2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online [b]-玩家聯署簽名信-要求改善服務質素-行動需要大家的響 ...
樓主: kingwoodyER
go

[b]-玩家聯署簽名信-要求改善服務質素-行動需要大家的響應,請支持[/B] [複製鏈接]

eyaF_suseJ

又一個唔想自己認衰再話番人斷章取義既人

你想我甘答
好,我成全你
係我衰啦!係我錯啦!ok?
答埋下面既野先啦
用行動來令我真心認衰
我非常期待的

睇到人勁 自己又想勁
唔係好勝既話 唔該你搵另一個不含有好勝意思既字眼黎取代俾我睇

成篇野淨係要搵呢樣來講
你同果位人兄又係同一貨色

我要先請你起我既文章內找出
我何時有認為呢句唔係好勝既
你既問題係無意義的
(因為我根本無否決過呢句野 )

如果你咁著重於強弱 咁你玩GAME既目的係咩?
同人比較?還是鬥勁?定係為娛樂?
呢兩句明顯睇出erttp係唔主張"玩game鬥勁"呢種心態
玩game鬥勁就即係好勝啦下話
同一句 唔係好勝既話 唔該你搵另一個不含有好勝意思既字眼黎取代俾我睇

點解erttp唔主張"玩game鬥勁"呢種心態
就等於認同 人不會好勝及追求 既心態?
點睇出來的?

你撤底否決左人類好勝及追求既心態
人係想自己愈來愈得以提升
即係你認為身為一個人類係會有 好勝以及追求既心態

good,你講得岩,不過我係同一位叫人玩死一世初心者既人講的

好喇
一個認為人類有好勝既心態
另一個唔主張玩game鬥勁
又係個句
唔係分岐既話 唔該你搵另一個不含有分岐意思既字眼黎取代俾我睇

你係咪誤會左
呢個真係一個分岐?

唔主張玩game鬥勁 一定 認為人類無好勝既心態?
認為人類有好勝既心態 一定 主張玩game鬥勁?

如果係既話
你真係

係玩分化的話,好低lv

人既思想本來存在著好多矛盾既地方
我又覺得
唔主張玩game鬥勁 可以 認為人類有好勝既心態
認為人類有好勝既心態 可以 玩game唔鬥勁
你又覺得呢?
除左有矛盾
你可以講d咩?

最後
我同你斟酌既地方只係一d字眼既意義
同禁書一事可謂完全冇關係
你搬番同人拗禁書d point出黎可以話係九唔搭八
而且更加可以睇出你完全冇去理解過我講既野就去為左插我而插我

你同我斟酌既地方只係一d字眼既意義?
同禁書一事完全無關?

你認為一d字眼既意義同前文後理完全無關既

如果我回應係為插你而插你
你呢個回應就係為被人插而插人
之後呢幾句送既 有多拎去飲茶唔駛俾番我
point已經爆灑出來啦
咁個point呢?
爆出黎還爆出黎
你冇總結到就即係冇point

呢幾句拿去飲茶既話我怕會死人

下面有既野係你唔睇姐
重要話人九唔搭八
無總結=無point
多左最後兩隻字=有point

good,我係無point

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 erttp 於 2008-7-20 10:25 AM 發表

唔好意思 請你了解 必須 同必需品 要用到須同需呢2個唔同既字眼

我明白 禁書係 22轉職任務 黎講 係必需品
但係 22轉 並唔係必須
HK同TW商城亦唔係只賣造形物品 點解?
請你到我呢個帖一看
http://www8.2000f ...

回應1:如果係咁  隻GAME所有以都唔會叫必須品
你唔用=唔係必須了   OK?
即係簡單d黎講  唔會出現必須品呢個名詞
回應2:點解不嬲讚成商城制只係會賣造形物品?
難明?  即係官方讚成HKD戰士  即時冇賣幣人員 官方都可以幫到你勁:)
咁隻GAME重有咩好玩?  鬥買得多點玩就猛?
以家出得禁書   遲D唔代表唔出得以家鎖左GA野(重點/65職裝)
如果你讚成HKD戰士係冇問題  有錢就玩得起<<
咁算   我玩唔起
以家係我玩GAME  我唔想GAME玩我:'(

隻game話左係永久免費..
你估真係咩都唔洗$咩
這個世界上是沒有免費午餐..
每一隻都要buy一定既必需品..你唔buy又唔得wow..
免費online game就係咁

原帖由 乂Freedom乂 於 2008-7-20 06:36 PM 發表
隻game話左係永久免費..
你估真係咩都唔洗$咩
這個世界上是沒有免費午餐..
每一隻都要buy一1定既必需品..你唔buy又唔得wow..
免費online game就係咁

如果1隻GAME官方表明用現錢就可以變勁
咁我都唔會覺有咩好玩..
而且我想問  邊隻GAME係要用點買必須品:(
我玩得GAME少   最少N-AGE玩過唔會係

原帖由  AyaKa* 於 2008-7-20 18:47 發表

如果1隻GAME官方表明用現錢就可以變勁
咁我都唔會覺有咩好玩..
而且我想問  邊隻GAME係要用點買必須品:(
我玩得GAME少   最少N-AGE玩過唔會係

我之前玩過日版神之領域..變強..有game$就得..
但你睇到一件令衫..你就會想用現錢buy果件衫..
但有人buy..有人唔buy..都無咩所謂
但大部分台版果d免費online game..都要d人晒現錢buy點變強..
我覺得好無聊囉..so我唔會再傻
有得玩就算架啦
不過而家越黎越多免費制..其實都係想令多d人玩..之後出左商品d人就忍唔住去buy..
例如裝備,物品果d..係game buy唔到就一定要用現錢去buy
所謂既免費online game就係咁既意思..如果唔係佢整隻game做咩- -..邊有生意人唔賺$走去蝕錢咁傻仔架

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 07:18 PM , Processed in 0.044359 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存