2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 默战!你真係好過份我係幻影成員
樓主: FEZ戰士
go

[新聞] 默战!你真係好過份我係幻影成員 [複製鏈接]

十週年勳章(截圖)

原帖由 carter900 於 2008-7-20 03:36 PM 發表
其實連勝100場有咩問題 咪又係佢地d手法問題 問十幾10新手係人地國  再之後下線 都夠晒玩喇  但係我唔會做呢d野

我地未要日日上百幾人???
FEZ戰士 該用戶已被刪除

十週年勳章(截圖)

原帖由 carter900 於 2008-7-20 03:38 PM 發表
真係打連勝100場 我真係唔係好信

我巳經182了~~~
知唔知咩叫公會戰???

原帖由 carter900 於 2008-7-20 03:36 PM 發表
其實連勝100場有咩問題 咪又係佢地d手法問題 問十幾10新手係人地國  再之後下線 都夠晒玩喇  但係我唔會做呢d野

其實你個林法又唔錯...
你可以開個多POST,將LEE個我100連勝嘅(雖然目前已經2XX連勝)手法POST比大家睇@____@

我連勝比街場斷左丫/ . \
輸1場咁就冇左100%勝.....灰緊

你屈人都諗d好d啦=],仲用埋d咁on尻ga招-0-

原帖由 FEZ戰士 於 2008-7-20 03:39 PM 發表

先唔同你討論默战既問題 高登爸打你有資格講?如果你係高登會員我相信你會更成熟

紅色:離題不是成熟的行為

紫色:五十步笑百步也不是成熟的行為

說不出自己的名字,拿不出確實的證據,憑藉一個鍵盤及幾下打字的功夫妄想屈人一記耳光,

結果被回敬毀滅性的心靈震爆,又試圖轉移話題失敗,如果這叫成熟,我寧可變回3歲小孩

一個膠過一個................
唔好再引我笑啦
我甘講句啦,,,,,唔使系GAME邊,,,
我E+用外掛.你吹得我漲?
我200幾連勝未輸過?你吹得我漲?
我系殺得甘多人.你吹得我漲?
我打怪就唔扣血.你吹得我漲?
我打怪系甘神速啦.唔使少少時間就100萬啦.你吹我漲?

唉~~~~____________~~~~~~

比上次果個...MSN整圖證據嘅幻影高層人員...有得比

而家香港d細路真係...人地勁又唔抵得...
下下抹黑人...其實咪即係幫緊人出名
有咁多時間屈人不如練下d技術好過啦

十週年勳章(截圖)

樓主巳經潛左水啦~~~~

原帖由 FEZ戰士 於 2008-7-20 02:48 PM 發表
我名唔講我費是比人報復,話說零晨時份響部隊頻
見到默战同xxy隊員講: 2000fun班能樣真係戇9,信我無用外掛,唔用外掛點100%贏,唔打怪靠外掛點有咁多錢買eq,佢地都傻,幫我果d人仲傻扮晒幫我咁其實想出風頭 ...

默膠!你真係好咸濕我係幻影成員
見到默膠同爽yy隊員講: 幻影班能樣真係咸濕,信我成日去玩,唔使100$就可以去浦,唔使錢靠媾女點有咁多女,佢地都傻,幫我果d人仲傻扮晒幫我咁其實想出風頭。
之後爽yy隊員:就算我地幻影真係咸溼團,起馬做出黎個樣唔係,而且仲有大班傻仔子弟兵信我地。
我見到即off so唔記得cap圖但100%真 可能果陣夜 佢地以為無晒人,咁岩我online左,我覺得默膠成個巴士阿叔咁" 未解決"[生理未解決]
我諗佢之前應該成日襯零晨果陣無咩人 去叫[!!]狂用無限震[!!]+安[!!]袋。
可能我咁講你地緊係唔會信又話我一星膠又A又B,但我真係唔想睇住默膠再呃住支持默战咸濕既朋友,佢真係太過份啦。
默膠我透過2000fun 係想你醒覺,扑左可以認,仲有得返轉頭。收被啦,    默膠

爽yy會員上!!

原帖由 davewong1209 於 2008-7-20 03:52 PM 發表

默膠!你真係好咸濕我係幻影成員
見到默膠同爽yy隊員講: 幻影班能樣真係咸濕,信我成日去玩,唔使100$就可以去浦,唔使錢靠媾女點有咁多女,佢地都傻,幫我果d人仲 ...

笑死人.....真係國戰打到悶悶地上黎睇仲會好精神....哈哈~
FEZ戰士 該用戶已被刪除

十週年勳章(截圖)

原帖由 斯法 於 2008-7-20 03:56 PM 發表

笑死人.....真係國戰打到悶悶地上黎睇仲會好精神....哈哈~

我打到超悶囉........想同勁人打單挑~~

笑到我訓唔著`

原帖由 FEZ戰士 於 2008-7-20 03:56 PM 發表

可笑 形容的真動聽 毀滅性的心靈震爆 只是你單純單方面認為我是這樣而已,你當自己是啥? 我不是想轉移話題,沒有圖片頂多是不能証實他用外掛,不代表我說的話100%是假。 人們是有眼睛的 懂判斷的 不說名字,沒有証 ...

冇錯...你咁講真係可以話唔燧100%係假
但最少一樣野係...你連0.00000000000000xn00001%既可信性都冇

死丑角你想笑死我咩

見樓主咁想人地知既出處!讓我黎幫你啦~
超級戇膠膠「硬膠」一詞源自香港高登討論區,現己推展至香港其他主要網絡社區。在2002年時,有些網民利用「戇鳩」的諧音,發明「硬膠」一詞,更把愛發表無厘頭帖子的會員腦魔二世定為「硬膠」始祖。自此,「硬膠文化」便慢慢發展起來,某程度上硬膠文化與無厘頭文化相似。因腦魔二世的「硬膠」功力驚人,更成為當時被剝削的會員的救星,可令他們苦中作樂一番,故有人曾經預言:「救高登,靠膠人」。及後,高登會員以縮寫「膠」來代替硬膠。而高登亦有了「膠登」的綽號。當時甚至出現了7位膠力驚人的高登會員,以腦魔二世為首,合稱為「硬膠七子」。

見到樓主既作文天份簡直令本人嘆為觀止~
可能而家放暑假啦~
樓主手痕起上黎就作出如此美好,內容豐富,創作力100分既文章供大家觀賞!!
真希望你能夠再寫出更多更好的文章出來!!
盼望從中能夠在你身上偷師!

回復 42# FEZ戰士 的帖子

柒少陣啦柒頭 知道高登係咩會更成熟?
高登就係多左你呢班柒碌撚先會變到多左咁多小朋友
唔好笑死人啦 笑柒你on9驚你嬲咋

補多段:
個撚個都話唔記得cap圖 又會冇啦啦即off既 好心你啦  
我諗你係唔係藍國人都未知
幻影凌晨會少人? 幻影24小時都有人online  柒少陣好冇

原帖由 carter900 於 2008-7-20 03:38 PM 發表
真係打連勝100場 我真係唔係好信

你同佢打一場就會信了 連塔你都唔駛想起

P.S. 我不是幻影的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:01 AM , Processed in 0.039586 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存