2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 你讚成禁書成為商城道具嗎?(集中投票區) ...
樓主: 稚狼
go

你讚成禁書成為商城道具嗎?(集中投票區) [複製鏈接]

原帖由 霧暮★貓 於 2008-7-21 23:21 發表

咁你玩死一職吧!
對我來說無意思!
不過你只留意那常用二點!
但你知唔知點解會常用?
只有以為玩遊戲就是pvp型玩全場或練功型玩全場的
才會轉那個兩三次吧
這明顯是時下玩家不懂玩遊戲的現象
別人弄個禁書 ...

如果你 打怪升LV 又要轉一轉 去一去PVPorPK 又要去轉一轉
ok 你可以講拎技
但係咁樣 比你帶5招過去既功能 咪姐係 比左你就等於冇乜用處?
用簡單既配合 令到自己造一個人物認為可以轉1-2次之後 就能夠pvppk 打怪升lv兩用

如果你唔配合的話 話比你知 轉幾多次你都話 為左去做乜野而一定要轉

似乎不懂既 並唔止係我 你都一樣吧

原帖由 erttp 於 2008-7-22 12:10 AM 發表

如果你 打怪升LV 又要轉一轉 去一去PVPorPK 又要去轉一轉
ok 你可以講拎技
但係咁樣 比你帶5招過去既功能 咪姐係 比左你就等於冇乜用處?
用簡單既配合 令到自己造一個人物認為可以轉1-2次之後 就能夠pvppk 打怪 ...

對我來講個互轉係比你多方嘗試!
不過唔知你有無玩過韓日版啦!
就係因為你依種林法 set左個模式囉
pvp好多種方式黎殺唔同職既
不過你認為一種模式玩全場既話!我都無話可說
不過唔係所有人都同你咁林囉

單是祭司,已經強身心靈封魔羽毛女神45和47技是有用既
主詩人既!你話除女神羽毛封魔外,邊個技會帶?

如果佢真係放商城,我立即轉game

雖然對於eco我仲好有heart...但係無可否認eco管理方面真係差左小小
有咩理由開放可以2-2轉之後,先話想張禁書放商城嫁,e家玩單機咩,想點就點= =?
有萬幾人係度嫁大佬- -真係拎屎上身
咁做一定唔公平啦,痴線
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 01:04 PM , Processed in 0.034560 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存