小燕

我估你估錯
我跟什麼冥王子
幫人串就叫跟?
哇  你果D叫乜
成十幾廿個wo
你口口聲聲話人吹水
你呢  你有冇念過自己住係美國依件事?
你不是也吹水嗎?   你係D網是但搵幾幅圖話自己去過?
仲有  你係其他SER送D正野比人 人地當你大佬?  米引我笑
哈  水姐?
你係男比人叫做姐  我登你慘/.\
你叫人返古代火星?
咁你返末來水星啦~_~
你話人面皮厚過月餅?
我話你面皮厚過聖安娜美心冰皮月餅啦
你識咁多字  你咁有才華唔去寫草書?
你返水星吧@@   同你班ON9仔左右膠
作左首野比你~_~
陸小燕說:『我叫陸小燕 今年31歲 我最鐘意睇電視  做緊爆丸果陣係日頭  做緊火星撞地球果陣係夜晚
有一樣野我比人地叻既就係唔怕蚊  但係我同其他BB一樣都係怕醫生打針打PATPAT架
啦啦啦  我希望每個人都學我識跳依隻KAI子舞囉』
你的膠力如何  你的表現也膠無比
唔好話唔關我事  我睇唔過眼先串你炸
哈哈

回覆陸小燕

仲有  你方D人當你大佬^^?哈
具體來說  D人貪你好處
你依個人令我念到一個人和你相似
...............丫  醒起了  達達呀^^
改名啦你  小膠燕  燕子膠
哈  新出架『燕子牌AA超能膠』呀
唔好話你見識少!!!

希望個PO變左做罵戰
希望你要收拾殘局

個 雪米...你來搞笑? 好心你讀多2年書組織好先學人串人

我鐘意周圍派野, 送點比人, 你唔抵得咩~ 慘得過我唔在乎d game 野.

我鐘意開女ac 來吹水, 大把人開女ac 吹水, 開地攤, 賣藥, 有咩問題?

你夠叫雪米, 唔通你係雪米餅咩. 有咩所謂, handle 一個. 唔通個個開ac 用真名?

好心你咪咁幼稚.

我有話我識字多咩, 係有人on99 咁走來改我錯字, 點知自己又改錯又唔認.

我見識少? well, 我諗你未有資格講呢句. 比盡你未中5, 升唔升到中6都成問題.
已有 1 人評分Good 收起 理由
↖☆BoBo★↗ + 1 讚成 有quali先串人~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

小燕神發癲

原帖由 冥王子 於 2008-7-13 06:59 AM 發表
講到功不可歿, 小燕可謂首當其衝, 不惶多讓
好心你打岩字先學人用成語.

你講就當係? 冇quote? 冇reference? 你小學生來?
而且係你on99 咁走來捉我錯字, 而家又話古代? 咁即係我無錯la.

好似你自己捉人錯字先架喎??? 咁係你ON99先定係其他人呢?
你自打咀巴你的確好叻, 仲好巴閉添,

你唔信我係上2個時係2轉200, 我無辦法架喎
你想證明可以問人, 上2裏面1班我既朋友, 全部都知

當年我係刷紋章搵食賣錢再買點卡
未出到戰火我已經無玩好耐
或者話出到天空競技場就走左
個時係用貝貝刷任務, 刷完曹仁刷呂布
刷完呂布刷諸葛, 咁就刷到200
上2係差40級有經驗, 唔係20級, 不過刷諸葛一樣可以上到200
刷9M, 個時未有, 貝貝無腳本

依家我打野怪唔刷任, 咁有點呢?
你想升係你既問題, 唔係我
舊有既朋友走曬, 我單掛, 根本無理過D AC
以前係上2, 最簡單係先買滿SP, 再去掛, 每朝早整理1次
同你解釋咁多做乜, 你唔會明, 你唔信自己去上2問人

仲有1句, 唔好成日以為自己講就係, 將來你出到社會, 會害死你
同埋, 係人都識講, 你送天珠俾著數人, 人地當然BUY你
你唔諗下, 你同其他人無利益關係個時, 咁又點?
可憐你就同你講多2句, 同情你就同你說教
如果唔係, 我都費事同懶得理你
你講既野, 全部都唔係真, 完全唔會激到我囉
仲有, 講10句, 好似有9句係廢話, 唔係乜膠, 就乜柒
講野又唔講重點, 都唔知你將來出到社會, 會係個點樣既人
有本事, 咪學我女朋友咁, 自己做生意囉~~~

係喎, 早排唔係聽聞你俾人踢爆又串爆? 乜依家又重出吞食頻呀?
2KFUN, 你當然係大佬啦, 六星鑽石會員, 證明你發表過幾多偉論?
我邊夠你多呀? 夠你多, 我就唔會仲係1星啦
好明顯一樣野, 我無你咁得閒同咁無聊可以全副心機放係吞食度~~~

有事留言, 係咁

冥王子上
已有 1 人評分Good 收起 理由
↖☆BoBo★↗ + 1 水妹我永遠支持你>

總評分:  Good + 1   查看全部評分

加多句, 小燕神, 真係"神"

quote? quotation? 定係標準APA citation 呀? 你講野真係好無POINT囉
如果你話你係大學生, 真係無人信, 講野1D都唔SPECIFIC
算啦, 如果你係小學生中學生, 我唔同你計較, 就咁

on9-.-@@

邊個on9@@?

原帖由 冥王子 於 2008-7-15 10:27 AM 發表
原帖由 冥王子 於 2008-7-13 06:59 AM 發表
講到功不可歿, 小燕可謂首當其衝, 不惶多讓
好心你打岩字先學人用成語.

而且係你on99 咁走來捉我錯字, 而家又話 ...

就算你係上2玩到幾神有春用?!
呢到係免費版吾係你既上2
口甘鐘意拎以前上2 D野黎講.不如番去你既上2慢慢玩吧.火星人
訓啦 柒頭

加多句X2

小燕, 你唔好成日自以為是啦, 我點玩吞食係我既事, 我鍾意既, 用冰封+鏡黎升都得, 關你乜事

你管我呀? 你傻架? 你管我做乜春呀? 你好鍾意管人架? 又唔見你管下你屋企裏面個隻狗?

聽聞個隻係ON9喎, 個個... 應該係你, 自己都管唔掂去管人, 唉... 真係唔知你乜野構造

給生蠔的一句話

就算你係上2玩到幾神有春用?!
呢到係免費版吾係你既上2
口甘鐘意拎以前上2 D野黎講.不如番去你既上2慢慢玩吧.火星人
訓啦 柒頭

講得好, 證明左, 免費版同收費版有分別? 定係想話我吹水?
講野俾少少POINT黎啦, 真係唔知你想點
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 12:54 AM , Processed in 0.046584 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存